Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karım evi tek etti. O'nu seviyorum ve çok özlüyorum.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • #31
    Yalandı kardeş git kendine yeni bir kız bul.Hayatı kendine zindan etme.Pavyona git bara git ne biliyim tatile çık hayatını yaşa.Para varsa her kızda vardır dostum.Ben senin yerinde olsam boşverirdim.Sen kızla evlenmişsin anasıyla değil demekki kız kolpaki ilk fırtanada gemiyi terk ediyo.Boşver kadınlara değer verir hayat boyu sürünürsün.
    Mutluluklar ve zevkler değil
    Acılar büyüdükçe
    Gelecek ve ikbal arayarak değil
    Geleceğini koyarak
    Yalnızca dostluğu ve arkadaşlığı değil
    İhaneti ve satılmışlığı da görerek
    Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil
    Direndikçe
    Direndikçe büyürsün dostum
    Direndikçe...

    Yorum


    • #32
      Orjinal yazı sahibi: whisperr View Post
      arkadaşım sen haklı ol sen doru ol.biz arabesk olalım alaturka falan olalım.bu adamın derdi bizi baya gerdi.bi gün yaşarsam sana hak verebilirim.bi gün eğer sen benim dediğimi yaşarsan belki bana hak verirsin.bilemiyorum yani.ama benim yorumum bu şu an.bi ton kadın şiddet görüyo falan ben anlamadım herkes bu kadar doru ve haklıyken bu madur kadınlar neden öldürülüyo şiddet görüyo falan ...
      Burda konu şiddet gören bi ton kadın değil..

      Bu başlığı açan ve yaşadıklarını paylaşan bir adamın durumu..Ortada şiddet falanda yok..

      Tamamen kadının yanlış davrandığı bir durum bu..İlle de kadını mı haklı görcez,bu ülkede mağdur durumdaki diğer kadınları referans alıp..benim yorumum üzerinden yoruma da gerek yok..

      kadının yaptığı şımaraıklık ve çocukluk..Nazını çeken adamı bulmuş , istediği gibi oynuyor bana kalırsa..
      Yoksa bu şekilde ev terkedilip,evlilik bitirilmez..Çok zorda olup da sıkıntı çeken insan da boşanır, ben boşanma davası açmam demez..

      Konuyu açan ark.için , Allah yardım etsin..kolay değil ama unutun ve bırakın bu anasını da kızını da .ne hali varsa görsünler..

      Yorum


      • #33
        bu arkadaşa yorum yazdığım için çok pişmanım özür diliyorum.ve kaçıyorum.sakın bana bi yorum daha yapmayın bu ne ya.deymez ya walla boşa elimi yordum.yazık ellerime
        kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:

        Yorum


        • #34
          Keşke yardımcı olabilsek . Ancak çözüm ikili arasında iletişim sağlanabilmesinde. Başka türlü çözüm zor.

          Yorum


          • #35
            Issızadam dostum ; sana bir tavsiye %90 " erkekler sevdiklerinle,kadınlar seçtiklerinle evlenir." bunun açılımını kendin yap..doğrul artık..!

            Yorum


            • #36
              Orjinal yazı sahibi: issizadam34 View Post
              Merhaba herkese.Şu an -daha doğrusu son 1.5 aydır- moralim öylesine bozuk ki bunu ancak yaşayan bilir.Karımla severek evlendik.1.5 yıldır evliyiz.Evlilik öncesi de 9 ay gibi birbirimizi tanıma sürecimiz oldu.Karım benim hayatımda elini aşkla-kalp atışlarım hızlanrak ilk tuttuğum bayandı. Hayatıma ilk giren kişiydi.O'da bana aynısını söyledi.Ben de O'nun içim ilkmişim.Ben şu an 27 yaşındayım.Karım 33. Ama inanın kendisi çocuk gibi.Evliliğin başından beri bu yaş farkını hiç dert bile etmedik.Zaten benden ufak gösteriyor.Neyse.. İlişkimiz, flört dönemimiz çok güzel geçti. Bu 9 ay boyunca hemen hemen her gün görüşüyorduk ve en az 6 saat beraber dolaşıyorduk-konuşuyorduk her görüşmemizde...
              Ben annesini sürekli evliliğimize karıştığı için hiç sevemedim ve en son eşimin yanında annesine kızdım.Eşim de bana tepki gösterdi.Ertesi gün ben işteyken tüm eşyaları alıp annesine gitmiş ve telefonlarıma-mesajlarıma cevap vermiyor.İlişkinin bittiğini evliliğin bitiğini söylüyor.Yahu bir evlilik bu kadar kolay biter mi?Millet aldatıyor,işsiz kalıyor vs, o zaman benim bildiğim evlilik yürümez ama ben Allah'a şükür çalışıyorum,maddi olarak normal bir yaşam sürüyoruz(Memurum , eşim çalışmıyor).. 1.5 ay oldu eve dönmedi, telefolara cevap vermiyor ne annesi ne kendisi. Babası 20 yıl önce vafat etmiş.Başka kimsesi yok..Yani o kadar güzel günümüz geçti hepsi yalan mıydı?Birbirimize aşkım dediğimiz günler yalan mıydı? Ben özlüyorum o özlemiyor mu? Bir evliliğin bitmesi bu kadar kolay mı? Arkadaşlar çok mutsuzum.Lütfen yardım edin.Eşimin böyle davranmasının gerçek sebebi ne olabilir sizce?
              Bunları yazmak hoşuma gitmiyor ama buradan bakınca olaya şöyle bir yorum getirebiliyorum;

