Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İŞİN İÇİNDE KAldım yardım lutfen:(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İŞİN İÇİNDE KAldım yardım lutfen:(

Eşimle 3yıl önce unıde tanıstık.hersey harıkaydı.ama evlılık surecıne zmanla grdıkce aılesının herseye karısması annesının olay yaratıcı davranısları,esımın annesıne hıcbırsey soylemeyıp anne bagımlısı olması,eşimin babası olmamasından annesının ona sarılması,3tane gorumcemın olması.zamnala bu sorunlar duzelır dedım.aılem ıstemedı.ama evlendık.zamn gectıkce hersey dahada berbat oldu.esım aılesıyle gızlıce uzakta olmalarına ragemn konusup gorusup bana soylememesı basladı.yalanlar yanı.zamnla guvenım yıkıldı.ıkımızde aılemızden uzagız ama neye yarar.herseye uzaktan onun aılesı karısıyor.esım cok sadık oldugunu soyler.aama guvenım yıkıldıgından artık ınanmıyorum.ıkımızde calısan basarılı kısılerız.o cok gec saatlee kadar calısır.ama ben evde tek onu beklerım.hıc demezkı bu kız yazık evde tek benı beklıyor.zamnaala aılesı yuunden cok tartıstık.kayınvalıd bıter gorumce baslar.ustune yalanlar.daha 8aylık evlıyım ama canıma tak ettı.en son evde ben cok paranoyaklık yapıyorum dıyerek sınırle ustume hucum edıp bana tokat attı hırpaladı ellerımde tırnak ızlerı hala var.ısın ıcınde kaldım.aılem arkamda bosanmalımıyım sızce ne yapmalıyım.buarada esımle duzgun konustum olmadı.bagırdım olmadı heryolu denedım ıletısım kuramadım.sadece onun dogruları var benımkıler asla dgru degıl.ona gore ne varkı dovdum unut.yalan soyledım unut.herseye unut ustune gtme polıtıkası var.karıyerlı bırısı hıcmı korkmaz esımle olan bu sorunlarım ortaya cıkacak dıye.bosanacak benden dıye hıcmı urkmez.rahat umursamaz.bugun yedım yarını bosver dıye yurur yolda.brde ben bosanmak derken o hala bana cocuk yaparız bırkaz aya kadar dıyor.ustelık aılemınde artık olaydan hbrı var.ne yapmaya calısıyor bu adam lutfen yardım edın ne yapmalıyım benmı hatalıyım omu

bence kesinlikle çocuk yapmamalısınız eşin hatalı diye düşünüyorum ben hem sana tokat atması hemde annesinin sözünü bukadar fazla dinlemesi normal davranışlar değil. Bence eşinle ciddi ciddi konuş ya düzelirsin yada senden ayrılmayı düşnüyüyorum dersin bence şu 3 günlük dünyada kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil

Yorum

Eşinin ailesi farklı şehirde olduğu halde ordan evliliğiniz hakkında hüküm sürmeleri ne kötü. Biraz karışık anlatmışsınız, anladığım kadarıyla eşinizin yalanlarınıda yakalamışsınız. Vurdumduymaz rahat bir adam belli, birde dayak atıyor, boşver unut felan diyor size. Şuanda çocuk işini erteleyin, henüz 8 aylık evliymişsiniz, sizin şuanda çok iyi bir evliliğiniz olması gerekirken yaşadıklarınız çok kötü. Size boşanın diyemem, en doğru kararı siz vereceksiniz, eşinizin bazı huyları değişmez, o adam öyle gelmiş öyle gider gibi, keşke size uyum sağlayabilse..
      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

