Duyuru

Collapse
No announcement yet.

birileri beni anlasın istiyorum...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • birileri beni anlasın istiyorum...

    Hayatım adeta samurai sudokuya benziyor herşey birbirine bağlı ama ben bir türlü sonuca varamıyorum..Sekiz yıllık evliyim.bilgisayar bağımlısı bir eşim var ..Evlendikten sonra böyle olmadı aldığımdada böyleydi.Hiç bir şekilde iletişim kuramıyorum.. gün içinde konuştuğumuz dört cümleyi geçmiyor..geçirdiğim manik atak sonrasında herşeyi göze alıp benimle evlendi..bu durumu telafi edebilmek için herşeyimi koydum ortaya onu mutlu edebilmek adına çabaladım durdum neyseki sorunsuz 6 yılın ardında bir oğlumuz oldu tam herşey yolunda mutlu bir aile olduk derken benim ailemin ekonomik sorunları çıktı ortaya ..çıkmaz olaydı..ailem benden borç istedi kocam bana düşman oldu..aşılmaz duvarlar sur oldu aramızda ..eşim ailesiyle koalisyon kurdu ve başkalaşım geçirdi adeta ne yaptıysam fabrika ayarlarına döndüremiyorum....annesinden öğrendiği atasözüyle savunma yapıyor bana ana baba hiç bir yerde bulunmazmış karı koca heryerde bulunurmuş..ben onun yüzünden aptalca bir yaşamı göze almışken göçebe usulu orda burda köklerim olmadan yaşamaya çabalarken yanında olmaya çalıştığım insanla aramda surlar olduğunu biliyorum..bu surlarda sorun değil arkasında ne olduğunu biliyorum nihayetinde...hiç bir şey beklemeden yaşamayı öğrendim bir yerde ..ardıma bakmadan çekip gidebilmeyi çok istiyorum ..ama çocuğumun ailesiz büyümemesinide bir o kadar istiyorum..bu uğurda hayatımı çarçur mu ediyorum bilmiyorum..Sorunlarımı kise bilsin istemiyorum ..herşeyi içimde taşıyorum ama bir çıkar yol bulamıyorum siz olsanız ne yapardınız...

  • #2
    hey sadece bişe dicem sanki kocanızın beynini yıkamaya size ve ailenize düşman etmeye çalışmışlar bunu düzeltebilirsiniz onu ne kadar sevdiğinizi bilmiyor belki birde bi şekilde onunla iletişim kurun sorunlarınızı içinizde tutmayın arkadaşlarınızla paylaşın. düzelebilir bildiklerinin yanlış olduğunu ispatlarsanız hızla düzelme olucaktır

    Var Tabi benimde yaslı sözlerim
    Akar Kanı cennetin bekledikleri
    Atar Gibi kalbime girmek İstedi
    Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...

    Yorum


    • #3
      ailesi sizi sevmiyorsa eşinizi size göre kışkırtıyor sanırım hepsi bu sadece yanlış yaptığını ispatlayın

      Var Tabi benimde yaslı sözlerim
      Akar Kanı cennetin bekledikleri
      Atar Gibi kalbime girmek İstedi
      Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...

      Yorum


      • #4
        ama çocuğumun ailesiz büyümemesinide bir o kadar istiyorum.
        Bir psikoloji öğrencisi olarak konuyla ilgili bildiğim bir gerçek var; böyle durumlarda çocuklar daha da fazla zarar görüyor.

        bilgisayar bağımlısı bir eşim var ..
        Bu meseleyi çözmek için uğraştınızmı hiç?

        Hiç bir şekilde iletişim kuramıyorum.. gün içinde konuştuğumuz dört cümleyi geçmiyor..geçirdiğim manik atak sonrasında herşeyi göze alıp benimle evlendi..bu durumu telafi edebilmek için herşeyimi koydum ortaya onu mutlu edebilmek adına çabaladım durdum neyseki sorunsuz 6 yılın ardında bir oğlumuz oldu tam herşey yolunda mutlu bir aile olduk derken benim ailemin ekonomik sorunları çıktı ortaya ..çıkmaz olaydı..ailem benden borç istedi kocam bana düşman oldu..aşılmaz duvarlar sur oldu aramızda ..eşim ailesiyle koalisyon kurdu ve başkalaşım geçirdi adeta ne yaptıysam fabrika ayarlarına döndüremiyorum....annesinden öğrendiği atasözüyle savunma yapıyor bana ana baba hiç bir yerde bulunmazmış karı koca heryerde bulunurmuş..ben onun yüzünden aptalca bir yaşamı göze almışken göçebe usulu orda burda köklerim olmadan yaşamaya çabalarken yanında olmaya çalıştığım insanla aramda surlar olduğunu biliyorum..bu surlarda sorun değil arkasında ne olduğunu biliyorum nihayetinde...hiç bir şey beklemeden yaşamayı öğrendim bir yerde ..ardıma bakmadan çekip gidebilmeyi çok istiyorum
        Yürüyen ilişkiler vardır; çiftler mutlu ve huzurludur arada sağlıklı bir diyalog vardır, zaten yürür o kendi kendine. Birde yürütülmeye çalışılan ilişkiler vardır, ite kaka, yutarak, görmeyerek, katlanarak. Kendinizi yıpratmayın derim.

