Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ne yapmalıyım?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ne yapmalıyım?

Mutlu Giden Bir İlişkim Var. Sevgilimle Evlenmeyi Düşünüyoruz ama Ailesi Kültür Farkından Dolayı Bu İşin Olmayacağını Söylüyor. Biz İse Ayrılmak İstemiyoruz. Ne Yapmalıyız. Birinden Akıl Almaya Çok İhtiyacım Var

nasıl bir kültür farkı bu .gerçekten seviyorsan risk almaya değer.sonra hayatın boyunca acabaların olmasından iyidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
      nasıl bir kültür farkı bu .gerçekten seviyorsan risk almaya değer.sonra hayatın boyunca acabaların olmasından iyidir.
      aynı acabalar o kişiyle evlendikten sonra mutsuz acabalara dönüyor.
      kendi kültürümden biriyle evlenseydim daha mı mutlu olurdum acaba?

Yorum

Ailelerin uyuşamayacağını düşünüyorsan -acı ama-bitir derim.Zira başıma geldi.Şİmdi işler arap saçı)O zaman soru işaretleri vardı ama aşka inandım.Şİmdi hala seviyorum,mutluyuz ama arkamızda bir sürü üstü alelade kapatılmış en ufak bir esintide açılacak çözülmeyen sorunların varlığı bizi keşkelere yöneltiyor.

Yorum

en korktuğum şeylerden biridir. aileler arasındaki farklılıklar evliliği çok fazla etkiliyor ne yazık ki. aşkı sevgiyi ezip geçebiliyor bile..(gözlemlerim bunlar)
          Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
          Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
          Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

İşleniyor...
          X