Duyuru

Collapse
No announcement yet.

artık boşanmalıyım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• artık boşanmalıyım

Merhaba
    ben 6 yıldır evliyim bizim sorunumuz esimin içki içmesiydi şahsa değil ama esyalara şiddet ve her konuda beni suçlama kendini ise her sekilde haklı gorme sorunu var ama ben bir süre ayrı yaşamayı önerdim bunu gerçeklestirdik içkiyi bıraktı geri dondum hersey iyi devam ederken yeni bir baslangıç dusunmusken tekrar siddet eğilimi oldu ve bu sefer abisi ve babasına karsı bir siddetti ve bunu bilinçli yaptığını içkiyle ilgisi olmadığını itiraf etti insanın sevdigi kisiyi bu sekilde anlatıyor olması cok acı geliyor ama artık bende yardımcı olamıyorum muhtamelen ayrılığı kabullenmek istemeyecek nasıl söylememe gerektigini kestiremiyorum son donem tek farkettigim yanındayken mulyim bir hale burunuyorum fakat sabah işe gelip aksama kadar dusununce nefret hissediyorum aksam eve gitmek istemiyor bir oğlumuz var 3 yasında kayınpederim maduriyetimin farkında olduklarını ve birlikte bir caba ile bu kisiyi düzeltme cabası teklif etti ama artık benim hiç gücüm yok soğuduğumu hissediyorum hersey çok zor nasıl söylemeliyim bilmiyorum yüzyüze konusmamız çok zor.

Eşine durumu anlat. Bu hallerin beni senden soğutuyor de. Bak ortada bir çocuk var. Soğudum iş bitti diyemezsin...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
    Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
    birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
    Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

bunu defalarca söyledim saatlerce dusuncelerimi anlattığım oldu sadece dinliyo ve degisen hiç birsey olmuyo aynı sekilde annesi babası abiside konusma yaptı 3 yıldır aynı seyin mucadelesini veriyorum. dr da gittik dr gereksiz bir tartısmaya girdi yine kendini haklı cıkartmak için yapcak bir sey varsada artık yapmak içimden gelmiyor acıkcası ama bosanmayı nasıl aşarım bu benim için büyük bir sıkıntı su anda

Yorum

Hemen yapma öyleyse. Psikolojik olarak kendini hazırla buna. Acele etme.Maddi açıdan da kendini hazırla duruma...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
        Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
        birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
        Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

insanları tanımadan itham etmek ne kolay degilmi biz çıkmaya basladığımızda esim askere gitti ve tek kelime etmeden bekledim askerde gozunu kaybetti geldi durumundan dolayı benimle evlenmek zorunda degilsin dedi asla bırakmadım onu ezmedim tek gözü ben oldum kırdı doktu bisey olmaz dedim evlenirken kimse yardım etmedi ikimiz zar zor borçla evimize esyamızı aldık ona destek üzülme ezilme diye ayakta tutan para olmasada olur diyen bendim benim ailemin durumu çok iyiyidi asla ailemden para alıp babamın bize mudahale etmesine izin vermedim sıkıntılarımı aileme anlatmadım halada benim bu durumda oldugumdan ayrıntısını bilmiyorlar cocuk oldugunda gerildim diye defalarca balığa gidiyorum bahanesi ile gece eve gelmedi onuda yuttum aldattı onuda yuttum işyerinden kaç kere patronu beni aradı işe gelmiyor diye patronunu idare ettim kendisini idare ettim niye ise gitmiyorsun diye çıkışmadım hiç birsey bilmeden nasıl böyle terbiyesizce bir yorum yaparsınız bunları yasayan bilir ben dırdırcı olsam çok önceden zaten bırakıp giderdim ailesi bile benden yanayken onu hala severek evlendigimiz cocugumuz var diye dusunerek yalnız bırakıp uzmeden ayrılmak için çabalıyorum. yarın öbürgün cocugumada banada siddet gosterebilecek bir piskolojide. dr şizofren teshisi koydugunda ben şizofren değilim diye tartıstı drla benmiyim suçlu, dırdırcı, geçimsiz, bencil. halada verdigi siddetin içkiden degil bilinçli yaptığının itirafında normal kim acaba.