lezgi ve sonbahar cvplarnz ıcın cok tskur edıorum.evet sanırım bıraz karısık yazmısım ama daha ayrıntılı sımdı anlatayım.
        esımle daha 1yılı tamamlamadık sorunlar ılk kayınvaldeyle basladı
        esımın kotu yanları:
        anne,dede,nide,kardes hepsıne bagımlı resmen.butun aıleyle sıkı fıkı herseyımıze karıstırır.etkılerınde kalır
        yalanlarını yakaladım.aılesıyle konusup arama kayıtlarını sıler vb..
        para bırıktırmez.bugun ye yarın aç hayatı var
        aılem ben okadar laf soyledık adamda ne utanma ne arlanma ne gurur var
        ıletısım sıfır.benle ıletısım kuramaz.ıcıne kapanık ne gecer ıcınden anlamayız bırturlu
        bana tamam ona tamam der konuyu uzatmaz konuyu benle basbasa bırakır
        herkesı ıdare etme polıtıkası vardır.olan bana olur tabıkı
        sınırlendımı cok agır cumleler soyler ıcımde agır yaralar olusturur
        etrafa harıka adam gorunur ama ıcını brde bana sorun.goren ne harıka adam der
        dengesız bugun soyledgını yarın hatrlamaz
        benden cogu seyını saklar ortaya cıkınca unuttum der
        benı karsı cephe gorur devamlı senın oyununa geldım der
        en son tartısmamızda bana tokat atıp tartakladı.ertesı gunde gunboyu benı aradı.yapar pısman olur
        cok cocuk daha.gurur seref namus olgularından hbrı yoktur.
        kes seısını,gıt lan cumlelerı kurar
        cook dıkkafalıdır benı yorar

ıyı yonlerı:
        benım ısteklerımı yapar yanı ne ıstesem almaya calısır
        bos vakıtlerınde benı arar hbrdar eder sık sık
        evden ıse ısten eve hayatı vardır
        ben bınkez bosanalım dememe ragmen o bırturlu bana bosanalım demez devam edecek ben kocanım der
        hergun benı dısarı cıkarır mutlaka hava aldırır
        28yasına kadar aılesıyle yasamıs kotu dunyadan hbrı bıle yok
        sekıl verılebılır kıvamda.ama bu yastan sonra nekadar olur bılemm

lutfen yardım edın bana bır yol gosterın konusmakla cozemıyorum cunku o hep haklıdır

Yorum

aılesıyle konusup arama kayıtlarını sıler vb..

Ben bu kelimeden onun ailesiyle görüşmesine yasak getirdiğinizi görüyorum. Bakın kendi aileniz nasıl sizin için değerliyse, onun aileside kendi için değerli. Evcimen bir yapısı var, aslında gözü dışarda olmadığına, bardan diskodan gelmediğine sevinmelisiniz. Ailesi için onu karşınıza almayın sakın. Burda yanlış yapıyorsunuz. Siz sevsenizde sevmesenizde onlar onun ailesi, insan ailesinden vazgeçemi?

Tamam ailesi yanlış yönlendiriyor olabilir, size karşı kışkırtıyor olabilir, bu gerçekleri onun görmesini sağlayın, ama bunu ailesiyle görüşmeyi yasaklayarak, onları aşağılayarak yapmayın sakın. Ben yazdıklarınızdan temel sorun bu görüyorum. Aşılmayacak bir sorun değil, siz sevginizi, ilginizi gösterin, akşam eve gelince devamlı dır dır eden bir eş inan bak kimse istemez. Emin ol ki bazı şeylerin oda farkındadır, ama bu konuda senin eline koz vereceğini düşünerek demiyordur. Burda sana çok iş düşüyor, biraz kurnaz, uyanık olacaksın, unutmaki yuvayı dişi kuş kurar canım..

Yorum

evet sonbahar cok haklısın aslında.ama tahammulum okadar azaldıkı yoruldum bende.konusarak cozemeyınce artık bagırmaya basladım bende.nefretımı aılesı okadar kazandıkı bnde artık uzak durmaya karar aldım.bızden uzak olsunlar ıstıyorum artık cook yoruldum ılk yılımda bosanmayı dusunuyorum.gercı kımle evlenırsk evlenelım bu sorunlar olacaktır.ama benım sevgım azldı ve yorgunum..sankı bu sorunlar hıc bıtmeyecek hıc rahat yastıga kafamı koyamayacakmısım gıbı gelıyor artık bılemıyorum.acaba bastan boyle gordugum evlılıgı bıtırmelımıyım.20yıl nasıl bu seruvenle yolda yuruyecegım bılmıyorum...

