Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ah karıcım neden bukadar ailene aşıksın?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ah karıcım neden bukadar ailene aşıksın?

Merhaba dostlar. Eşimden boşanma seviyesine geldim. Evde çöp oynasa annesinin haberi oluyor. İklimizde memuruz ne kadar maaş alıyor bankada ne kadar ek ödeme yatıyor maddi sırlarımızı ailesine döküyor hep. Sürekli müdahale ediliyor. bunun nedenini daha önceki yazılarımda anlattım. Ailesi bizimle kalıyor eşimin. Ama nefret ettim hepsinden artık. Boşansam acaba kurtulurmuyum? canım çok yanarmı? Aslında seviyorum eşimi ama ailesi yüzünden nefret etme seviyesine geldim. İlgim azaldı. Ailesiyle paylaşmaya başladı. Artık konuşamıyoruz bile beni dinlemek bile istemiyor ailen gitsin artık diyorum. Git diyemem onlara diyor. BAldız kayınço kayınvalde kayınppeder her odada biri var yeter artık yeter. Ne yapacağımı şaşırdım eve gitmek istemiyorum. Onlarla aynı sofraya oturmak, aynı evde yaşamak istemiyorum. Bebek 8 aylık oldu bayramdan sonra gideceklerini ve artık sırtımızdan ineceklerini söylediler. Gidince bişey değişir mi? Eski halime dönermiyim acaba? Ailesi gittiği zaman eşim evde olan biten herşeyi annesine taşımaya devam edecek. Gitseler bile bize ait ve sadece bizim bildiğimiz hiç bir özelimiz olmayacak biliyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum.

"Ailesini bu kadar içimize sokan, hayatımın iki yılını çalan, annesinin g.tünden ayrılmayan, annesiz ailesiz yapamayan, bu yaşımda saçlarımı ağartan, beni evimden yuvamdan soğutan eşime hakkımı helal etmiyorum."

bu evlenmeden öncede varmıydı ve ailesi sizi onaylıyomuydu
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: guz_yagmuru View Post
      Merhaba dostlar. Eşimden boşanma seviyesine geldim. Evde çöp oynasa annesinin haberi oluyor. İklimizde memuruz ne kadar maaş alıyor bankada ne kadar ek ödeme yatıyor maddi sırlarımızı ailesine döküyor hep. Sürekli müdahale ediliyor. bunun nedenini daha önceki yazılarımda anlattım. Ailesi bizimle kalıyor eşimin. Ama nefret ettim hepsinden artık. Boşansam acaba kurtulurmuyum? canım çok yanarmı? Aslında seviyorum eşimi ama ailesi yüzünden nefret etme seviyesine geldim. İlgim azaldı. Ailesiyle paylaşmaya başladı. Artık konuşamıyoruz bile beni dinlemek bile istemiyor ailen gitsin artık diyorum. Git diyemem onlara diyor. BAldız kayınço kayınvalde kayınppeder her odada biri var yeter artık yeter. Ne yapacağımı şaşırdım eve gitmek istemiyorum. Onlarla aynı sofraya oturmak, aynı evde yaşamak istemiyorum. Bebek 8 aylık oldu bayramdan sonra gideceklerini ve artık sırtımızdan ineceklerini söylediler. Gidince bişey değişir mi? Eski halime dönermiyim acaba? Ailesi gittiği zaman eşim evde olan biten herşeyi annesine taşımaya devam edecek. Gitseler bile bize ait ve sadece bizim bildiğimiz hiç bir özelimiz olmayacak biliyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum.

"Ailesini bu kadar içimize sokan, hayatımın iki yılını çalan, annesinin g.tünden ayrılmayan, annesiz ailesiz yapamayan, bu yaşımda saçlarımı ağartan, beni evimden yuvamdan soğutan eşime hakkımı helal etmiyorum."

ahhh abicim ahhhh nedir senin bu çektiğin valla inan ben bile üzülüyorum şu yaşadklarını görünce ve hayatta ailesnebu kadar aşık olan herşeyini anlatan bir bayan daha görmedim .. !!!
      haa yaptığı tabiki doğru bişey değil. insanın özel hayatı neden bişeyi vardır kaldıki siz evlisiniz küçük bir minnoşunuz olmuş bu kadar aile için şeyin annen baban olsa alatılması hş değil yani diyim bilemedm Allah akıl fikir versin eşinize allah kimsenin başına vermesin böyle dünür aile ...

Yorum

boşan......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
          boşan......
          sen boşanmaya alışık olabilirsin kedi ama daha makul şeyler yazabilirsin ...
          GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Ailesi beni hiç sevmedi. Sırf eşim istediği için oldu. Evlenmeden öncede ailesiyle yaşıyordu şimdi evimde olduğu gibi eşimin atandığı ildede birlikteydiler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: guz_yagmuru View Post

Eşinle karşılıklı konuşup bir çözüm yoluna varmanız gerekiyor , bu durumun evliliğinizi etkilediğini belirtin paylaşın eşinizle ve ailesinin sizinle beraber kalmasına engel olun kabul etmeyin bu sizin en doğal hakkınız ... ( bir iki gün misafir olarak olabilir ama uzun süreli kalmasını kabul etmemek sizin en doğal hakkınızdır ) siz sessiz kalıyorsunuz biraz kendinizi ezdirmeyin ... kadın , erkek kimse kimseyi ezmeye hakkı yoktur ben bunu şahsen kabul edemem tavrınızı net ortaya koyun derim ...
              GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Büyük geçmiş olsun...
                İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
                Malcolm X

Yorum

Şimdi o bebeğin suçu nedir.Sana da bişey diyemeyiz be abi.Tipik türk aile yapısı.Eğer gitmezlerser sert yap artık.En güzel seninde kendi aileni çağırman olurdu kısas

Yorum

Eşini, ailesini gereken mesafede tutması yada senden vazgeçmesi konusunda tercih yapmak durumunda bırakmalısın. Hangisine razı olursa onu yap. bu şekilde yaşayamazsın.

Yorum

Bu kadar olmaz, sonuçta onun asıl yuvası şu an sizin eviniz. Mahremini açması yanlış. Cidden böyle yaşanmaz. Bazen bazı şeyler sevginin önüne geçebiliyor. Kesinlikle seçmesini isteyin. Eğer aradaki dengeyi kuramayacaksa madem gitsin onların yanına.

Yorum

İşleniyor...
                      X