4 yillik evli oldugum esimle 2002 yilindan beri birlikteligimiz var. Yurt disinda yasiyorum ve esimle ozellikle evlendikten sonra cok buyuk sorunlar yasadim, ama hic bir zaman ayrilmayi dusunmemistim, son 1 yildir bu bosanma konusu aklimda, cunku manevi anlamda gitmek istedigim bir hedefim var , ama oraya gitmeme engel teskil edecek bir birlikteligimiz var, ustune masumane bir sekilde internetten tanistigim bayan arkadasimla normal arkadasligimiz en azindan benim acimdan bir aska donustu, ona evli oldugumu soylememistim sohbetimiz kesilmesin diye, fakat daha sonra ikimizde gercekten birbirimiz icin oldugumuzu dusunduk o halen benim evli olmadigimi biliyorken...Ilerleyen gunlerde co kvicdan azabi cektim, onu kaybetmek istmeiyordum bir yandan da...Fakat bir gariplik oldugunu hisseidyordu o ve uzerime geldigi vakit artik dayanamadim ve herseyi anlattim ona, ve esimle de bosanma asamasinda oldugumuzu soyledim, aramizdaki hersye bitme noktasina geldi, bana dogal olarak cok kizdi, ama bir yandan da baglanmisti bana, vazgecemiyordu, istemiyordum da vazgecmesini, biz onunla hep internetten konusmustuk yuzyuze fiziksel oalrak gorusmemistik, turkiye ye tatile gittigimde bunu da yaptik ve 2 gun birlikte vakit gecirdik, ben onu gormeden asik oldugumu her zaman hisstttim, onun hisleri ask disinda belki baska birseydi bilmiyorum ama, o iki gunden sonra bana kizginliig artti, hem seviyor hem nefret ediyordu benden...Diyeceksiniz ki bu arada su andaki esiniz nerede o ne yapiyor siz onun yanindayken, o kendi ailesi ile birsehirde hasret gideriyor bende kendi ailemle hasret gideriyorum, ve kendimi bulmak icin ona 2 gunlugune farkli sehirlere gidecegimi soyledim, ki dogruydu da, tek saklanan asik oldugumu bildigim kizla bulasak oldugumu soylememk olmustu...Ben o iki gun icinde bir sevgiliyle yasanabilecek her guzel duyguyu yasadim, ve pismanlik diye bir duygum olmadi, cunku gercekten evliligimden haz almiyorum, ve kurtarilacak bir yani oldugunu da gormuyorum, cok iyi bir insan, o kendimi bulma yolculugumdan donusumde, onun okulu bitene kadar ayni evde yasayalim ve iliskimizi tekrar gozden gecirelim dedim, olmuyorsa olmuyordur dedim, tabi bir yandan da ici mgidiyor, onu kirmak incitmek istemiyorum, ama hep su aklima gleiyor, boyle bir aile sahibiyken yakinda cocuk yapmak isteyeceksiniz , cocugunuz olacka, sonra ayrilmak daha kotu olmazmi bu soru hep aklima gleiyor,, ben bu kararla bircok kisiye zarar verecegim, onun ailesi benim ailem, ve bircok kisiyi de sevinderecegim guzel bir kariyerim varken belki ama...Ileride karsilikli mutsuz olmaktan daha iyi olacagini dusunuyorum ayri olma fikrimizin..9 yillik bir beraberligi bitirmekte cok zorlaniyorum, ve su anda hoslandigim kadinin benim hayatimda olup olmayacagini bile bilmiyorum, cunku artik ona gore biz arkadasiz, ama icinde bana hep kizan bir yani oldugunu da biliyorum, ona bu duygulari yasatip haksizlik yaptigim icin, anlayacaginzi gibi durumum karisik ve saglam durma konusunda zorlaniyorum, esimden ayrilma fikrim ona zarar verir diye uzuluyorken bir yandan, diger yandan da sevdigim kadina karsi duydugum buyuk vicdan azabiyla mutsuz bir adamim, muhtemelen burada bana kizanlariniz olacak benim kendime kzidigim gibi, ama sizden tek ricam, bu duygulari yasyiyoruz ve kolay seyler degil, lutfen yureginizin sesiyle dusunup o sekilde bana yardimi dokanabilecek fikirlerinizi bekliyorum...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Esini sefkatle sevmek, baska birine asik olmak ve bosanmak
Collapse
X
-
kısaca eşimi aldattım desene sen şuna. aldatmak fiziksel bir yakınlıkta değil, baya yalan söylemek, kusurabakma, yalanına ortak olmak istemem git eşine doğruyu söyle, en azından nasıl birisi oldugunu bilir,ona bir yıkım yaşatmamış olursun.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
-
Bende bir erkeğim ama inana bana yalanın (aldatmanın) en ufak güzel bir yanı yok. hem eşine hem sevdiğim dediğin kadına yalan söylüyorsun, farkındamısın bilmem ama cevrendeki herkesi aldatan birisin. yazık sana diyorum ve tekrar söylüyorum, git eşine son birkez dürsüt davran ve gerceği anlat, nasıl birisi oldugunu bilirse en azından bit yıkım yasamamıs olursun, sende rahat vicdanınla tek basına kalırsın.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
Durust davranmadigim tek kisi su an esim, belk ide gercekten yapmam gerkene en dogru sey bu durust olup ona olan biten seyleri anlatmak, ama su anda bunu bilmesi onun gelecgi acisindan okulu yarim birakmasi ve ileride mutlu olmamasi anlamina da gelmekte ayni zamanda...tek cekingem bu, ama buna ragmen dusunmuyor degilim...
