arkadaslar yıne ben ve yıne aynı sorunlar. esımle 1 gun ıyı 5 gun kavgalı hayatımız var. ben buna artık dayanamıyorum. bır kayınvalıde ıcın degermı belkı ama evet degermıs. en yakın ornegını dun aksam yasadık kayınvalıdem altımda oturuyor bılıyosunuz. cok yakınız. dun yemek yedık. cayı koydum olana kadar oturdum yanlarında. caylarını verdım bende kendı cayımı alıp balkona gectım hem sıgara ıcıyor hemde kendı annemı aradım. saat 22 30 du. esım geldı pesımden sımdı nıye arıyosun annem ıcerde dedı gıtısın oyle ararsın bende saat gec oldu 11 den sonramı arayacam dedım sen varsınya gıt oturun dedım balkon kapısını ıcerden kıtleyıp ıcerı gıttı oturdu ben balkonda kaldım. o arada annemı aramıstım annemde duydu tabı olanları.neyse ona yok bısey dedım.kayınvalıdemde anlamıstır heralde. sonra kapatınca esıme msj attım su kapıyı gel ac yoksa kıracam dıye gercekten cok sınırlenmıstım.
ben kayınvalıdemı hergun gordugum ıcın evıme zırt pırt gırıp cıkan bırı oldugu ıcın mısafır gozuyle bakmıyorum. esım annesıne cok baglı. bende saygılıyım ama kendı annemı aramam nıye bukadar battı anlamadım yorumlarınızı beklıyorum cok saolun
ben kayınvalıdemı hergun gordugum ıcın evıme zırt pırt gırıp cıkan bırı oldugu ıcın mısafır gozuyle bakmıyorum. esım annesıne cok baglı. bende saygılıyım ama kendı annemı aramam nıye bukadar battı anlamadım yorumlarınızı beklıyorum cok saolun

Yorum