Duyuru

Collapse
No announcement yet.

artık bunaldım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• artık bunaldım

arkadaslar yıne ben ve yıne aynı sorunlar. esımle 1 gun ıyı 5 gun kavgalı hayatımız var. ben buna artık dayanamıyorum. bır kayınvalıde ıcın degermı belkı ama evet degermıs. en yakın ornegını dun aksam yasadık kayınvalıdem altımda oturuyor bılıyosunuz. cok yakınız. dun yemek yedık. cayı koydum olana kadar oturdum yanlarında. caylarını verdım bende kendı cayımı alıp balkona gectım hem sıgara ıcıyor hemde kendı annemı aradım. saat 22 30 du. esım geldı pesımden sımdı nıye arıyosun annem ıcerde dedı gıtısın oyle ararsın bende saat gec oldu 11 den sonramı arayacam dedım sen varsınya gıt oturun dedım balkon kapısını ıcerden kıtleyıp ıcerı gıttı oturdu ben balkonda kaldım. o arada annemı aramıstım annemde duydu tabı olanları.neyse ona yok bısey dedım.kayınvalıdemde anlamıstır heralde. sonra kapatınca esıme msj attım su kapıyı gel ac yoksa kıracam dıye gercekten cok sınırlenmıstım.
    ben kayınvalıdemı hergun gordugum ıcın evıme zırt pırt gırıp cıkan bırı oldugu ıcın mısafır gozuyle bakmıyorum. esım annesıne cok baglı. bende saygılıyım ama kendı annemı aramam nıye bukadar battı anlamadım yorumlarınızı beklıyorum cok saolun
    dusunmeden konusmanın cezası, konustuktan sonra dusunmeye mahkum olmaktır..

aılem baska sehırde arkadaslar sadece telefonla gorusuyorum 3-4 ayda bırde ancak gıdebılıyoruz. kayınvalıdem sureklı ben evlendıgımden berı beraberız evlerımız ayrı ama ıcıceyız.

Yorum

aynısını esımde yapıyor zaten bız bursaya gıttıgımızde sureklı arıyor annecını sabah oglen aksam yatmadan

Yorum

ya bence bunu yasamayan anlayamaz, simdi bu kayinvaliden senin evinden cikmiyosa surekli beraberseniz onun olmadigi bir zamani denk getirebilmek imkansiz gibi bisey. yaninda da rahat konusamassin, yani agzindan olmadik bisey cikar yanlis anlar, yada ne bileyim anne babasinin kardeslerinin ozeli oluyo vs. yani bunda ne var rahatsiz olunacak. madem saygi gostermeni istiyo esin illallah ettirmesin ozaman annesi de tatli gelsin tatli gitsin. yok illa sizle yasiycaksa o zaman kendi kizi gibi gorsun seni kizi annesi icerde otururken balkona cikip tel la konussa bozulurmu. hem ustelik kendi basina da birakmamissin esin yanindaymis, bence cok buyutmus esin olayi.

Yorum

ha birde yazmayi unuttum isler daha kotuye gitmeden orta bir yol bulun esin kayinvaliden ve sen, yoksa kartopu misali yuvarlandikca buyuyerek sonunda altindan kalkamayacaginiz bir sekle girmesin bu ufak tefek gorunen anlasmazliklar. yuz yuze bakamiycak sekile gelmeden ve birbirinizden nefret etmeye vardirmadan bir cozum yolu bulmaya calisin derim ben.

Yorum

bence sen haklısın. zaten eşinin ailesini sürekli görmek zorundasın, deplasmandasın ailen uzakta. senin ailen alt katta yaşıyor olsaydı ve hergün annen size gelseydi, eşin de sürekli sorun çıkarırdı bence.

Yorum

bence eşini araya sokmadan direkt kayınvalidesiyle konuşsun bu konuyu anne sen alındınmı falan diye açıklasın durumu uyumlu bir cevap alacaktır mutlaka...eşiyle halletmeye çelişırsa çorap söküğü gibi gelir gerisi herşeyden mana çıkarmaya başlar eşi ve kavgalar byür anneside sürekli evdeyse olay onada yansır ve gelininden soğumaya başlar buda eşinin ona davranışlarının değişmesi anlamına gelir...

aynısını yaşadım...böyle tuhaf tuhaf şeyler yüzünden kırardık birbirimizi şimdi ayrıldık...annesinin ona enson herşeyi sen yaptın dediğini biliyorum sadece...oğlunu suçladı ve senin yüzünden oldu diyordu aramızı açtın diyordu...eşinlede ayrı konuş...

aramıza karışma diye kayınvalidenede anlat söyle eğer alınacğın bişey yapacak olursam haberim olsun diye

Yorum

gokche ,nekadar pozitif yaklaşım izletiyor sana bak.Bu şekil bir sorunum yok ama benim bile içimi ısıttı.ve çok doğru bir yol.bak sürekli bu yöntemi uygula.Kendini daha iyi hissedersin.KAYBETMEZ,KAZANIRSIN...

