Duyuru

Collapse
No announcement yet.

evlilik isteği, güven sorunu, ve bağlılık!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• evlilik isteği, güven sorunu, ve bağlılık!

.................................................. ...........
    Last edited by cansusln; 03-08-2012, 08:04 PM.

uf çok kötü olmuş ya. Aldatılmak çok kötü bi durum biliyorum( ama bu senin suçun değil. Hiç bir kadın aldatılmak istemez. Aldatan erkekse serefinden yoksundur. Aldırmaya diyeceğim olmayacak cunku aldırılmayacak bi konu değil. şuan farkındayım ki sen de güven 0. ama bunu üzerinden atmalısın her erkek aynı değildir. belki seni senden çok seveni bulacaksın( inşallah) belki çok mutlu olacak bu olanları gülerek hatırlayacaksn. umarım en kısa zamanda bu olanları unutp hayatına ceki düzen verip mutlu olrsn.
    Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
    Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

bu durumu anlıyorum bana yıllar öncesini hatırlattı bende merak ediyorum iyi ve anlayışlı olmak yerine kazık atan biri olsam daha mutlu olcaklar bende onlarda
      Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
      sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

keşke. okdr istiyorumki ilgilenilmek istiyorum sürekli düşünülmek.

Yorum

Bu işler böyle değil.
          Bu zamanda şanslı azınlıktan değilsin o kadar . Bayan içinde Erkek içinde geçerli bu durum.
          İnce düşünmek , bağlılık büyük erdemler. Doğru insan karşına çıkacakdır.
          İnsanlardan nefret etmen çok büyük hata olur, çünkü senin için doğru insan karşına geldiğinde bu şans ı değerlendiremezsin ( Ben kendimden biliyorum )
          İnternet deki arkadaşlık siteleri ile hiç işim olmadı. Yorum yapmayayım.
          Şahsi fikirlerim. İyi geceler.

Yorum

Birisini herkesten çok sevip ona çok değer verirsek bizi mutlaka aldatıyor . Seven birisini aldatmakda şerefli bi insanın yapacağı bir iş değil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Post
              Birisini herkesten çok sevip ona çok değer verirsek bizi mutlaka aldatıyor . Seven birisini aldatmakda şerefli bi insanın yapacağı bir iş değil
              Tamam bir açıdan bu dediğine katılıyorum. Ya diğer tarafta_? kişide kişilik bozukluğu anksiyete hali varsa ve yaptklarının farkında değilse bunu yapmadığı zaman aşırı kaygı güdüyorsa bir takıntı halini almışsa. aldatan insanları inceleyelim %90ı rahatsız ve aldattığı kişide değersiz yani aldatmak için aldatıyor. Peki ruhunda rahatsızlık olan bir insanı ne ölçüde yargılayabileceğiz? Bu karmaşa beni rahatsız ediyor..
              Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Benim ruhumda rahatsızlık varsa karşımdakini rahatsız etmeye ne derece hakkım var? Onu neden üzeyim ki . Bi insan aldattığının farkına nasıl varmaz ya. Herşeyi hastalık gözü ile bakarsak biz işin içinden çıkamayoz bnce.

Yorum

ben bütün ilişkilerimin başında hep söledm eğer bni aldatıcaksan, başkasına ilgi duycak olrsan söle ve ayrıl. buna razıyım..

Yorum

Aldatmanın açıklaması yoktur..

Yorum

ama aldatmak için başka birine ilgi duyulması gerekir bişilerin eksikliğinin olması gerekr bunlar sölenmeli

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cansusln View Post
                        keşke. okdr istiyorumki ilgilenilmek istiyorum sürekli düşünülmek.
                        Sürekli düşünülmek nedir allah aşkına ?
                        Yok böyle bir şey...

Yorum

belki vardır. hayal kurmak bedava mesela ben gözlerimi daha uykudan açmadan aklıma düşmesini istiyorum birinin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ismael View Post
                            Sürekli düşünülmek nedir allah aşkına ?
                            Yok böyle bir şey...
                            Neden olmasın ki . Şahsen ben sevgilimi sürkli düşünüyordum. Onun düşüncesiyle yatp onun düsüncesiyle kalkıyordum. Erkekler neden yapmıyor bunu onu anlamadm.

Yorum

ruhunda rahatsızlık olan insanın karşındakini rahatsız ettiğini bilmesi demek rahatsızlığın ortadan kalkması demektir.

Sevdiğini kıskançlıktan öldüren insanın rahatsızlığında yok etmek duygusu vardır. kıskanmak sevmektir ama sevmek-öldürmek çelişmektedir.

aldatılmak iç içe geçmiş ve yanlış giden ilişkilerde yaşanır. aldatmada aldatan kadar aldatılanda sorumludur. bence Aldatmaya hastalıktan farklı gözle bakamayız.
                              Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

İşleniyor...
                              X