Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Egoist Esimle Ne yapmaliyim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Egoist Esimle Ne yapmaliyim

Partnerim (bayan) kucuk bir kasabada yasayan birisi idi. onunla tesadufen tanistik. Onunla tanisana kadar guzel hareketli bir yasamim vardi. 4 yil kadar bu sekilde beraberligimiz surdu.

Sonra kendisi yurtdisina gitti bende bir sure sonra bende arkasindan yurtdisina gittim. 4 yildir burda yasiyoruz. Turkiyede epey borc yaptim
    Kendisinin asil yuzu yurtdisinda ortaya cikti. Beni asaglamalar, kufurler, evden kovmalar, anlamsiz insanlarin yaninda kucuk dusurmeler vb butun olumsuzluklari bana karsi yapti.
    Bu sinir ve stresle kilo aldim. saclarim dokuldu ve otuz yasimda saclarim beyazladi. Etraftaki insanlar bize onun yuzunden ucube gibi goruyor.
    hic kimse ile anlasamiyor bende dahil. Birisi biraz bana yakin davransa bana yapmadigi birakmiyor. kendisi ile defalarca konustum bu konulari. Ertesi gun yine eskiye donuyor.
    Kendisi para kazaniyor. ama benimde gorunurde ilgileniyor. ama hep kendisine muhtac olmami. onun elinin altinda olmami istiyor. birisi bana akil verse yol gosterse deliriyor.
    benim gozum acildi ama seninki acilmasin diyor.

Arkadaslar sizce ben ne yapmaliyim? bizim gelecegimiz olurmu?

Orjinal yazı sahibi: mertcik View Post
    Partnerim (bayan) kucuk bir kasabada yasayan birisi idi. onunla tesadufen tanistik. Onunla tanisana kadar guzel hareketli bir yasamim vardi. 4 yil kadar bu sekilde beraberligimiz surdu.

Sonra kendisi yurtdisina gitti bende bir sure sonra bende arkasindan yurtdisina gittim. 4 yildir burda yasiyoruz. Turkiyede epey borc yaptim
    Kendisinin asil yuzu yurtdisinda ortaya cikti. Beni asaglamalar, kufurler, evden kovmalar, anlamsiz insanlarin yaninda kucuk dusurmeler vb butun olumsuzluklari bana karsi yapti.
    Bu sinir ve stresle kilo aldim. saclarim dokuldu ve otuz yasimda saclarim beyazladi. Etraftaki insanlar bize onun yuzunden ucube gibi goruyor.
    hic kimse ile anlasamiyor bende dahil. Birisi biraz bana yakin davransa bana yapmadigi birakmiyor. kendisi ile defalarca konustum bu konulari. Ertesi gun yine eskiye donuyor.
    Kendisi para kazaniyor. ama benimde gorunurde ilgileniyor. ama hep kendisine muhtac olmami. onun elinin altinda olmami istiyor. birisi bana akil verse yol gosterse deliriyor.
    benim gozum acildi ama seninki acilmasin diyor.

Arkadaslar sizce ben ne yapmaliyim? bizim gelecegimiz olurmu?
    saçma bir durum.eksik birşeyler var gibi anlam veremedim.önceden ruh hali normail olan biri sonradan bukadar değişemez gibi geliyo bana.2 taraflı değerlendirme yapmalısın bence.gözün 30 yaşına kadar açılamadımı başkalarımı açacak buna bir anlam veremedim.belliki eşin seni yetersiz görüyor.empati kurman lazım eşin tam olarak nelerden rahatsız.anlam veremiyorsan destek alın derim.konuşarak halledilecek bir durum gibi görünmuyor

Yorum

ilgini cok tsk ederim. Kisa ve oz olarak. Esim kendi istediginin disinda ve kendi kafasinin icindeki dusuncenin zittinda bir durumlar karsilasinca cildiriyor. Mesela ayni dusuncede olsan bile onunla
      seni bilmislikle veya benim dusuncem daha gibi cocukca seyler yapiyor.
      Gozun acilmasin derken onun demek istedigi. hic kimse ile tanisma dil ogrenme calisma. Ben ne solersem ne verirsem onunla yetin. yani elimi kolumu bana bagladi.
      yurt disinda ve Turkiyede beni ole durumlara soktukki yazsam carsaf carsaf kagit yapar. Acikcasi bir tarafim o bir tarafim ucurum kenari.
      Durumum sacma geliyor ama anlattigim gibi bende isin icinden cikamadim.
      Doktora falan gidelim desem delirir ben hastamiyim diye.
      Ailesi Turkiyede uzerinde cok buyuk baski kuruyordu. burda istedigi gibi yasiyor. o nedenle butun bastirilmis duygulari ortaya cikti.
      Esimi az cok taniyanlar allah yardimcin olsun diyor.

Yorum

arkadaslar baska fikri yorumu olan arkadas yokmu

Yorum

Biraz yetersiz bilgi gibi geldi yani eşinin hareketleri tuhaf da sen kendininkileri az anlatmış olduğundan sanki o durduk yerde böyle davranıyormuş gibi bir izlenim veriyor yazın.Yani anlattığın kadarıyla bana sanki kendini senden üstün görüyormuş gibi geldi,borçlar yaptım falan demişsin belki bu da sinirini bozmuştur.Ben çalışıyorum sen ne yapıyorsun gibi bir tavır sanki.Ya da çok kompleksli ona mecbur olmanı istiyor,kendini geliştirmeni istemiyor böylece üstünde daha fazla otorite kuracak.

Yorum

Rolleri değişmişsin dostum.Sen evin gelini, o da evin beyi gibi davranıyor.Bu kadar tavizden sonra bu duruma alışmıştır zaten.Geçmiş olsun diyorum sana.İşin gerçekten zor.Mizacının kurbanısın sen.Sabırlar.

Yorum

sende egonu şişir..

Yorum

ayrıl bu kadar çektiriyosa
                Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

İşleniyor...
                X