Duyuru

Collapse
No announcement yet.

herşeye muhalefet

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• herşeye muhalefet

merhaba
    belki çoğu evli çiftin yaşadığı bir problemdir,biz eşimle hemen hemen her konuda tartışıyoruz.çok farklı zevklere sahibiz.ailelerimiz çok farklı,kişiliklerimiz çok farklı.bunların hepsini bilerek ve severek evlendik ama son birkaç aydır ben bu farklılıklara katlanamıyorum.eşimin inadı yüzünden kendi evimde misafir gibi yaşıyorum.birşeyin istediğim gibi olması için tartışmam gerekiyor.artık yoruldum.herşeye bir cevabı var.çok gelenekçi.değişiklikleri kabullenemiyor.yapmasından rahatsız olduğum şeyleri tatlı dille söylüyorum.gözüme baka baka yapıyor.çok basit şeyler istiyorum halbuki...
    ailesiyle anlaşamıyorum...
    ben doktorum,o eczacı.uzmanlığı kazandığım taktirde başka bir şehre taşınmak zorundayım.o benimle gelmeyecek.gidiş geliş yapacak.ve bizim 5 ay sonra kızımız olacak...
    inadı,herşey için tartışması yüzünden ondan soğuyorum.
    ben ona hiç yalan söylemedim,o söyledi,ben ona hep sadık kaldım,o beni aldattı.
    bir çıkış yolu bulamıyorum...

bizim özendiğimiz bir meslek erbabısınız ,ben hep aldatılan kadınların ekonomik yetersizlikten boşanamadığını düşünürdüm.çok şaşırdım.mesleğiniz var ama karnınızda henüz bir günahsız var.yaşadığınız sıkıntılar bebeğe yansıyor.2 insan anlaşamıyor olan çocuklara oluyor.belki siz hamileliğin verdiği hormonal değişimle daha hassas oldunuz.o zaman eşim canım dese canın çıksın diyesim gelirdi.kusura bakmayın haddim olmayarak sizi aldatan bir insandan neden çocuk yaptınız boşanmadınız.başka bir şehir belki yararınıza olacak.tabi hayatınızın genel çerçevesini bilmiyorum.

Yorum

Bir erkek olarak düşüncem, erkek de olsa kadın da olsa aldatırsa olay bitmiştir. Gerisi teferruattır.

Yorum

hoşgeldiniz..
        bunları nasıl ve neden göze aldığınızı merak ettim ben şahsen..?
        Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
        Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
        Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yalnizyengec View Post
          Bir erkek olarak düşüncem, erkek de olsa kadın da olsa aldatırsa olay bitmiştir. Gerisi teferruattır.
          sonuna kadar katılıyorum..

Yorum

bu evlilik hatalar zinciri gibi birşey..
            ne diyeyim haklısınız aldattığında ve yalanlar söylediğinde ayrılıp arkama bakmamam gerekirdi.o ara hem büyükler araya girdi hem seviyordum(ne saçma bahane)
            zaten daha 9 aylık evliyiz,herşey paldır küldür oldu.
            korunduğumuz halde bebek oldu,ben istemezdim o miniğinde böyle üzüntü çekmesini ve çekecek olmasını..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: limonşekeri View Post
              merhaba
              belki çoğu evli çiftin yaşadığı bir problemdir,biz eşimle hemen hemen her konuda tartışıyoruz.çok farklı zevklere sahibiz.ailelerimiz çok farklı,kişiliklerimiz çok farklı.bunların hepsini bilerek ve severek evlendik ama son birkaç aydır ben bu farklılıklara katlanamıyorum.eşimin inadı yüzünden kendi evimde misafir gibi yaşıyorum.birşeyin istediğim gibi olması için tartışmam gerekiyor.artık yoruldum.herşeye bir cevabı var.çok gelenekçi.değişiklikleri kabullenemiyor.yapmasından rahatsız olduğum şeyleri tatlı dille söylüyorum.gözüme baka baka yapıyor.çok basit şeyler istiyorum halbuki...
              ailesiyle anlaşamıyorum...
              ben doktorum,o eczacı.uzmanlığı kazandığım taktirde başka bir şehre taşınmak zorundayım.o benimle gelmeyecek.gidiş geliş yapacak.ve bizim 5 ay sonra kızımız olacak...
              inadı,herşey için tartışması yüzünden ondan soğuyorum.
              ben ona hiç yalan söylemedim,o söyledi,ben ona hep sadık kaldım,o beni aldattı.
              bir çıkış yolu bulamıyorum...
              aldatma konusuna birşey demeyeceğim. onun dışında; istediği şeyler çok mu abzürt şeyler peki diyerek ona peki demeyi öğretebilirsiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hezarfen View Post
                aldatma konusuna birşey demeyeceğim. onun dışında; istediği şeyler çok mu abzürt şeyler peki diyerek ona peki demeyi öğretebilirsiniz.
                o istediği gibi yaşıyor zaten,onun problemi yokki,ben kısıtlanıyorum

Yorum

bu evlilik hatalar zinciri gibi birşey..
                  ne diyeyim haklısınız aldattığında ve yalanlar söylediğinde ayrılıp arkama bakmamam gerekirdi.o ara hem büyükler araya girdi hem seviyordum(ne saçma bahane)
                  zaten daha 9 aylık evliyiz,herşey paldır küldür oldu.
                  korunduğumuz halde bebek oldu,ben istemezdim o miniğinde böyle üzüntü çekmesini ve çekecek olmasını..
                  eğer kararın o adamla hayatına devam etmekmi sana ona göre destek olalım.
                  şu büyükler karışmıyormu deliriyorum.!

Yorum

ben kendi ailemi ve böyle evlilikleri gördükçe üzülüyorum ve kendim de evlenmek istemiyorum

Yorum

o istediği gibi yaşıyor zaten,onun problemi yokki,ben kısıtlanıyorum
                      çalışan bir bayan genelde kısıtlanmaz ama sormadan edemeyeceğim nasıl ?

Yorum

Allah yardımcınız olsun. Söylenebilecek pek birşey yok çünkü minik yolda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                          eğer kararın o adamla hayatına devam etmekmi sana ona göre destek olalım.
                          şu büyükler karışmıyormu deliriyorum.!
                          o büyükler ayrıntıyı nereden bilsinler, boşananlar kervanından bir kişi azaltmaya çalışıyorlar. bence çoğu zaman iyi yapıyorlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hezarfen View Post
                            o büyükler ayrıntıyı nereden bilsinler, boşananlar kervanından bir kişi azaltmaya çalışıyorlar. bence çoğu zaman iyi yapıyorlar
                            hezarfen büyükler kısmında sana katılamayacağım.bak kendin söylemişsin ayrıntıyı nerden bilsinler diyorsun.tabiki kaşının altında gözün var diyen boşanmasın.ortada bir aldatma söz konusu.!

Yorum

dediğim gibi istediğim şeyler basit şeyler,istese ailesini de idare eder,istese gül gibi geçiniriz,istese eczaneyi taşır...basit şeyler yüzünden nasıl boşanayım.çaba bekliyorum,anlatıyorum,anlamıyor..

Yorum

İşleniyor...
                              X