yaklaşık 2.5 senedir evliyim.Allah bağışlasın 1.5 yaşında bir oğlum var.benim sorunum evliliğimizin başından beri karımın annesine olan düşkünlüğü.her seferin de onu kolluyor ve savunuyor.düğünümüz bayağı bir olaylı geçti iki tarafta (hem benim hem eşimin ailesi) düğünde istenmeyen davranışlar sergileyip arayı soğuttular.Özelliklede kayınvalidemin inadı içten fesatlığı çoğu kişiyi çileden çıkardı.Ama eşim her ne olursa olsun annesinin %100 hatası bile olsa onu savundu.ve eşimle evlendiğimizin ilk günlerinden beri böyle devam etti.Şimdi 1 aylığına annesinin yanında (kayınvalidemin evi bana 400km) ve bıraksam gelmicek gibi davranıyor. bir senede 4 -5 kez görüşmesine rahmen hala gitmek istiyor ve bunun yanında benim ailemin eşime karşı bir art niyeti olmamasına rahmen eşim ufak tefek şeyleri bahane edip annesinin yanına taşınmamızı istiyor o olmazsa şehir merkezi olan bir yere gidelim istiyor ki ben de ailemin yanından ayrılmak istemiyorum.
bundan aylar önce eşimle sürekli kavga ediyorduk iki güne bir kavga edip ben eşime barışmaya gidene kadar barışmıyorduk boşanmayı bile birbirimize söyler hale gelmiştik.taki kayınvalidem çoçuğumuza bakmaya geldi durumu kendi anneme anlattırdım ve eşim kendi annesiyle konuştuktan sonra sanki hiç kavga etmemişiz gibi oldu.herşey süt liman oldu.benim anlayamadığım bu olaylar kayınvalidemden mi kaynaklanıyor yoksa eşimden mi taki eşimin annesine olan sevgisi, bana olan sevgisinden bile büyük veya bana öyle geliyor sizce sorun nerde ve ne yapmalıyım
bundan aylar önce eşimle sürekli kavga ediyorduk iki güne bir kavga edip ben eşime barışmaya gidene kadar barışmıyorduk boşanmayı bile birbirimize söyler hale gelmiştik.taki kayınvalidem çoçuğumuza bakmaya geldi durumu kendi anneme anlattırdım ve eşim kendi annesiyle konuştuktan sonra sanki hiç kavga etmemişiz gibi oldu.herşey süt liman oldu.benim anlayamadığım bu olaylar kayınvalidemden mi kaynaklanıyor yoksa eşimden mi taki eşimin annesine olan sevgisi, bana olan sevgisinden bile büyük veya bana öyle geliyor sizce sorun nerde ve ne yapmalıyım
Yorum