Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BİTMİŞ İLİŞKİLERE TEKRAR BAŞLAMAK...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• BİTMİŞ İLİŞKİLERE TEKRAR BAŞLAMAK...

Arkadaşlar ben üniversite 2. sınıfta tanıştığım bir kızla bir yıl uğraştıktan sonra çıkmayı başardım. İlişkinin ilk 1-2 ayı sıkıntılıydı sonra çok güzel bir ilişki oldu ki zaten bu benim adam akıllı ilk ilişkimdi. Biz dört yıl çıktık sonrasında ben askerlik için Diyarbakıra gitmek zorunda kaldım. Askerliğim 1 yıl sürdü ve bitmesine bir aydan biraz fazla bir zaman varken kız arkadaşım beni arayıp başka birine aşık olduğunu ama beni de çok sevdiğini söyledi özürler diledi ağladı sızlandı falan... Zaman zaman görücüler geliyordu onlara. Bu çocuk da onlardan biri, önceleri gelmelerini hiç istemiyordu ama çok ısrarcı olmuşlar çocuk da sürekli arayıp durmuş onu, bir gün görüşmeyi kabul etmiş ve o zaman çocuğun gözünün içine bakıp ona aşık olmuş. Beni sevdiğine de inanıyordum o zaman çünkü her şeyi açık yüreklilikle paylaşmıştı benimle o zaman yaşadıklarıyla ilgili. İlişkimiz bir ay kadar da diğer çocuk mu ben mi seçileceğim mücadelesiyle geçti. Sonuçta sadece üç gün görüştüğünü söylediği o çocuğu seçti ve bir ay sonra nikah bir kaç ay sonrada düğün yaptılar. En sevdiği eski dostları bile onun bana yaptığı bu şeyleri affetmedi ve beş yıldır konuşmadıklarını öğrendim geçenlerde. (ki benimle hala görüşüyorlar) Kimse ondan bu şekilde davranmasını beklemiyordu en başta ben. Ona en güvendiğim, kendimi ona en çok sahip hissettiim bir anda oldu bunlar. Ben çok büyük sıkıntılar atlattım o sıralar. Aptalca bir düşünceyle sıkıntılarımı hafifletmek için bir kutu antidepresan içip 2 gün komadaymış gibi yattım. Bir ayda 13 kilo verdim, 7ay boyunca uyumaktan ve uyanmaktan müthiş korktum çünkü her gece kabus görüyordum. Karşı cinse ve insanlara güven konusunda fikirlerimde değişikler de olmuştur elbette bu dönemde... Onsuz geçen yıllarda birkaç kız arkadaşım da oldu. Öyle çok çapkın değilim ama sıkıntı da yaşamıyorum karşı cinsle...
    Şimdi aradan beş yıldan fazla geçmiş durumda geçen şubat ayında evliliklerinin 3 yıl sonunda bittiğini öğrenmiştim. Görüşmek istediğimi söyledim ve o zaman bir defa görüştük. Uzak bir yerde çalışıyordum. Şimdi yakın bir yere tayinim çıktı. Tekrar görüşmeye başladık. Tekrar olabilir mi diye düşünüyoruz ikimiz de.
    İkimiz de birbirimizle konuşmayı seviyoruz, konuşunca anlaşmak konusunda sorun da yaşamıyoruz. Zaman zaman fikir farklılıkları var tabi ama tuzu biberi gibi geliyor bana.
    Eski kız arkadaşım hala beni hecanlandırıyor. Ondan çok daha güzel kızlar var etrafımda benime olmak isteyen ama ben onlarla muhabbetten hoşlanmıyorum ve beni heyecanlandırmıyorlar.
    Çok büyük bir çelişki içindeyim eski kız arkadaşımla olabilir mi? Olabilirliği varsa hangi şartlar gerekiyor.
    Lütfen arkadaşlar yardıma çok ihtiyacım var. Korkularım da büyük...
    Mutlu olmak istiyorum...

çok çok enteresan bir durum. :roll: kız neden bu şekilde davrandı acaba diyeceğim ama seni gerçekten sevse asla böyle yapmazdı yapamazdı zaten.yalnız sendeki bu acılara sebep acaba sadece aşk acısı mı yoksa reddedilmişliğin,başkasına tercih edilmişliğin yarasımıydı onu da düşünmek lazım.bu kıza ulaşamaman onun seni feci şekilde terk etmesi kamçılıyor bence seni.elde edemediğin bir şeye sahip olmak istiyorsun şimdi.seni heyecanlandıran bu bence.ayrıca bu kızın şak diye evlenmesi kısa bir sürede de boşanması onun ne istediğini bilmeyen biri olduğunu gösterir.bence onu isteyen kalbin değil egoların.egolarına yenilme derim.
    yazmasaydım cıldıracaktım

Yorum

bence kesinlikle herseye yeniden baslamalisiniz, belli ki iliskiniz uzun omurlu olmus baskasi ile evlenmis olmasi seni sevmnedigi anlamina gelmez bu konuda biraz genis acili dusunmelisin bana gore....Herkes hata yapar ypabilir, cevre baskisi, sosyal cevre, aile yapisi ....vs hersey etkilemis olabilir kizcagizi....

Sana dusen sana gercekten ihtiyaci olmasa su an bu durumda olmazdi onu n elinden tutmalisin ve gecmisi unutmalisin.Tipki ilk tanistiginiz gun ki gibi baslanmali tertemiz....