Yorum
-
Kendini 9 yıllık arkadaşına, eşine yalanlar söyleyerek mi bulacaksın?
Erkek adam ne olursa olsun yalan söylemez. Ve evlendiysen artık dışardaki
hayatı 2 kişilik düşüneceksin. Bunları yapamayacaksan evlenmeyecektin...
Dışardaki hayat çekici, çok fazla alternatif var. Sen her iki kadına da
yalan söyleyerek baştan kaybetmişsin. Bu durumda sana nasıl yardımımız
dokunur bilinmez... Bence her iki insanında kaybedip daha kötü bir durumda olacaksın.
O yüzden kendini bulma dediğin yolculuğu kısa kesip eşine dört elle sarıl...Follow the white rabbit
Yorum
-
sana karşı bişeyler varsa içinde, onun ayrılık gerçekten zor olur ama gerçeği bilirse belkide daha rahat olucaktır. dürüst ol ona. doğruları anlat, istersen bir doktor ile yap bu işi, yazık senin gibi insanları sevmem ama cok varsınız,Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
cok doğru söylüyorsunOrjinal yazı sahibi: ocp1972 View PostKendini 9 yıllık arkadaşına, eşine yalanlar söyleyerek mi bulacaksın?
Erkek adam ne olursa olsun yalan söylemez. Ve evlendiysen artık dışardaki
hayatı 2 kişilik düşüneceksin. Bunları yapamayacaksan evlenmeyecektin...
Dışardaki hayat çekici, çok fazla alternatif var. Sen her iki kadına da
yalan söyleyerek baştan kaybetmişsin. Bu durumda sana nasıl yardımımız
dokunur bilinmez... Bence her iki insanında kaybedip daha kötü bir durumda olacaksın.
O yüzden kendini bulma dediğin yolculuğu kısa kesip eşine dört elle sarıl...Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
Gercegi belki okulu bittiginde soylesem, daha iyi olmaz mi arkadasim 8 ay sonra? Simdi soylesem Gururlu bir insan olarak, alir bavulunu ceker gider, sonra? En azindan dondugunde is sahibi olur, ayaklarinin uzerinde durabilir... gercegi su an ogrenmesi ona daha buyuk zarar verir dusuncesiyle bunu ondan sakliyorum...Ama oyle toz pembe bir iliskim zaten yok onunla, onu her gun aldatiyor gibi bir varlik degilim, evet gercegisaklayarak aldatiyorum dogru, ama fiziksel anlamda hicbirsey yok, ki sevdigim kizla da iliskim bozu kdurumda su anda, yani ozlestiri yapmam gerekirse, Iki temiz guzel insan arasindaki asagilik bir adam konumundayim su anda, bunun bilincindeyim, bu durumumu sadece paylasmak istedim.
Yorum
-
eşine zarar verme, aşalık oldugunuda kabul etmende cok iyi senin için. bırak okulu bitsin, yazık sana, kusuradabakma ya da bak umrumda bile değil sevmiyorum temiz insanlara yalan söyleyenleri.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
Aldatmak sadece fiziksel olmaz arkadaşım. Fikir, düşünce ile de karşındakini
aldatabilirsin. Empati yap, kendini eşinin yerine koy. Vicdanın sana ne diyor bakalım
dinle! 2 kadının hayatınıda mahvetmek üzeresin, onu bilir onu söylerim.
Gerisi hikaye...Follow the white rabbit
Yorum
-
Büyük konusmakla ilgili değil bu, ne olursa olsun bu kişilikle alakalı bir durum, ne yaşarsan yaşa ne olursa olsun kişiliğin sana ne yapacaksan onu yaptırır, yazık sana sadece acıyorum ama sen acınmayı bile hak etmiyorsun. İki insana yalan söylüyorsun hemde birisi eşin. Zamanında dürüst olsaydın sevmiyorsan sevmiyorum diye bilseydin, cok süper bir evliliğim yok diyorsun ama evliliğin için sen ne yaptın peki, nasıl bir mücadele verdin bu şekilde mi ?Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
Kolay birsey degil arkadasim yasadiklarin, akli olan hic bir insan duzeni varken ve kariyer sahibi iken boyle birsey yapmaz, sen yaptigina gore seni bunu yapmaya iten sebepler illaki olmustur, sen su anda hayatindaki diger kadin olsa da olmasa da mutsuzlugun vardir ve ayrilmayi dusunuyor ve yine vicdan yapiyordun sanirim. O yuzden bana gore bitti dedigi ngunden itibaren ne yaptigin cok onemli degil, onemli olan bitti dedigin gunde bitirememis olman...Bunun da sana gore gerekceleri var, tabi gonul kimsenin ayrilmamasini ister ama durum onu gerektiriyorsa eger ki gorunuse gore oyle, gerekeni en uygun zamanda yap ve gerisini zamana birak...
Yorum
-
Ona hemen söyle. HEMEN. Bunu ona nasıl yaptın bilmiyorum ama hemen söylemelisin. Evli bir erkek olarak nasıl internetten başka kadınlarla tanışıp konuşuyorsun hiç anlamıyorum. Sen şuan hakettiğin haldesin ama eşin ? ...
Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir
Yorum

Yorum