Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mastürbasyon

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• mastürbasyon

öncelikle merhabalar arkadaşlar ben 2 senelik ewli bir bayanım çok ii bir eşim var çoğu yönden ancak eşimin beni üzen bir problemi var bizim ewlendiğimizden beri cinsel yaşamımız çok ii birbirimizi çok ii tatmin ediyoruz hatta ben eşime ii bi sex yaşantısı sunmak için ona herseferinde süprizler bile hazırlıyorum yeni iç çamaşırları aksesuarlar fln hepsi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ve onunda çok hoşuna gidiyor fakat şöle bi durum söz konusu eşim benle beraber olduktan sonrada ya televizyonun başında yada bilgisyada başkalarına bakarak mastürbasyon yapıyor bu durum beni çok üzüyor hem benden bukadar memnun olduğunu sölüyor hemde böle yapıyor korkarım bu yüzden ewliliğimiz bitme aşamasına bile gelebilir çnk ben kaldıramıyorum acaba sizler arasında bu durumu yaşan varmı bu normal bi durummu sizce ve her mastürbasyon yaptığını gördüğümde ondan birkez daha soğuduğumu hissediyorum ne olur bi yardımcı olun bana teşekkkür ederim....[/b]

gerçektn ilginç bi,şey.siz gördüğünüz halde bunu yapması.daha fazlamı doyum alıyor acaba.beyninde sizi aldatıyor bence.
    bence kesin kurallar koyun
    yapmasın istemiyorum insana yakışır bişey değil falan diyin.
    bi şekilde anlayacağı bi dille yasaklayın bunu bence
    öyleki sizin onu gördüğünüzü hissettiği an utanma yaşasın zamanla bu baskı sonucu bıkar ve yılar diye düşünüyorum
    ama onu anlayarak konuşmayı denedikten sonra yapın bunu bence
    sevgiler kolay gelsin

Yorum

saçmalama ne bu yüzden evlilik bitirmesi,soğuması yaw,cinsellikte hep derler evli çiftler için bırakın mastürbasyon yapsın eşiniz diye erkek ya da kadın farketmez,hatta uzmanlar seks sırasında mastürbasyonun da çok normal olduğunu belirtiyor.Bu senle mutsuz ya da doyumsuz,yetmiyosun sen ona anlamına gelmez,rahat ol

Yorum

bu şekilde mutlu oluyor olabilir ayrıca mastürbasyon yapmasının bir sakıncası yok bırakın sıkmayın istediiği gibi olsun ayrıca sizde eşlik ederseniz güzel olacağını düşünüyorum.
        Eğer sen istersen o bir hayal değil.

Yorum

bu konuyu daha önce çok duymuştum...... evlilik öncesi ergenlik döneminde aşırı mastürbasyon çeken bir erkek evlendikten sonra da bu alışkanlığından vaz geçemiyor.......

eşine bu durumdan rahatsız olduğunu söylemelisin..... ve mastürbasyonu arzuladığı zaman ilişkiye girerek bu arzusunun önüne geçmeniz lazım.....

eşin bu durumun ffarkında bile değildir inan bana...... sen dile getirmesende farkına varmaz......

Yorum

Bu duygunu eşinle paylaşmalı ve kızgınlığını, kırgınlığını ifade etmelisin. Bu ifadeleri kullanırken kırıcı olmamaya, yargılayıcı olmamaya dikkat et. Evlilik yaşamınızda önemli ve hassas bir problemi çözmeye çalıştığını unutma. Eminim alacagın cevap seni tatmin edecektir

Unutmaki ;Mastürbasyon belli ölçülerde sağlıklı cinsel yaşamı etkilemez
            Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

burda yanılıyorsun son kartal...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dert
                burda yanılıyorsun son kartal...
                Olabilir dert'im bu senin fikrindir yanılmakta insana mahsustur..

Varsa bir problem karalar bağlayacağına konuşmalı..

İnsanlar konuşa konuşa be dert'im

Yorum

arkadaşlar evlilikte ilişki harici boşalma yolları bir noktada fantazi amaçlı kabul edilir............. ama alışkanlık ve bunu yapamadan durumama durumlarında ise sorun durumuna gelir........ bu arkadaşın eşinde bu tarz bir alışkanlık var.......

