Merhaba dostlar. Eşimden boşanma seviyesine geldim. Evde çöp oynasa annesinin haberi oluyor. İklimizde memuruz ne kadar maaş alıyor bankada ne kadar ek ödeme yatıyor maddi sırlarımızı ailesine döküyor hep. Sürekli müdahale ediliyor. bunun nedenini daha önceki yazılarımda anlattım. Ailesi bizimle kalıyor eşimin. Ama nefret ettim hepsinden artık. Boşansam acaba kurtulurmuyum? canım çok yanarmı? Aslında seviyorum eşimi ama ailesi yüzünden nefret etme seviyesine geldim. İlgim azaldı. Ailesiyle paylaşmaya başladı. Artık konuşamıyoruz bile beni dinlemek bile istemiyor ailen gitsin artık diyorum. Git diyemem onlara diyor. BAldız kayınço kayınvalde kayınppeder her odada biri var yeter artık yeter. Ne yapacağımı şaşırdım eve gitmek istemiyorum. Onlarla aynı sofraya oturmak, aynı evde yaşamak istemiyorum. Bebek 8 aylık oldu bayramdan sonra gideceklerini ve artık sırtımızdan ineceklerini söylediler. Gidince bişey değişir mi? Eski halime dönermiyim acaba? Ailesi gittiği zaman eşim evde olan biten herşeyi annesine taşımaya devam edecek. Gitseler bile bize ait ve sadece bizim bildiğimiz hiç bir özelimiz olmayacak biliyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum.
"Ailesini bu kadar içimize sokan, hayatımın iki yılını çalan, annesinin g.tünden ayrılmayan, annesiz ailesiz yapamayan, bu yaşımda saçlarımı ağartan, beni evimden yuvamdan soğutan eşime hakkımı helal etmiyorum."
"Ailesini bu kadar içimize sokan, hayatımın iki yılını çalan, annesinin g.tünden ayrılmayan, annesiz ailesiz yapamayan, bu yaşımda saçlarımı ağartan, beni evimden yuvamdan soğutan eşime hakkımı helal etmiyorum."

Yorum