Yorum

ayrıca bu sıddet olayıda cabası oldu.aılemde artık esımı sevmıyor.hem aılesı kotu hem kendısı yanlıs davranıyor dıkkafalılıgı btmıyor benı ezdırıyor.herseyımıze karıstırıyor.gunde on kez konusup herseyımızı anlatıyor.sankı aılesı ben degılım gbı.bır erkek evlendımı yenı bır aılesı olmustur ona ozen gostermesı gerekmezmı.ben cok sakın olmaya calıstıkca odahada yanlıs davranıslar yaptı.ben sustum o abarttı artık.saygı bttı bunu bılıyorum.oda saygı yok ama senı ck sevıyorum dıyor.ve nedense ben bukadar bosanalım derken o susuyor gecıp gıdıyor konu.benı neden cıddıye alıyor yada alıyorda banamı soylemıyor.cıddıye alan bır erkkek bıraz korkmazmı yuvası dagılacak dıye yanlısmıyım arkadaslar ya

Yorum

Çevremdeki evli kişilerden, gözlemlerimden, hatta kendimide düşünerek (gelin adayı olarak)yazıyorum sana canım. Sen o kişiyle evlenirken, onun ailesiylede evlendin. Sevsende, sevmesende, elbetteki haklı olduğun yerler vardır, ama bu konuda eşini karşına alma derim ben. Çoğu yerde susmayı dene, sinirli bir yapın olduğunu düşünüyorum. Eşin bırak ailesiyle konuşsun, bırak sana laf desinler, bazen duyduğunu duymazdan, gördüğünü görmezden geleceksin. Çoğu zaman umursamaz olacaksın. Yeri geldiğindede kendini savunacaksın, hakkını arayacaksın. Ama bunu bağırarak değil, sakince ifade etmelisin. Hepimizin yanlışları olabilir, önemli olan hatalarımızı bilmek değilmidir? bak sende yavaş yavaş kendini görmeye başladın, hatasını anlayan kişi, telafisinide bilir. Ben eminimki sen isteyince, herşey çok daha güzel olacaktır.

Diyelimki eşinden ayrıldın, hayatına hiçmi kimse girmeyecek, o kişilerin ailesi olmayacak mı? belki çok daha iyi olacaklar yada daha beteri. Bunu bilemeyiz ama şu bir gerçek, mutlaka birileri olacak. O yüzden eşinin iyi yönlerini görmeye çalış, son dönemde yaşadığın hayal kırıklıkları, kavgaları unutmaya çalış, ve güzel şeyler için çabala derim ben sana..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aysegur View Post
                  ayrıca bu sıddet olayıda cabası oldu.aılemde artık esımı sevmıyor.hem aılesı kotu hem kendısı yanlıs davranıyor dıkkafalılıgı btmıyor benı ezdırıyor.herseyımıze karıstırıyor.gunde on kez konusup herseyımızı anlatıyor.sankı aılesı ben degılım gbı.bır erkek evlendımı yenı bır aılesı olmustur ona ozen gostermesı gerekmezmı.ben cok sakın olmaya calıstıkca odahada yanlıs davranıslar yaptı.ben sustum o abarttı artık.saygı bttı bunu bılıyorum.oda saygı yok ama senı ck sevıyorum dıyor.ve nedense ben bukadar bosanalım derken o susuyor gecıp gıdıyor konu.benı neden cıddıye alıyor yada alıyorda banamı soylemıyor.cıddıye alan bır erkkek bıraz korkmazmı yuvası dagılacak dıye yanlısmıyım arkadaslar ya
                  Dayak olayı ve herşeyinizi ailesine anlatması çok kötü. Bu konuyu güzelce konuş canım, sizinde bir özeliniz olmalı, ne senin, nede onun ailesi, sizin ilişkinizde bu kadar yer teşkil etmemeli. Sizler bir birey olmuş kişilersiniz, onların fikirlerine ihtiyacınız yokki, olduğu zaman zaten söylersiniz. Belliki eşin seni seviyor, boşanma fikrine o yüzden sıcak bakmıyor.