Yorum

evet arkadaşlar doğru söylüyorlar kayınvaliden her daim sizdeyse onunla ayrı konuşmanda fayda var en azından düşüncelerini öğrenirsin sende ona göre adım atarsın mutlaka iyi niyetli konuşacaktır daha sonradfa eşinle konuşursun

Yorum

evli insanların hayatına bu kadar girilmesi doğru değil diye düşünüyorum. biriyle evlenince anası babasıyla da evlenilirmiş gibi çok kişi bu durumu kabullenmiş görünüyor. insan kendi evinde sürekli başkasını ağırlamak hizmet etmek zorunda mıdır. insanın evi yalnız da kalabileceği rahat edebileceği de bir yer olmalıdır düşüncesindeyim.ana babalar da bu konuda saygılı davranmayı öğrenmeli.herkes sınırını koyarsa daha sevgi ve saygıya dayalı ilişkiler kurulur herkes arasında. ana babalar çocuklarının ayrı bir hayatı olabileceğini kabullenmeli ve hayatlarının tam ortasında durmaktan vazgeçmelidir diye düşünüyorum.

Yorum

[quote="lakota"]evli insanların hayatına bu kadar girilmesi doğru değil diye düşünüyorum. biriyle evlenince anası babasıyla da evlenilirmiş gibi çok kişi bu durumu kabullenmiş görünüyor. insan kendi evinde sürekli başkasını ağırlamak hizmet etmek zorunda mıdır. insanın evi yalnız da kalabileceği rahat edebileceği de bir yer olmalıdır düşüncesindeyim.ana babalar da bu konuda saygılı davranmayı öğrenmeli.herkes sınırını koyarsa daha sevgi ve saygıya dayalı ilişkiler kurulur herkes arasında. ana babalar çocuklarının ayrı bir hayatı olabileceğini kabullenmeli ve hayatlarının tam ortasında durmaktan vazgeçmelidir diye düşünüyorum.[/quote

kesinlikle katılıyorum,kayınvalidenin bunu düşünmesi lazım,zırt pırt sizde olduğundan hiç özeliniz kalmıyor ve ailesine bu kadar bağımlı bir adamla evli olmak zorunuza gidiyor sanırım.Allah kolaylık versin]

Yorum

tavrın yanlış kayinvaliden evdeyken balkona çıkman çayını yanına alman bi de sigara yakman muhtemelen ayak ayak üstüne de attın...bi de cepten anneni aradın....tek başına ayrı bir krallık gibi....böyle yaşını başını almış insanlara saygı göstermek gerekir bazı şeyleri evinde onlar varken erteleyebilirsin çok acil bir durum değilse....hadi yaşına başına saygıyı bıraktım kayınvalide rutbesinde bir hanım saygı göstermen lazım...kayınvalideler asi gelinleri sevmez...

Yorum

İnsanın annesini hem de başka şehirde oturan 3-4 ayda bir görebildiği annesini araması son derece normal.Bunun neresi saygısızlık ya da asilik anlayamadım.Kayınvalidenin ve eşinin tutumu yanlış.Onlardan izin alman gerekmez.Karşılarındaki köle değil sonuçta

Yorum

aramasına karşı değiliz ki herkes arıyor annesini hatta sende aradın

yanlış olan arama şekli ve tutumu her işin bir oluru var demi?

farklı tavırlara girince insanlar altında kolaylıkla bir art niyet arıyabiliyorlar ki kayınvalide-gelin durumlarında bu daha da yaygın...

Yorum

bence ıyı yapmıssın ve bu davranısının arkasında da durmalısın.benım kayınvaldemın bı gunde 4 sefer evıme geldıgını bılıyorum ben.boyle de dengesızlık olurmu.boyle dusuncesızlık eden,haketmıs yanı yaptıgını.

Yorum

İşleniyor...
                              X