Yorum

psikoloğa git,
            bol bol anlat rahatla
            boşanma dönemini rahat atlatırsın
            İnsanın kendi çabasından başka bir şeyi yoktur...

Yorum

vallaha benden sana bir tavsiye ilk olarak kendini psikoljik ve maddi olarak tam anlamıyla ayarlaman daha sonra ortada bir çocuğun olmasını düşünmen tek başına bir hayata ne kadar ne şartlarda katlanırsın bunları idraak etmen ve en önemlisi bunları nasıl uygulayacağına karar vermen

Yorum

bir musibet bin nasihatten iyidir demişler belki eşin sizi kaybetme korkusuyla hatalarını farkeder sende bir süre ayrı kalıp aklını toplayınca tekrar sevmeye başlarsın.

Yorum

çok ciddi ayrılma ihtimalinizi düşünürse, bu son şans olduğunu gerçekten anlarsa belki düzelebilir.

Yorum

öneri ve destekleriniz için çok tesekkür ederim daha once danıstığım dr gittim olayları anlattım detayına kadar esimin sanrısal bozukluk adında bir rahatsızlığının oldugunu ve ilac kullanmayı terapiye gelmeyi kabul etmedikçe sonuçlarının zorlasacağını iletti ve benim sürekli ince bir buz üzerinde yürümeye çabalamam gerektiğini böyle insanların aslında çok iyi fakat fazla kırılgan alıngan oldukları için çoğunlukla herseyi içlerine attıkları ve en küçük birşeyde öfke patlaması olarak etrafına zarar verebildiklerini saçma suçlamalarda bulunduklarını sonrada pisman olduklarını anlattı bende bu acıdan bir nevi tehtid altındayım fakat ilac tedavisini kabul etmedigi için ayrılma kararımın kesinliğinin farkına varması gerek yalnız konusmamam konusunda drda uyarıda bulundu, öte yandan ailesininde baskısı altındayım. anne ve baba olarak belki yuva yıkılmasın umudu ile hareket ediyorlar fakat gerçeği kimse kabullenmek istemiyor ve şu anda çok iyi bir eş çok iyi bir baba olarak davranıyor sürkeli sevdigini ve bizi kaybederseki kaybetme gibi bir durum yok asla cocugumuzu ondan kaçırma yada gorusmek istememe gibi bir tavrım olmaz bu gibi bir durumda tepkisiz kalamayacağını ve sinirli yapısının değismeyeceğini üzerinede yarın biriyle kavga etsem benim yine arkamda durmayacaksın demekki gibi bir dusunceyle davranıyor bende haklı bile olsa konusunda böyle tepkiler vererek etrafındakileri kırdığını olgun davranmadığını söyledim bunun üzerine yine özür diledi ve düzeleceğini artık hiç sinirli olmayacağını yeterki sizi kaybetmeyeyim dedi. ancak yine yarın ben aynı olayları yasamaya çok yakın hissediyorum kendimi hatta çok saçma bir durumdan ötürü eksi duruma düsüp suçlu bile cıkabilirimki zamanında ailesindeki herkeze beni aldatıyor demisti Allahtanki beni tanıdıkları için ailesi bu duruma inanmadı ama benim düstüğüm durum ve ya inansalardı düsüncesi bile beni yıprattı. umarım Allah işimi kolaylastıracak ve ailemin bana sonsuz desteği ile işimin gücünede inanarak bu zor durumu aşmayı başarmayı umuyorum. herkeze iyi ve mutlu huzurlu bir yıl dilerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fbihter View Post