Yorum

evet esım benı sevıyor.ama saygı duymuyor.ve aılesınden ılkkez evlenerek ayrıldı.unıyıde onların yanında okudu.bu zmanla duzelırmı aılesınden bıraz uzaklassın artık aılesının ben oldıgumu anlasın ıstıyorum.yanı zmnla artık bazı seylerı asarmıyız bılmıyorum.tabı bunların yanında ısıde cok agır depresyonda oldgunuda dusunuyorum artık.ısınden banada vakıt ayırmıyor.hayatında benım dısımda hersey var gbı.ısı ve aılesı baska bsey yok sankı canm cok sıkılıyor.evde onu tek oturup beklemekten yoruldum artık.huzurumda olmayınca cekıp gtmek ıstıyorum

Yorum

Bir erkeğin ailesiyle görüşmesi suç değil..Ailesini sevmeseniz bile..onun ailesi onlar..bakın nsıl ben boşanır hayatından çıkarım diyorsunuz..ama ailenin hiçbir ferdi ,hayatımızdan çıkmaz..Bu konuda sizi hatalı buldum açıkcası.

Diğer yandan kullandığı cümleler vs..bugün size yanlış ve ağır geliyor..ee evlenmeden önce başka bir dille mi konuştu bu adam..lan demez miydi,flört ederken..size olmasa da ,başkalarına kullanırdı eminim..

Tek bir kişyle değil,,ailesiyle,kültürüyle örfüyle evleniyoruz..
                      Siz ayak uyduramayacğınız bir tercih yapmışsınız sanırım...son karar sizindir..ama iletişimde benim hatalarım vr mı diyede düşünün..
                      boşanmalar ilk 5 yılda olurmuş istatistiklere göre.kendi düzenini kurmak,ayrı bir ev olmak kolay değil..
                      Şu görgü ,terbiye ,kültür denen şey çoook önemli..İsterse prof.olsun, olalım ,kendi ailemizde gördüğümüzü yaparız.yaparlar.

İş ağır adam zaten size zaman ayıramaz.suç değilki.anlayışlı olmalısınız biraz.beklerken o yok yenımda düye düşünmektense,o zamanı kendinizi bişeylerle meşgul ederek harcayın bence..
                      yani bilmiyorum da, erkekler bizimle el bebek gülbebek mutlu edeyim ,aman bir dediğini iki etmeyeyim diye evlenmiyor..onlarda hayatlarında kendilerine destek olacak biri olsun diye evleniyorlar..
                      Ahengi yakalamak zaman alabilir..ama bu zamanı vermeye değer mi değmez mi,buna siz karar verirsiniz.
                      yukarda birkaç mesajı okudum, evet eşinizin hatalı yanları var..ama sizde masum değilsiniz..benim istediğim gibi olsun yanınız çok fazla..

Yorum

Evet dediğiniz gibi eşiniz çocuk ruhlu birisi. Burada şunları paylaşmak istedim belki işinize yarar. http://boynuyogun.net/h.asp?ID=241
                        http://www.mumsema.com/eslere-tavsiy...tml#post386567
                        http://www.meleklermekani.com/aile-e...l-cozulur.html
                        http://www.hukuki.net/showthread.php...man%FDn-5-yolu

Yorum

Bence evlenince insanın evinde olanları ailesine anlatmaması gerekir.Özellikle bayanların.Sen yaşarsın,anlatırsın sonra birşeyler düzelir koynuna girip sarılınca unutursun.Çünki onu seversin ama onlar unutmaz.ÇÜnki senin onu sevdiğin gibi onu sevemezler.Hatta bir hata da silmeye meyillidirler.Ve sürekli diken üstünde olurlar.Bizzat yaşadım....Şimdi düzeltmek istesemde hep bir soru işareti var kafalarında.

Yorum

İşleniyor...
                          X