Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eşinizle Sizin " Sevgi Dilleriniz" Farklıysa...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Biz 12 yıllık evliyiz. 2 yıldan sonra birden bire değişdi işte.

Yorum

Herkesin hayatında monotonluk oluyor. Bu sebep olamaz bence. Sevginin bittiği an denir bence.
      Anlamadığım neden erkekler daha çabuk vazgeçiyorlar, bıkıyorlar, huy değiştiriyorlar.
      Baştan ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi olsalar daha güzel olmaz mi? :19:

Yorum

bayanlar kendinizce haklı olabilirsiniz buna yorum yapamam ama, boşanma sonrası bayanların durumu da çok iç açıcı değil... neslihan hanım'ın 12 yıl evlilik sürmeside büyük bir başarı, forte-donna'ın başından tanıdığın birinin öyle devam etmesi de üzücü... Lakin bayanlar, erkekleri değiştiririm sanıyor ama öyle bir şey çok çok zor...
        Evlenince düzelir lafı vs.. çok saçma bir laf.. hele de belli bir dönemden sonra değiştirme umudu yerini hayal kırıklığına bırakabilir.. erken evlilik de kötü, geç evlilikte...
        Avrupa insanını her fırsatta yerden yere vuruyoruz ama onlar daha bilinçli bu konuda nedense..
        biliyorum artık çok zor çok
        kuracak yeni bir hikayem yok.
        yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle

alt üst olmuş coğrafyanda
        cebinde bozuk paralarınla
        kendi mezarına selam durup
        boşver mi diyorsun kanasın.

Yorum

Suna Kıraç'ın kitabında okumuştum..eşi İnan Kıraç için "ne zamanki onu değiştirmeye çalışmaktan vazgeçtim o zaman sevmeyi öğrendim" gibi bir cümle yazmıştı....
          yarın çok geç olabilir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iloya View Post
            Suna Kıraç'ın kitabında okumuştum..eşi İnan Kıraç için "ne zamanki onu değiştirmeye çalışmaktan vazgeçtim o zaman sevmeyi öğrendim" gibi bir cümle yazmıştı....
            çok güzel bir cümle ama buradaki asıl problem aslında değiştirmeye çalışmak değilde genel şikayet bilirsin işte "evlendiğim adama ne oldu?"
            k i m y o n un çok beğendiği bir cümlem vardı bu konuda
            amacım onu değiştirmek değildi tanıyıp aşık olduğum adamla evli kalmaktı...
            sakın sana muhalefet yazdım sanma
            cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

Yorum

Çevremde evlenmek üzere olanlara uyarım hep şudur;nişanlıyken ya da sevgili iken hoşuna gitmeyen bir huyu,bir davranışı,bir sözü varsa asla evlendikten sonra nasılsa/belki değişir diye aldanmayaın.Asla değişmez,bu sizin/bizim içinde geçerli...dolayısıyla hiçkimse değişmiyor,değişmek istemiyor.Öylece sevdiyseniz ne ala yoksa evlilik boyunca hep komşunun tavuğu bize kaz görünür ve başkalarını örnek gösterir ya da keşke deriz...
              yarın çok geç olabilir...

Yorum

İşleniyor...
              X