Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşk bukadar mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aşk bukadar mı?

merhaba arkadaşlar bende bu siteyi karıştırırken buldum ve çok hoşuma gitti.Benim sorunum eşimle ve kendimle.5 yılı aşkın bir süre önce eşim benim memleketimde görev yaparken tanıştık çok büyük bi aşkla 1 kaç ay içinde isteme nişan düğün oluverdi.İlk yıl herşeye rağmen (bütün düğün borçlarımıza) çok çok mutluyduk.ilk yıldan sonra çocuk yapmaya karar verdik ve bi bebeğimiz oldu.Ama hiç bi zaman herşey ilk yılki kadar mükemmel olmadı.Belki problem bende benim psikolojim bozuk belkide onda bilemiyorum.Ama bu duruma çok üzülüyorum ve eşime sürekli baskı yapıyorum.Birbirimizi çok seviyoruz ve birbirimizden ayrılamıyoruz ama ikimizde mutsuzuz...
    Benim durumumda olan varmı ne yapmalı nasıl düzeltmelii..Yardımcı olursanız sevinirim..

Öncelikle hoşgeldiniz. Dönem dönem çiftler arasında uyumsuzluk olabilir. Yaşadığınız sıkıntılar tam olarak ne peki? gereksiz yere aşırı kıskançlık mı yapıyorsunuz? sorun ne açıklayarak yazarsanız daha yardımcı olunur size.
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

valla sorunda bu işte galiba kıskançlık falan yok.beni gözünden kıskanırdı eşim insan kardeşinden kıskanırmı aklına gelebilecek herşeyden çok kıskanırdı gözlerimin içine bakarken gözleri gülerdi benim ne istediğimi anlardı.Hani birisi forum açmıştı ya çok ilgisi yüzünden eşini sıkmış boşanmaya kadar varmış.Bende tam tersi ilgisizlikten yakınıyorum insanlar böyle işte kimi çok ilgiden kimi ilgisizlikten yakınır.

Yorum

Erkekler belli süre sonra böyle odunlaşıyorlar onunla konuşun neler istediğinizi, neden bu kadar ilgisiz olduğunu sorun? onu fazla yargılamadan..

Yorum

bana sen hep eskiyi arıyorsun diyo.yani fazlasını bekliyorum galiba aslına bakıcak olursanız evden yalnız dışarı çıkmaz öyle arkadaşlarımla takılayım falan yoktur.Markete bile birlikte gideriz.konuştuk ve belkide sorun budur dedik biz birbirimiz olmadan hiçbişey yapmıyoruz yapışık ikiz gibi olduk.Birbirimizden ayrı birşeyler yapalım dedik (5günde)bir kere okey oynamaya gitti okadar...

Yorum

merhaba narniya evlilik te zamanla birçok şey alışkanlığa dönüyor.. sizin herşeyi birlikte yapma alışkanlığı gibi.. kendinize zaman ayırın iyi tespit etmişsiniz bu durumu ayrı ayrı şeyler yapmaya çalışın birbirinizi özleyin... evlilik paylaşımdır birlikteliktir ama bunu yapışık ikiz gibi yapmak değil elbette..

Yorum

Evlilik her dakika beraber olmak değilki, yada herşeyi birlikte yapmak. Ben evli değilim ama çevremde hep şunu görüyorum. İllaha herşey beraber yapılacak, her yere beraber gidilecek. Tamam bir hayatı paylaşıyorsunuz bu çok güzel ama yeri geldimi o arkadaşlarıyla görüşsün, sizde öle.Kendinize ait bir hayatınızda olsun. Yeri geldimi özleyin birbirinizi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
                Erkekler belli süre sonra böyle odunlaşıyorlar onunla konuşun neler istediğinizi, neden bu kadar ilgisiz olduğunu sorun? onu fazla yargılamadan..
                çok acımasız bir genelleme olmuş bu kadar genelleyici olmayın arkadaşlar lütfen

Yorum

herkese teşşekkürler..Haklısınız.Bizde öyle düşündük zaten bakalım ne olucak.

Yorum

eşimle ara sıra ayrılıyoruz ..yani bu öyle ayrılık değil ..ben mesela annemlere gidiyorum ..teyzeme gidiyorum .annemlerde nerdeyse 20 gün filan kalıyorum ..
                    günlük evden ayrılıyorum .
                    bu banada onada yanlız kalma fırsatı yartıyor ..
                    bence iyi oluyor .
                    ben özgürlüpğüme düşkünüm ..tabi oda ..
                    sınırlarımızı çizebiliyoruz .
                    ikinizinde ayrı ayrı arkadaşlarınız olmalı ...bence tabi..
                    kendinize zaman ayırmalısınız ..
                    bazen gece eşim yatar ,çocuklarda .vben derim yanlız oturup kafa dinlemek istiyorum .bazen o yapar ..
                    deneyim derim ..
                    eşimin hataları olduğu gibi benim de var ..
                    kendi kendinize bir öz eleştiri yaptınızmı hiç.
                    bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

öncelikle aramıza hoşgeldiniz...

malesef evlilik aşkı biraz öldüren birşey..ben evlenmeden önce bu lafa hiç inanmazdım,hadi canım sende evlilik aşkı öldürmez derdim ama evlilik gerçekten zor birşey..hele aileler işin içine fazlaca karışıyosa sorunlar oluyor..

benim tavsiyem birbirinizi çok sveiyorsanız kesinlikle ayrılmayın..ilişkinize yeni mutluluklar katmaya çalışın..en ufak şeylerden mutlu olmaya çalışın..mesela beraber film seyredin çok zevkli oluyo yani kısacası birbirinize değer verdiğinizi gösteren sürprizler yapın..umarım evliliğinizi kurtarırsınız
                      :10:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sergetesta
                        demekki sahip olma dürtüsü tüm olay bu sonrasında herşey bitiyor kadın dırdır erkek köle (yada kulak)-seni dinliyorum karıcığım:hayır dinlemiyorsun araba alacaktın.? çalışıyorum hayatım. beceriksiz seni..
                        evet böle dırdırla geçiyo ömür

senin dediğin gibi dırdırlar olabiliyor yada şöle ; kadınnn yemek yaptınmı..yok sana yemek falan...ömrümü yedin be kadın gibiisnden
                        :10:

Yorum

:76::76::tinysmile_fatgrin_t yaaaaaaa insan mutlu olmak istese sevgisini bitirmemek için sahip çıksaa halbuki nekadar çok şey bulur değil mi? Evlenmeden önce deli divane pervane olan erkekler evlendikten sonra neredeler acaba bence arkadaşlar kadın hep aynı kadın belki evlenmeden öncede öyleydi ama erkek onu önemsemiyordu yada evlendikten sonra düzeltirim diyordu..ama insan yedisinde neyse yetmişindede odur...İNSANLARI OLDUĞU GİBİ KABULLENİRSENİZ OZAMAN GERÇEKTEN MUTLU OLURSUNUZ..

Yorum

çok normal bir süre sonra aşk biter yerini saygı sevgi alır alışkanlıklar alır aşk ilk başlarda olur birbirinizin üzerine gitmeyin çok normal yaşadıklarınız zamana bırakın yoksa ikiniz yıpranırsınız

Yorum

Ya kötü bi durum eşimin depresyonda olduğunu düşünüyorum ve benimde girmekle girmemek arasında gidip geldiğimi düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X