              Eşinizi yeterince tanıyamamaışsınız.Öncelikle buna inanın,süre değil mesele;mesele hastalıkta sağlıkta işi..Yani zırtpırt terkedip gidecekse,ki sanıyorum ki bundan sonra da birşey değişmeyecektir,bu ilişkinin sürerliliği olmaz.Eşini ailevi durumundan ötürü annesiyle kenetlenmiş olsa gerek,hani bazı insanlar bazı olaylara aşırı hassasiyet gösterir ya eşinizin ki de o mesele.Babasının vefatı onlar arasındaki bağları katılarştırmıştır tahmin ediyorum jki...Eşiniz de 33 yaşında ve daha önceden ilişki yaşamamışsa bu yazdığım sebeplerden ileri gelen bir durum olmalı.Yani flörtten bahsetmiyorum fakat bir bayanın 33 yaşına kadar evlenmemesi pek de alışılagelmiş birşey değil.Artık evleneyim diyerek(Biraz da evde kalma korkusundan)duyguları düşüncelerini baskılamış olabilir.En ufak duygusal olayda da patlak vermesi muhtemel olduğudnan evi terketmiş.Hassas olduğu nokta olan annesine zarar gelmesi onu bunu yapmaya sürükledi yani.Bu tür şeyler bir saplantı gibidir,mantık işlemez böyle durumlarda.Olaylara bakışım bu şekilde,git düzgünce konuş durumu ifade et.Olmazsa da olmaz,depresyona bunalıma girmeye gerek yok.Çoluğun çoccuğun da yokmuş,anllattıklarından yola çıakarak burada üzülecek birisi varsa oda eşindir.

              Yorum


              • #37
                [QUOTE=kdng;239769] fakat bir bayanın 33 yaşına kadar evlenmemesi pek de alışılagelmiş birşey değil.Artık evleneyim diyerek(Biraz da evde kalma korkusundan)duyguları düşüncelerini baskılamış olabilir./QUOTE]

                Alakası yok, evde kalma korkusu olan kadının dul kalma korkusu da olur
                Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

                Yorum


                • #38
                  annesine laf söylendi diye ev terk edilir mi? aranızda bize anlatmadıgın ne var bilmiyorum ama sırf bu sebepten ev terk edilmez. olaki annesine laf söyledin diye evi tek ettiyse zaten ondan hayır gelmez.. ya bende evliyim benimde eşim söylüyor hemen ev mi terk edelim.. meva_ çok haklı yazdıklarında. tilkide haklı bunca zaman zarfında neden evlerine gitmedin bu da düşündürücü.. neyse böyle sudan sebeple evi terkeden bi kadını boşarsın olur biter. eşinin başka amaçları olabilir..

                  Yorum


                  • #39
                    allah bilir o "ufak tefek" dedigi tartismalar neydi, kimbilir nasil ters gelen laflar etti. bence hayata bakislari, deger yargilari farkliki anlamamislar birbirlerini. zaten biri tek birsey anlatip bundan oturu terkeder mi bir insan diyorsa, bilin ki ya kendini kandiriyordur ya basmiyordur kafa.

                    Yorum

                    İşleniyor...
                    X