                      öneri ve destekleriniz için çok tesekkür ederim daha once danıstığım dr gittim olayları anlattım detayına kadar esimin sanrısal bozukluk adında bir rahatsızlığının oldugunu ve ilac kullanmayı terapiye gelmeyi kabul etmedikçe sonuçlarının zorlasacağını iletti ve benim sürekli ince bir buz üzerinde yürümeye çabalamam gerektiğini böyle insanların aslında çok iyi fakat fazla kırılgan alıngan oldukları için çoğunlukla herseyi içlerine attıkları ve en küçük birşeyde öfke patlaması olarak etrafına zarar verebildiklerini saçma suçlamalarda bulunduklarını sonrada pisman olduklarını anlattı bende bu acıdan bir nevi tehtid altındayım fakat ilac tedavisini kabul etmedigi için ayrılma kararımın kesinliğinin farkına varması gerek yalnız konusmamam konusunda drda uyarıda bulundu, öte yandan ailesininde baskısı altındayım. anne ve baba olarak belki yuva yıkılmasın umudu ile hareket ediyorlar fakat gerçeği kimse kabullenmek istemiyor ve şu anda çok iyi bir eş çok iyi bir baba olarak davranıyor sürkeli sevdigini ve bizi kaybederseki kaybetme gibi bir durum yok asla cocugumuzu ondan kaçırma yada gorusmek istememe gibi bir tavrım olmaz bu gibi bir durumda tepkisiz kalamayacağını ve sinirli yapısının değismeyeceğini üzerinede yarın biriyle kavga etsem benim yine arkamda durmayacaksın demekki gibi bir dusunceyle davranıyor bende haklı bile olsa konusunda böyle tepkiler vererek etrafındakileri kırdığını olgun davranmadığını söyledim bunun üzerine yine özür diledi ve düzeleceğini artık hiç sinirli olmayacağını yeterki sizi kaybetmeyeyim dedi. ancak yine yarın ben aynı olayları yasamaya çok yakın hissediyorum kendimi hatta çok saçma bir durumdan ötürü eksi duruma düsüp suçlu bile cıkabilirimki zamanında ailesindeki herkeze beni aldatıyor demisti Allahtanki beni tanıdıkları için ailesi bu duruma inanmadı ama benim düstüğüm durum ve ya inansalardı düsüncesi bile beni yıprattı. umarım Allah işimi kolaylastıracak ve ailemin bana sonsuz desteği ile işimin gücünede inanarak bu zor durumu aşmayı başarmayı umuyorum. herkeze iyi ve mutlu huzurlu bir yıl dilerim.
                      Dava açacağını belirttikten sonra (çok ciddi olarak ayrıldığını belli ettikten sonra) pişman olduğunu falan söylerse, doktor ve ilaç tedavisini kabul etmesi şartıyla bence son şans verdiğini söyle. Hiç olmazsa çougunuzun hatırı için bir şans daha ver.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tthunderboltt View Post
                        Dava açacağını belirttikten sonra (çok ciddi olarak ayrıldığını belli ettikten sonra) pişman olduğunu falan söylerse, doktor ve ilaç tedavisini kabul etmesi şartıyla bence son şans verdiğini söyle. Hiç olmazsa çougunuzun hatırı için bir şans daha ver.
                        Sakın bu hatayı yapma. Sorunlu bir kişiye bir şans daha verirsen bu onu ödüllendirmek olur ve sorun daha da şiddetlenir.

Yorum

son gelismeler bir sekilde ayrılık olayını tekrar gündeme getirdim ve artık bunu kabul ettigini ve evden gideceğini söyledi babamla konusmak istemis ve bulusmuslar babama hiç olmadık 3 yıl önceki kücücük bir olayı anlatıp babamında kafasını bulandırmıs ve babamada cok kırgın oldugumu söyledimki o kisiye beni çok iyi tanımasına ragmen nasıl benim kızım böyle seyler yapmaz diyemedi diye sürekli birilerine art niyetle dusunup yapmadığım seylerin hesabını verme zorunlulugunda kalıyorum bu gerçekten bir hastalık. Allah kimesyi bu dunyada haksız rezilliğe dusurmesin.

Yorum

Haklı olduğun halde haksız duruma düşmek gerçekten çok kötü.

Önce bir avukata git, boşanmak istediğini ve yaşadığın durumları anlat. O sana izlemen gereken yolu anlatacaktır.
                            Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

İşleniyor...
                            X