Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var :63:
Annem miras olarak kızlarına birer kat daire yaptırmaya karar verdi.
Arsası vardı ve inşaat masrafların yarımını annem üstlendi kredi çekerek ve kalan yarımını 4 kardeşe böldü. Bana düşen miktarı, çalıstığım parayla ödedim (12 yıldır çalısıyorum yani evlendiğim günden beri, esim benim kadar çalısmadı).
Eşim benimde hakkım var diye zorluk çıkarıyor.
Sizce arkadaşlar hakkı var mı?
Hem boşanmayı düsünmeyen bir erkek tapuda mutlaka adının geçmesini ister mi? Bence düsünceleri kötü olduğu için tapu istiyor.
Evlilik sevgi, saygı, güven üzerine kurulmaz mı?
Hasta olduğumda bakmaz, üzgün olduğumda ilgilenmez, oturup benimle muhabbet etmez, iş paraya gelince konuşması normal mı?
Herşeyde hayır vardır diye düşünüyorum, bu olay gözümü açtı.
2 oğlumuz var hep görmezlikten geliyordum kimi durumları, seviyordur, bana öyle geliyordur diye üstüne durmuyordum olayların.
Ama artık anladım ki sevgi falan yokmuş, herşey yalanmış.
12 yılımı boşuna verdim. Öyle üzgünüm ki, inanamıyorum, kahroldum.:tinysmile_cry_t4::tinysmile_cry_t4::102 :
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaslar sabırsızlıkla
Annem miras olarak kızlarına birer kat daire yaptırmaya karar verdi.
Arsası vardı ve inşaat masrafların yarımını annem üstlendi kredi çekerek ve kalan yarımını 4 kardeşe böldü. Bana düşen miktarı, çalıstığım parayla ödedim (12 yıldır çalısıyorum yani evlendiğim günden beri, esim benim kadar çalısmadı).
Eşim benimde hakkım var diye zorluk çıkarıyor.
Sizce arkadaşlar hakkı var mı?
Hem boşanmayı düsünmeyen bir erkek tapuda mutlaka adının geçmesini ister mi? Bence düsünceleri kötü olduğu için tapu istiyor.
Evlilik sevgi, saygı, güven üzerine kurulmaz mı?
Hasta olduğumda bakmaz, üzgün olduğumda ilgilenmez, oturup benimle muhabbet etmez, iş paraya gelince konuşması normal mı?
Herşeyde hayır vardır diye düşünüyorum, bu olay gözümü açtı.
2 oğlumuz var hep görmezlikten geliyordum kimi durumları, seviyordur, bana öyle geliyordur diye üstüne durmuyordum olayların.
Ama artık anladım ki sevgi falan yokmuş, herşey yalanmış.
12 yılımı boşuna verdim. Öyle üzgünüm ki, inanamıyorum, kahroldum.:tinysmile_cry_t4::tinysmile_cry_t4::102 :
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaslar sabırsızlıkla

Yorum