Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eşim...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

bence en onemli problem senin calismiyor olman, bu seni cok bunaltiyor gibi. para istemek, sigaraya ayri para istemek, istedigin gibi para harcayamamak, zaten isteyebilen bir insan degilsin demekki... butun bunlarin yaninda sirf calismadigin icin ev islerinin senin ustune binmesi, bakkala bile ekmek almaya senin gitmen tadini kacirmis gibi gorunuyor. cinsellige gelince yeni evlisiniz, yeni evli ciftlerin cogunda iliski oturuncaya kadar birkac yil gecebilir, bunu sonraki problem olarak goruyorum ben.
    bu durumda elbet is bulucaksin, buluncaya kadar da ikinize dunyayi dar etme. seni kiricak, kalbini kiricak birsey yapmamis, bu o kadar onemli ki, kiymetini biliyorsun belli ama hatirlatmak istedim.
    calisan oyken sana ev isleri duser, bunda kizicak bisey yok. haftasonu onun tatiliyse, sen de pekala gidip ekmek alabilirsin. ondan cok belki kendine kiziyorsundur. kizma, elbet is bulursun, buluncaya kadar evliligin ev hanimliginin tadini cikar bence

Yorum

Benim bitmiş evliliğime benzettim.Kesinlikle eşinle konuş sakin sakin. onu kırmadan tatlı dille. Benim eşimde senin gibi işini bırakmıştı ve aynı sorunları yaşıyordu. Kesinliklle gurur falan yapma. O senin yarın artık. Farkında olmayabilir. Biraz kendini acındır, bak göreceksin kıramaz seni. Ben kaç kere söyledim güzelce kur yap bana şikayetin varsa diye. benimki benimle afeddersin öküzle konuşur gibi konuşuyordu para işlerini.Erkek olarak sana tavsiyem aptalı oyna ama akıllı ol

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karmaşık View Post
        Her ayın başında 100 yada 200 TL veriyor. Sonra birşey sorduğu yok. Önüne geleni yiyor. Ama param olup omadığını sormuyor bile. ki 100 tl den fazla her ay sigarama gidiyor. nasıl akıl etmiyor bilmiyorum. 1 sene içinde 10 taneden fazla altın bozdurdum eşimden habersiz (düğünde takılanlardan) ve parayı sadece yiyecek içeceğe harcadım. kendim için özel başka birşeyler almadım. Bu konuyu bir kere konuştum onunla. çok utandı. Dikkat edeceğini söyledi. Ama değişmedi hiç birşey.
        Üşengeçliği bazen canımı sıkıyor. hafta sonu sabah ekmek alınacak mesela. üşendiği için ben çıkıp almazsam akşama kadar aç duruyor umurunda olmuyor. Ereksiyorun problemi var. Arasıra ereksiyon olduğunda da erken boşalıyor. İsteğim olduğu halde. Tedavi görmeye yanaşmıyor utandığı için.
        Boşanmak geçiyor aklımdan ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Beni çok seviyor. Ben de onu seviyorum eskisi gibi olmasa da. Ve ayrılırsam hayatım eskisi gibi olur mu bilmiyorum. Onu özler miyim bilmiyorum. Anneme mi anlatayım. Kardeşime mi anlatayım. Kimden akıl alayım. Bu sıkıntıdan nasıl kurtulayım. Ben mi kafamda herşeyi büyütüyorum. Aslında hayatımda, evliğimde herşey yolundada depresyonda olduğum için mi bana kötü gibi geliyor
        Eşiniz hatalarını farkediyor ama sorumsuzluğu çözüme engel oluyor anladığım kadarıyla.İçe dönük,çekingen,özgüven eksikliği olan bir yapıda olabilir.Henüz çok yeni evliliğiniz,eğer sevdiğinizi ve sevildiğinizi düşünüyorsanız birlikte aşılamayacak sorunlar değil bunlar.Maddi problemler,cinsel problemler,evin sorumlulukları zamanla,yaşadıkca,çözüme dair adımlara niyetli olunca bir şekilde hallolur.Evlilikte en büyük problemler konuşamamanın,iletişimsizliğin birikimi sonucu cereyan eder.Hissettiklerinizi paylaşın eşinizle ama doğru bir dille,suçlayıcı ve sen dili yerine,böyle olduğunda böyle hissediyorum şeklinde.Gider defteri oluşturun,ay ay giderlerinizi tutun birlikte,neye ne kadar gidiyor görülsün bu sekilde hesabınızı daha iyi yaparsınız.Cinsel probleminizi jinekoloğunuza gittiğinizde paylaşın o en doğru şekilde size yardımcı olacak ve yönlendirecektir.
        Kimsenin seni üzemeyeceği kadar güçlü olduğunda ve sen kimseyi üzmeyecek kadar iyi olduğunda; mutlusun demektir .

Yorum

İçinde bulunduğun durum tek kelimeyle "kabus". Böyle yaşam mı olur. Birinci yılda bu kadar sorun olursa, önlem alınmadığında kısa sürede biter bu iş. Derhal tümü için önlemler almalısın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: korteks View Post
            İçinde bulunduğun durum tek kelimeyle "kabus". Böyle yaşam mı olur. Birinci yılda bu kadar sorun olursa, önlem alınmadığında kısa sürede biter bu iş. Derhal tümü için önlemler almalısın.
            Bence durum için fazlasıyla karamsar bir yorum.Evliliğin ilk yılları zordur,öyle birden herseyi düzene oturtmak mümkün değildir.
            Kimsenin seni üzemeyeceği kadar güçlü olduğunda ve sen kimseyi üzmeyecek kadar iyi olduğunda; mutlusun demektir .

Yorum

Bunu oturup esinle konus.Evliliginiz ortak paydanız sonucta isteklerinizi,sorunlarınızı dile getirmezseniz nasıl olucak bu is ?
              Evliligin ilk yılları zor katılıyorum,herseye alısma süreci oldugu gibi evliliktede alısma süreci var...
              Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

İşleniyor...
              X