Öncelikle herkeSe merhabalar belki bir çoğunuz benimle aynı problemi yasamıssınızdır. Benim sorunum evlendiğim ilk günden beri eşimle annemin anlaşamaması buna bağlı olarak cıkan sorunlar .iki tarafın birbirini sevmemesi buna bağlı olarak benim aralarını yapmaya calısmam yan yana gelınce seslerı cıkmıyor ama eve gelınce esim annen söle dedı sunu yaptı bunu yaptı söle oldu dıyerek basımın etını yemesı beni cok bunalttı sabah kalkar kalkmaz bıle bnları konusuyor cok bunaldım sezsız durdukda darlanıyorum bagırıp cagırıyorum gene susmuyor ne yapacagımı bılmıyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Evlilikte gelin kaynana ilişkisi dırdır
Collapse
X
-
Allah yardımcınız olsun; annenden uzak bir adrese taşınınca rahatlarsınız. Eşinin de desteğini alırsın Dersin başka yere taşınırsak ikimiz de rahat edeceğiz vs. Annenin değeri de bellidir ama böyle sürekli arada kalmak seni sürekli yıpratır. Senin yerinde olsam taşınma işini hemen yapardım.
-
Ben dilini kullanmayı bilmiyoruz maalesef.
Eşin de annen de birbirinden şikayet ediyor arada kalan sensin zor bir durum.
Bence ikisini de al karşına, onlara de ki:
"İkiniz farklı yaşlarda farklı karakterlerde insanlarsınız, aynı şeylerden hoşlanmadığınızı, farklı yetişmiş olduğunuz için farklı düşündüğünüzü biliyorum. Bu nedenle anlaşamadığınız konular olduğunu tahmin ediyorum. Sizler birbirinizi sevmeseniz bile birbirinize saygı göstereceğinize ve toleranslı davranacağınıza eminim. Anlaşamadığınız konuları iki medeni insan olarak aranızda konuşarak halledeceğinize inanıyorum.
İkinizi de çok seviyorum"Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
slm
iyimser çok iyi niyetlisinOrjinal yazı sahibi: iyimser View PostBen dilini kullanmayı bilmiyoruz maalesef.
Eşin de annen de birbirinden şikayet ediyor arada kalan sensin zor bir durum.
Bence ikisini de al karşına, onlara de ki:
"İkiniz farklı yaşlarda farklı karakterlerde insanlarsınız, aynı şeylerden hoşlanmadığınızı, farklı yetişmiş olduğunuz için farklı düşündüğünüzü biliyorum. Bu nedenle anlaşamadığınız konular olduğunu tahmin ediyorum. Sizler birbirinizi sevmeseniz bile birbirinize saygı göstereceğinize ve toleranslı davranacağınıza eminim. Anlaşamadığınız konuları iki medeni insan olarak aranızda konuşarak halledeceğinize inanıyorum.
İkinizi de çok seviyorum"
ama bu söylediklerini hemen hemen aynısı olmasa oda eminim sölemiştir. ve anlamadılarsa bunuda anlamazlar biz burda istediğimiz kadar şöle yap böle yap diyelim o kişiler bunu istemiyorsa boşa kürek çekeriz önemli olan bunları onların istemesi yoksa yaşı büyük olup aklı küçük olan binlerce insan var umarım yanlış bi anlam çıkarmazssınız konu sahibi arkdaş saddece konunun özü bu onu belirtmek istedim .İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de (gerçek anlamda) iman etmiş olamazsınız.
Yorum
-
öbür gelini kıskanmada var ısın ıcınde yok ona sunu aldılar yok bana almadılar yok sunu yapdılar ona bana yapmadılar catlamak uzereyım .aksam eve gıdınce ıkı gram huzur ıstıyorum kendı sebeplerımızden kavga ettıgımız yokkı hep böyle seylerde huzursuzluk cıkıyor ... sabır sabır catlamak uzereyım.
Yorum
-
tercih yapmalısın bence ya eşin ya annen eşini secersen kazanırsın bence çünkü annen hiç bir zaman bırakmaz seni
şimdi birileri bana kızabilir ne tericihi felan diye ama anlaşılan böle olması gerkeir çünkü iki tarafda çocukluk yapıyor. böle devam ederse sende kendine hakim olamayıp kötü şeyler yapabilirsin?İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de (gerçek anlamda) iman etmiş olamazsınız.
Yorum
-
Yazınızı okuyunca aklıma geçen okuduğum Mark Twain'in sözü geldi: ''En kötü ölüm, ölümüne konuşmaya maruz kalmaktır.'' bu sözü yazar sizin gibi dırdır çeken erkekleri düşünerek söylemiş olmalı =D
şaka bir yana, eğer durumu çözmek istiyorsanız yapabileceğiniz en iyi şey tarafları birbirinden uzaklaştırmaktır. ne eşiniz ne anneniz değişmez. değişmeyeceklerine göre siz de bu sıkıntıyı kökten çözün. eğer anneniz sizden uzaklaşmak istemiyorsa size yakın bir yere taşınsın ama aynı evde yaşamasınlar. aynı evde yaşadıkları sürece bu sıkıntılar devam edecektir maalesef. hem sadece sizin değil eşinizin de psikolojik durumu zamanla çok daha kötüye gidecektir. o yüzden birşey yapmadan beklemek yerine duruma el atıp, çözmeye çalışın...bişnev...
Yorum

Yorum