        Siz ve size benzer birçok konu okuyorum burada; sanki her yeni gün yeni bir yıpranmış tükenmiş insan.. "ilişkiler" ile ilgili akademik yayınlar okuyorum ve edindiğim bilgiler bu yönde. Bu yorumlarımı "bekara eş boşamak kolay" misali görmeyin lütfen. Umarım sizin için en doğrusu neyse olur =))


        ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
        ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
        ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
        уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

        Yorum


        • #5
          ailesi kışkırtmanın ötesinde faaliyetlerde bulunuyor..onlardan mantıklı faaliyetler beklemiyorum zaten ama eşim nasıl onların IQsuna düştü bilmiyorum bunu kabullenemiyorum..

          Yorum


          • #6
            evet haklısınız benimkisi yürülmeye çalışılan bir evlilik tek taraflı fedakarlıkla itilip kalkılan..tükenmişlik konusuda doğru nihayetinde insanım ve sınırlarım var..bağımlılık konusunda da kesinlikle tedavi gerektirdiğini düşünüyorum..ama bağımlılıklardan kurtulmada kendisinin istemesi ilk şart bence ...o halinden gayet memnun ..çocukla ilgilenmek için bile ayrılamıyor başından ..oğlum onunla oynamak için parçalıyor kendini ama adam adeta printer gibi pc ye bağlı yaşıyor

            Yorum


            • #7
              Eşinizin olayların ciddiyetinin farkında olduğunu sanmıyorum. Sizin yıprandığınızı farketmiyor yada umursamıyor, aynı şekilde çocuğunuzu da. Bence bir şekilde önce eşinizi sanal alemden gerçek dünyaya döndürmeniz ve birşeyleri farkettirmeniz gerek. Sert yada yumuşak bu size kalmış ama tepki vermelisiniz. Herşeyden önce bir foruma içinizi dökecek kadar kendinizi asla yıpratmayın. Çocuğunuz var, sağlık bir anne olmanız gerekiyor. Birde kişisel yanı var; hayat akıp gidiyor ikinci kez yaşamayacaksınız =))


              ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
              ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
              ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
              уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

              Yorum


              • #8
                Nasıl mutlu olacaksanız o şekilde davranın,keşke söyleseydim keşke yapsaydım dememek için söyleyin içinizden gelenleri ve yapın yapılması gerekenleri,bu boşanmak da olsa!Çözüm bu ise eğer o da olmalı bence,yani bi çocuğum oldu diye de kendimi ömür boyu figuran kabul edemem ben bu hayatta...Ne zor iş şu evllik yahu,olsa bi dert olmasa bi dert...
                "Every man dies - Not every man really lives"

                Yorum


                • #9
                  merakımı mazur görün ama eşiniz saatlerce pc başında ne yapıyor? bu kadar baglı olmasındaki sebep ne? chatmi yapıyor oyunmu oynuyor?
                  eşinin ailesi size karsı eşinizi doldurusa getirmiiş anladıgım kadarı ile peki sizin aileniz para isteyincemi durumlar bu yönde değişti yoksa daha öncede böylemiydi? siz evlenirken falan eşiniz ailesinimi dinliyordu hep?
                  eşinizin maddi durumu iyi ise ailenize eşinizin haberi olmadan verebilirdiniz sonucta 6 sene verdiğiniz adamı tanımış olmanız lazım.. ya da ailenize yok diyip bu tarafa hiç duyurmayabilirdiniz.
                  6 seneyi doprudürüst konusmadan geçirdik demişsiniz peki ya öncesi? iletişim olmayan ailesine düşkün onların sözleriyle size tepki alan bi adamla neden evlendiniz?
                  çocugunuzun ailesiz büyümesinden korktugunuzu söylemişsiiz bence bu şekilde büyümesi daha kötü..
                  bu türlü baba var ama yok gibi
                  diğer türlü yok işte.. var ama yokalr çok kötüdür emin olan..
                  hakkınızda hayırlsı olsun..doğru kararlar verebilrisiniz umarım..

                  Yorum

                  İşleniyor...
                  X