bence en onemli problem senin calismiyor olman, bu seni cok bunaltiyor gibi. para istemek, sigaraya ayri para istemek, istedigin gibi para harcayamamak, zaten isteyebilen bir insan degilsin demekki... butun bunlarin yaninda sirf calismadigin icin ev islerinin senin ustune binmesi, bakkala bile ekmek almaya senin gitmen tadini kacirmis gibi gorunuyor. cinsellige gelince yeni evlisiniz, yeni evli ciftlerin cogunda iliski oturuncaya kadar birkac yil gecebilir, bunu sonraki problem olarak goruyorum ben.
bu durumda elbet is bulucaksin, buluncaya kadar da ikinize dunyayi dar etme. seni kiricak, kalbini kiricak birsey yapmamis, bu o kadar onemli ki, kiymetini biliyorsun belli ama hatirlatmak istedim.
calisan oyken sana ev isleri duser, bunda kizicak bisey yok. haftasonu onun tatiliyse, sen de pekala gidip ekmek alabilirsin. ondan cok belki kendine kiziyorsundur. kizma, elbet is bulursun, buluncaya kadar evliligin ev hanimliginin tadini cikar bence
bu durumda elbet is bulucaksin, buluncaya kadar da ikinize dunyayi dar etme. seni kiricak, kalbini kiricak birsey yapmamis, bu o kadar onemli ki, kiymetini biliyorsun belli ama hatirlatmak istedim.
calisan oyken sana ev isleri duser, bunda kizicak bisey yok. haftasonu onun tatiliyse, sen de pekala gidip ekmek alabilirsin. ondan cok belki kendine kiziyorsundur. kizma, elbet is bulursun, buluncaya kadar evliligin ev hanimliginin tadini cikar bence

Yorum