Unutmayin, hayatta hersey deneme yanilma yeter ki sonradan geri donusu olmayan buyuk bir hata yapmayalim.....

Yuregini dinle.....Onu seviyorsun ve eminim ki o da seni seviyor hala sadece hata yapti ve bunu anlayarak sana geri dondu....Bu olayi buyutmeyin artik ve birbirinizi oldugu gibi kabul edin cunku o sana herseyi acik acik soylemis heee anlatmasaydi evet hataydi sakin baslamayin derdim yeniden ama HATASIZ!!!
      SEN HERŞEYE DEĞERSİN!!!

Yorum

Teşekkür ederim arkadaşlar, fikirlerinizi paylaştığınız ve bana yardımcı olduğunuz için. Olumlu ve olumsuz değerlendirmelere ihtiyacım olacak karar verirken. Ayrılmadan önce ona eski ilgiyi göstermediğimi, farkında olmadan ihmal etmeye başladığımı ve evliliği düşündüğüm halde evlilik için plan yapmak dışında herhangi bir hazırlık yapmadığımı da belirteyim.

Yorum

siz varken başkasına aşık olmuş
          olmuş olabilir demekki size aşık değil miş!
          aşkla evliliğin yürümediğini anlamış
          malum aşk bitince geriye kallanlar yürütür evliliği
          siz onun belki aşık olmadığı ama kafaca uyuştuğu birisiniz
          evlilik maksatlı beraberlik olumlu sonuç verebilir
          ama yine başkasına aşık olabilir
          boşanmış olması güven konusunda size sığınmasına neden olmuş
          bunu irdelemeniz gerek

Yorum

[quote="sultance"]bence kesinlikle herseye yeniden baslamalisiniz, belli ki iliskiniz uzun omurlu olmus baskasi ile evlenmis olmasi seni sevmnedigi anlamina gelmez bu konuda biraz genis acili dusunmelisin bana gore....quote]

bu nasıl bir düşüncedir cidden ağzım açık kaldı... başkasıyla evlenmiş olması seni sevmediği anlamına gelmez... başkasıyla evlenecek kadın başkasının konuna girecek yani bilmiyorum genişlik bu olsa gerek...
            şöyle desen katılırdım o an başkasına aşık olduğu sanmış ama içinde seni unutamamış falan.. ama yine de evlilik konumuna getirmemeliydi olayı...

ananke arkadaşıma da

sanırım sen onu tüm bu hatalarıyla kabullenmişsin ama onunla ikinci bir hayatı paylaştığını düşünsen...
            cicim ayları geçecek evliliğiniz çok güzel geçecek ama sonra bir sebep sana onun sana yaptığı o kötülüğü hatırlatacak...
            ama yine de sen onunla mutlusun....
            ona bir şans vermek istiyorsun...
            bu durumda ben onunla evlenmezdim ama yine de bu ilişkiyi devam ettirirdim...
            aradan üç beş yıl geçtikten sonra zaten senin içinde de bitecektir gibi geliyor bana...

son olarak da sen gerçekten çok temiz bir insana benziyorsun... bence daha iyilerine layıksın...

Yorum

elektraya, sultance, laktoz, suzidil fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Hepinizin haklı söylemleri var bazen çetrefilli işler birden fazla doğru ya da yanlış; aynı anda hem doğru hem de yanlış içerebiliyor. Varsa başka fikirleriniz onları da bilmeyi çok isterim. Başka arkadaşlardan da fikir alabilirsem çok daha sağlıklı olacak kararım. Özellikle profesyonel ve deneyimli üyelerden fikir bekliyorum...

Yorum

:lol: :lol: :lol:

Yorum

forte-donna ya katılıyorum
                  eskilerin dediği gibi aynı derede 2 kere yıkanılmaz

Benim anlattıklarından anladığım,
                  1) sevdiğin kız zamanında seni seçmemiş
                  2) şu anda boşanmış. Ve sen ona yaklaştığında seni reddetmemiş.

Seni o seçmemiş, aramamış, elde etmeye çalışmamış.

Sence karşılıklı aşk olsa bu mümkün mü?
                  Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
                  -Buda-

Yorum

Geriye dönmemelisin, mutlu olamazsın..Gidenler dönmüşse aradığını bulamadığı içindir seni sevdiği için değil..

Onu takıntı haline getirmişsin anladığım kadarıyla..Geçmişinden kurtulmalısın...Yeni aşk yeni hayat demektir
                    Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

yakın fikirler ile kendinizi desteklemek, fikrinizi kuvvetlendirmek istiyor gibisiniz sanki ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                        SAKINCALI 8O

EX ' TEN

NEXT OLMAZ
                        süper söylem!

Yorum

ASLAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! DELİMİSN SEN!! SAKIN YAA Bİ KEZ DAHA YAKMA BENCE KENDİNİ.......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MaLTtTt
                            Geriye dönmemelisin, mutlu olamazsın..Gidenler dönmüşse aradığını bulamadığı içindir seni sevdiği için değil..

Onu takıntı haline getirmişsin anladığım kadarıyla..Geçmişinden kurtulmalısın...Yeni aşk yeni hayat demektir
                            KESİNKİLLE KATILIYORUM

Yorum

önyargılı olmayın lütfen ,arkadaşım bu senin hayatın sen mutlu olacaksan neden olmasın inşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Yorum

İşleniyor...
                              X