Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mastürbasyon

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

bu forumda illa alıntı mı yapmak lazım kime cvp verdiğini belirtmek için cümlelerden anlaşılmıyo mu yaw,nyse ben çakıltaşına cvp vermiştim esin yanlış anlamışın

Yorum

zannetmiyorum sadece alışkanlığı vardır...günahlığı tartışılacaksa başkalarını düşünüyosa zihnen eşini aldatmış demektir evet günahtır ama bilmeden yorum yapmayalım lütfen...

bu bi sapkınlık değil bence sadece alışkanlık...ilişkiden sonra yapıyorsa şüphelenmeyin zaten ayrı bi zamanda siz onun yanındayken sizinle ilişki kurmayıpta bunu yapıyorsa tamam kızmakta haklısınız...ancak erkeklerin farklı alışkanlıkları olabilir...

yadırgamayın bence...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zagortenay
        bu forumda illa alıntı mı yapmak lazım kime cvp verdiğini belirtmek için cümlelerden anlaşılmıyo mu yaw,nyse ben çakıltaşına cvp vermiştim esin yanlış anlamışın
        İllaki alıntı yapmak gerekmiyor ama yaparsan yalnış anlaşılmanın önüne gecersin.

Hem kime ne yazdığın belli olur ortalık çorba olmaz..

Cümlenin başına cevap verdiğin üyenin nickinide yazabilirsin...
        Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonkartal
          Orjinal yazı sahibi: zagortenay
          İllaki alıntı yapmak gerekmiyor ama yaparsan yalnış anlaşılmanın önüne gecersin.

Hem kime ne yazdığın belli olur ortalık çorba olmaz..

Cümlenin başına cevap verdiğin üyenin nickinide yazabilirsin...
          Du deniyim,allah razı olsun sağol

Yorum

Gençliğinde çok sık masturbasyon yapmaya alıştıysa evliliğinde de bu alışkanlığını sürdürüyor olabilir.

Bu durum sizi zorlayabilir, evliliği riske atabilir fakat bundan önce birlikte masturbasyon yapmayı teklif edin. Yardımcı olun. Böylesi daha iyi olacaktır.

Yorum

tekrar merhabalar arkadaşlar yaptığınız yorumlar için sizlere teşşekür ederim.gerçeten bana yardımcı olmak istemenize çok sewindim.fakat görüldüğü gibi herkes farklı yorumlar yapıyor dün ben yaptığınız bu yorumları eşimlede paylaştım bana söylediği şu aslında ben seninle aram bozukken hemen ona sığınmk istiyorum birgün önce sabaha kadarda birlikte olmuş olsak benimle küstüğün an ben buna sığınıyorum içimi rahatlatıyor aslında tatmamem kendimle ilgili die bi bahane sundu önüme şimdi buna nedersiniz?.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: privatewoman
                bu şekilde mutlu oluyor olabilir ayrıca mastürbasyon yapmasının bir sakıncası yok bırakın sıkmayın istediiği gibi olsun ayrıca sizde eşlik ederseniz güzel olacağını düşünüyorum.
                bencede beraber yapın... o daha delice çılgınca bi fantezi..
                kocayı evine bağlayan kadındır ama anlayan kocayı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mustafaistt
                  bu şekilde mutlu oluyor olabilir ayrıca mastürbasyon yapmasının bir sakıncası yok bırakın sıkmayın istediiği gibi olsun ayrıca sizde eşlik ederseniz güzel olacağını düşünüyorum.
                  ne saçma fikirleriniz var yaw beraber oturup maturbasyon yapacaklar milletin sevişmesini izleyip siz toptan kopmussunuz. :lol:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sev_beni
                    Orjinal yazı sahibi: Mustafaistt
                    ne saçma fikirleriniz var yaw beraber oturup maturbasyon yapacaklar milletin sevişmesini izleyip siz toptan kopmussunuz. :lol:
                    arkadaşım önce sen kendi saçma mesajına bak... milletin sevişmesi değildi ana konu. 2 çiftin karşılıklı mastr. idi. ama sen saçmalamışın...
                    sanane istediğini yapar millet... senin bakış açın ve zevk dünyan dar ise bu bizim sorunumuz değil... senin sorunun... derdine yan..

Yorum

Çakıltaşı,

Çocuğun olmuyor durumundan yola çıkarak sana bir şey sormak istiyorum: 2 yıldır şartlı sevişme sonucunda böyle bir doyumsuzluk yaşanıyor olabilir mi??

Kendimden biliyorum bebek olsun diye 2 yıl doktorun verdiği saatlerde zorunlu bir birleşmemiz olmuştu. Acaba eşin de bu durumdan bıkmış ve doyumsuzluğunu tatmin ediyor olabilir mi???

Bir de kendi şahsi fikrim, evliliğe rağmen mastürbasyon yapan birinin doyumsuzluk problemi yaşıyor olması düşüncesi. Düşünüyorum da bir insan düzenli olarak seks yapabiliyorsa ve bir de severek isteyerek aşık olduğu insanla ne diye mastürbasyon yapsın ki? Bu konuda yetkin değilim elbet ama bu durum bana çok normal ve doğru gelmedi.
                      Ben ölürsem akşam üstü ölürüm.....

Yorum

erkek yapısı gereği cok eşlilik her zaman ister yani hep aynı kişi ile çiftleşmek istemez kimisi çıkar karısını aldatır kimisi masturbasyon yapar. bu tip duyguları engellemenin tek çaresi vardır oda günah kavramına inanmaktır öylece insan nefsini köreltir ve bu tip şeylere yönelmez ama insan imansızsa herşey zaten doğaldır

Yorum

İşleniyor...
                        X