Arkadaşlar ben üniversite 2. sınıfta tanıştığım bir kızla bir yıl uğraştıktan sonra çıkmayı başardım. İlişkinin ilk 1-2 ayı sıkıntılıydı sonra çok güzel bir ilişki oldu ki zaten bu benim adam akıllı ilk ilişkimdi. Biz dört yıl çıktık sonrasında ben askerlik için Diyarbakıra gitmek zorunda kaldım. Askerliğim 1 yıl sürdü ve bitmesine bir aydan biraz fazla bir zaman varken kız arkadaşım beni arayıp başka birine aşık olduğunu ama beni de çok sevdiğini söyledi özürler diledi ağladı sızlandı falan... Zaman zaman görücüler geliyordu onlara. Bu çocuk da onlardan biri, önceleri gelmelerini hiç istemiyordu ama çok ısrarcı olmuşlar çocuk da sürekli arayıp durmuş onu, bir gün görüşmeyi kabul etmiş ve o zaman çocuğun gözünün içine bakıp ona aşık olmuş. Beni sevdiğine de inanıyordum o zaman çünkü her şeyi açık yüreklilikle paylaşmıştı benimle o zaman yaşadıklarıyla ilgili. İlişkimiz bir ay kadar da diğer çocuk mu ben mi seçileceğim mücadelesiyle geçti. Sonuçta sadece üç gün görüştüğünü söylediği o çocuğu seçti ve bir ay sonra nikah bir kaç ay sonrada düğün yaptılar. En sevdiği eski dostları bile onun bana yaptığı bu şeyleri affetmedi ve beş yıldır konuşmadıklarını öğrendim geçenlerde. (ki benimle hala görüşüyorlar) Kimse ondan bu şekilde davranmasını beklemiyordu en başta ben. Ona en güvendiğim, kendimi ona en çok sahip hissettiim bir anda oldu bunlar. Ben çok büyük sıkıntılar atlattım o sıralar. Aptalca bir düşünceyle sıkıntılarımı hafifletmek için bir kutu antidepresan içip 2 gün komadaymış gibi yattım. Bir ayda 13 kilo verdim, 7ay boyunca uyumaktan ve uyanmaktan müthiş korktum çünkü her gece kabus görüyordum. Karşı cinse ve insanlara güven konusunda fikirlerimde değişikler de olmuştur elbette bu dönemde... Onsuz geçen yıllarda birkaç kız arkadaşım da oldu. Öyle çok çapkın değilim ama sıkıntı da yaşamıyorum karşı cinsle...
Şimdi aradan beş yıldan fazla geçmiş durumda geçen şubat ayında evliliklerinin 3 yıl sonunda bittiğini öğrenmiştim. Görüşmek istediğimi söyledim ve o zaman bir defa görüştük. Uzak bir yerde çalışıyordum. Şimdi yakın bir yere tayinim çıktı. Tekrar görüşmeye başladık. Tekrar olabilir mi diye düşünüyoruz ikimiz de.
İkimiz de birbirimizle konuşmayı seviyoruz, konuşunca anlaşmak konusunda sorun da yaşamıyoruz. Zaman zaman fikir farklılıkları var tabi ama tuzu biberi gibi geliyor bana.
Eski kız arkadaşım hala beni hecanlandırıyor. Ondan çok daha güzel kızlar var etrafımda benime olmak isteyen ama ben onlarla muhabbetten hoşlanmıyorum ve beni heyecanlandırmıyorlar.
Çok büyük bir çelişki içindeyim eski kız arkadaşımla olabilir mi? Olabilirliği varsa hangi şartlar gerekiyor.
Lütfen arkadaşlar yardıma çok ihtiyacım var. Korkularım da büyük...
Mutlu olmak istiyorum...
Şimdi aradan beş yıldan fazla geçmiş durumda geçen şubat ayında evliliklerinin 3 yıl sonunda bittiğini öğrenmiştim. Görüşmek istediğimi söyledim ve o zaman bir defa görüştük. Uzak bir yerde çalışıyordum. Şimdi yakın bir yere tayinim çıktı. Tekrar görüşmeye başladık. Tekrar olabilir mi diye düşünüyoruz ikimiz de.
İkimiz de birbirimizle konuşmayı seviyoruz, konuşunca anlaşmak konusunda sorun da yaşamıyoruz. Zaman zaman fikir farklılıkları var tabi ama tuzu biberi gibi geliyor bana.
Eski kız arkadaşım hala beni hecanlandırıyor. Ondan çok daha güzel kızlar var etrafımda benime olmak isteyen ama ben onlarla muhabbetten hoşlanmıyorum ve beni heyecanlandırmıyorlar.
Çok büyük bir çelişki içindeyim eski kız arkadaşımla olabilir mi? Olabilirliği varsa hangi şartlar gerekiyor.
Lütfen arkadaşlar yardıma çok ihtiyacım var. Korkularım da büyük...
Mutlu olmak istiyorum...
Yorum