şöyle bir konu var.... mesela kadınlarda vajinal boşalma olmadığı durumlarda buna çözüm aranır..... kadın ilişkiye girmek istemiyor çünkü... bu bir sorun oluşturur....

erkeklerde de yaşanan sorun bu boyuttadır.....

Yorum

neyse özel meselelere dalmak istemem.ama birçok duyguyu öldürdüğünü söyleyebilirim..

Yorum

erkeklerin %90 eşini sanal veya gerçek aldatır...bunların dağılımı ise %50 si çaktırmadan... %20 umursamadan.. %20 si eline yüzüne bulaştırarak sonradan durumu toparlamak ister...

Kalan %10 ise hala cesaret edemediği veya parası olmadığı içindir... %1 de eşini aldatmayan sadık eş çıkabilir

Eşinizde belki sizi aldatmamak adına bu şekilde fabtezilerle süslüyor cinsel hayatını unutmayınki masturbasyonda lazım sizede onada

Not : Ben 37 Yaşında bir erkeğim ve bugüne kadar erkek arkadaşlarımın içinde eşini kız arkadaşını nişanlısını aldaymayan arkadaşım bir elin parmakları kadardır..ve bu samimi itiraftır..Bulunduğum sosyal statüde alt seviye değildir..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nikneyime
                        erkeklerin %90 eşini sanal veya gerçek aldatır...bunların dağılımı ise %50 si çaktırmadan... %20 umursamadan.. %20 si eline yüzüne bulaştırarak sonradan durumu toparlamak ister...

Kalan %10 ise hala cesaret edemediği veya parası olmadığı içindir... %1 de eşini aldatmayan sadık eş çıkabilir

Eşinizde belki sizi aldatmamak adına bu şekilde fabtezilerle süslüyor cinsel hayatını unutmayınki masturbasyonda lazım sizede onada

Not : Ben 37 Yaşında bir erkeğim ve bugüne kadar erkek arkadaşlarımın içinde eşini kız arkadaşını nişanlısını aldaymayan arkadaşım bir elin parmakları kadardır..ve bu samimi itiraftır..Bulunduğum sosyal statüde alt seviye değildir..
                        olayı dramatize etme arkadaşım.... herkez zaman zaman düşünsel olarak eşinin veya partnerinin haricinde biri ile onu aldatır ama fiile döken insan sayısı okadar fazla değildir...... birde düşünsel aldatma noktasında fiile dökülmedikten sonra ciddi bir sorun olacağını düşünmüyorum.....

Yorum

Malesefki doğru katılıyorum nikneyime ..

25 yaşındayım bekarım bir çok evli arkadaşım var %90'ı aldatıyor ve iyi bir şey gibi anlatıyorlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: depresifsancı

olayı dramatize etme arkadaşım.... herkez zaman zaman düşünsel olarak eşinin veya partnerinin haricinde biri ile onu aldatır ama fiile döken insan sayısı okadar fazla değildir...... birde düşünsel aldatma noktasında fiile dökülmedikten sonra ciddi bir sorun olacağını düşünmüyorum.....
                            Sanırım fiziksel olarak aldatmaktan bahsediyor.. :roll: nikneyime

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zagortenay
                              saçmalama ne bu yüzden evlilik bitirmesi,soğuması yaw,cinsellikte hep derler evli çiftler için bırakın mastürbasyon yapsın eşiniz diye erkek ya da kadın farketmez,hatta uzmanlar seks sırasında mastürbasyonun da çok normal olduğunu belirtiyor.Bu senle mutsuz ya da doyumsuz,yetmiyosun sen ona anlamına gelmez,rahat ol
                              ben saçmalamıyorum

bi bildiğim vardır demi?
                              kim der eski koca karılarmı yoksa sex cühelalarımı derler onu

biride beraber yapın diyorya

ben bunu _iğğğ iğrenç bişeyin _yanında
                              masturbasyonun beyne müthiş zararları olduğu içinde söylüyorum beyfendi

hatta batı aleminde tıb da bunu açıklanınca papazlar hırıstıyanlara bunun dinen günah olduğunu söylediler bilmem haberiniz varmı?
                              tabi

insanın her zevk aldığı sağlıklı ve doğrudur diye bişey yok

Yorum

İşleniyor...
                              X