Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Erkeklerin göz Aldatması göz kaçamağı görmezden gelinir mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Erkeklerin göz Aldatması göz kaçamağı görmezden gelinir mi?

Sevgili arkadaşlar,

Diyelim ki bir sevgiliniz var, yolda sokakta gezerken veya bir yere gittiğinizde başka kızlara bakış atıyor ne yapardınız erkektir bakar güzele bakmak sevaptır denilecek kadar hafife alınacak bir konumudur? yoksa yanındaki kız durumu abartıyor mudur?

hiç uğraşmayacaksın yolla gitsin

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Daha kaliteli birini bulmak lazım.

Yorum

benim sevgilim öyle yapıcak hiç düşünmem yollarım gözü dışarda olanından hayır gelmez
        Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
        sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Bu durum bi kız için çok incitici bir şey ama erkeklerin %95i bu maalesef. Yanlarındaki bayan çok güzel,çok akıllı,çok sevimli,çok bakımlı olsa da hep gözleri dışardadır. Çoğumuzda vardır bu;nasıl bir şeye sahip olduk mu (ayakkabı,çanta ya da almak için çok çaba sarfettiğimiz pahalı bir elbise) bir süre sonra değerini yitiriyosa erkekler de öyle hep daha fazlasını ister. Ben bunun güzel bir şey olduğunu savunmuyorum ama gözü senden başka kimseyi görmeyen erkek bulmak çok zor. En sadık dediğimiz bile mini etekli uzun bacaklı güzel bir bayan gördüğünde bakıyor. Umarım sadakati hakkıyla veren ve bizi gerçekten mutlu edebilecek bir erkek buluruz...
          Sevgileri yarınlara bıraktınız;çekingen,tutuk,saygılı...

Yorum

gelinmeli
            ........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
              gelinmeli
              Gelinmeli ne ya anlamadım ben :RpS_blink:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Zernigar
                sen de gıcıklığına mini etek giy. çevredeki erkeklerin sana baktığını görünce anlar herhalde o zaman [ATTACH=CONFIG]1473[/ATTACH] ben olsam bunu yapardım ))
                Haklısın aslında da erkek bu uslanmaz Zernigar İçinde bunu yapmak varsa bir adamın sen ne yaparsan yap vazgeçmez

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mihrimah
                  gelinmemeli
                  herşeyi görmek huzur kaçırır, kime baktığı değil kimi gördüğü önemlidir.. gönlünde biri varsa , ona adanmışsa zaten boş bakıyordur etrafa.. sen de bunu anla mihrimah herşeyi görme bilme
                  ........

Yorum

olay bundan ibaret diyorsun yani morbid
                    evet olay budur. bir de iyi geceler diyorum.. bu çocuğun yarın okulu var uyumalı
                    ........

Yorum

konu başlığına bak anlarsın
                      Ben direkt kendi yazdığıma odaklanmışım pardon

Yorum

Tabii ki gözden gelinmemeli ama atalarımız ne demiş: "Can çıkar huy çıkmaz.."

Yorum

Orjinal yazı sahibi: "enough" View Post
                          Tabii ki gözden gelinmemeli ama atalarımız ne demiş: "Can çıkar huy çıkmaz.."
                          Kesinlikle katılıyorum sana. Bunu çok sık yapan bir erkekse ve sen buna katlanamıyorsan ayrılacaksın bence.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Dramaturg View Post
                            Kesinlikle katılıyorum sana. Bunu çok sık yapan bir erkekse ve sen buna katlanamıyorsan ayrılacaksın bence.
                            Bunu yapanın erkek ya da kadın olması fark eder mi sence?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: "enough" View Post
                              Bunu yapanın erkek ya da kadın olması fark eder mi sence?
                              Fark etmez tabii. Sen erkeksin herhalde Konu başlığı erkeklerin göz aldatması adı altında olunca onun üstüne konuştum o yüzden Ama genellikle erkekler yapıyor bunu ya. Kızlar da çok mu yapıyor yoksa? :/

Yorum

İşleniyor...
                              X