Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sizce boşanmak noktasında nasıl güçlü olunur

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sizce boşanmak noktasında nasıl güçlü olunur

arkadaşlar sizlere söyliyim eşimi detaylıca bi akıl verin bana ya ... ben nasıl davranmalıyım artık bilmiyorum

olumlu yönleri

bana ne yemek istesem yapar yemek konusunda ısrar etmez
    kıskanç değildir çok rahatımdır
    ne istesem alır gelir
    arkadaşlarımla falan çok iyidir misafirperverdir
    hastalık geçirdim çok yanımda oldu
    aile danışmanlıgı aldık geliyor zorlayınca ama bir an yarıda kaldı
    kavga edince hemen iyi olabiliyo kin tutmuyo

olumsuz yönleri

çok rahat dini konularda da her konuda çok rahat
    iletişim kuramıyoruz 10 dk benimle konussa sıkılıyor hemen sinirleniyor
    aşırı küfürlü Allahım dahil ( tövbe haşa ) herkese küfredebiliyo aslında inanıyorum diyor ama bazende küfredio sinirinden herşeye
    işi konusunda cok pasif başkasının yanına giripde calısamıo sorumululk duygusu çok az ben çalışayım ses cıkarmaz
    bebek işinide ben istedim ona kalsa hala bekliyordu
    çok asabi bir an çok ters tepki verebilir
    iddia vs gibi şeylere cok düşkün haftada 1-2 içki içiyo tepki göstermesem daha da fazla
    kavga edince hayatını mahfettigimi sölüo hemen ve sanki hic güzel anımız yokmuş gibi hepsini siliyo
    ve ben bu durumda önce inancından sonra bana olan sevgisinden şüphe ediyorum
    hayat amacımız cok baska o çok günlük bende ölümden ötesi için Allahımın huuzuruna nasıl dürüst cıkarım diye yasıyorum
    işleri kötü olmasına rağmen inatla hala dukkan kurmak istiyo halbuki faiz vs birsürü günah girdi o paralara o dukkana bereket gitti hala eleman olarak calısmaya ikna edemiyorum başkasının yanında çalışamazmış beyefendi

ben yazının sonuna kadar kimin kadın kimin erkek olduğunu anlamadım Kocanız kötü bir adam değil sadece kusurları var, alışkanlıklar, mizaç ama artıları zamane evlilikleri için bulunmayan özellikler. Evlilikte tartışmalar olur ve o sözler söylenir bu sizin de eşinizle oluşturduğunuz iletişimle alakalı, saygı görmek için saygı duymak lazım. Hakaret edersen hakaret görürsün yani bunlar karşılıklı. inanç konusu tercihidir, şahsidir , Allah bile özgür irade demiştir, verilen aklı kullanmak ona kalmış. Siz önerilerinizi yaparsınız o dinler ya da dinlemez ve bu durumun kaygısını siz niye yaşıyosunuz.. Günah kişiseldir!!! Küfür konusunda uyarın, sizin yanınızda yapmaması gerektiğini anlayacağı şekilde anlatın elbet anlar! İş güç konusunda daha katı olun, çalışmak ve evine bakmak zorunda , tercih ayrılmak mı bilmem, size ayrılın demem ama dış kapının mandalı olarak evliliğiniz kurtarılmaya yakındır.
    ........

Yorum

Genelde karşılıklı ilişkilerde her iki tarafı da dinlemek gerekir ama ben sizin anlattıklarınızdan yola çıkarak birşeyler söylemeye çalışacağım. Öncelikle eşinizin + ve - lerini kendinize göre sıralamışsınız. Peki hiç düşündünüz mü eşiniz acaba neden böyle bir yapıda yani sizin hiç kabahatiniz yok mu, bence siz de ak sütten çıkmış kaşık değilsiniz, hiç kimse de değildir zaten...

Siz eşinizin inanç meselesine kafanıza çok takmışsınız, yani isteyen istediği inancı yaşayabilir. Bunu siz evlenirken kabul etmiş olmanız lazım ama eşinizin inançlar hakkında argo tarzı konuşmalarını asla tasvip etmem herkes birbirinin inancına sonuna kadar saygı gösterecek. Peki siz eşinizi tedavi olması için bir uzmana götürdünüz mü ya da şu anda bir ilaç kullanıyor mu
      Şeytanla dans edersen şeytan değişmez; seni değiştirir...

Yorum

günah elbette kişiseldir ama bana getirecegi lokmaların helalligi kişisel değildir. eskden bu derece anlamlandıramıyo insan herşeyi... kötü yçnüm elbette vardır bir olayı belki yarına bırakmayıp o gün çözmeye calısmak sigara içmemesi için cok onu irdelemek sürekli uyarmak zorunda kalmak gibi.... ama ben bunları kötü bir olay gibi nitelendiremiyorum

Yorum

fikri olan yokmu başka yaa

Yorum

evli değilim ama evlenirken uzun bir flört dönemi yaşanması gerektiğini açıkça vurguluyorsunuz evlenirken uzun dönem flört yaşadınız mı yoksa görücü usulü mü evlendiniz

Yorum

tabiki 4 yıl yaşadımm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viraj
                İnançlı birisin.
                O zaman bilmen yazım ki harama göz yumulmaz. İçki, kumar faiz ve en kötüsü Allah'a küfür (affedilmemez bir günahtır)
                evettt işte oyüzden suann dayanaılmaz bir acı cekiyorumya hastalıgım bir yandan öbürü diger yandan

Yorum

hastalığınız nedir depresyon falan mı

Yorum

okb ... Allahım her okbliye burdan ayrıca yardım etsin Şafi ismiyle

Yorum

bu arada boşanma noktası diye konuyu açmışsınız mahkeme açıldı mı yoksa sadece düşünme aşamasında mısın ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: koldüğmeleri View Post
                        okb ... Allahım her okbliye burdan ayrıca yardım etsin şafi ismiyle
                        allah bütün psikyatrik rahatsizliklari olanlara yardim etsin bendede depresyon var 3,5 yildir çekiyorum 2 yildirda tedavi görüyorum zor yaa çok zor allah yardimcimiz olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemetery View Post
                          bu arada boşanma noktası diye konuyu açmışsınız mahkeme açıldı mı yoksa sadece düşünme aşamasında mısın ?
                          düşünme son 15 gün sizinde fikirlerinize ihtiyacım var

Orjinal yazı sahibi: DAVUTASLAN View Post
                          allah bütün psikyatrik rahatsizliklari olanlara yardim etsin bendede depresyon var 3,5 yildir çekiyorum 2 yildirda tedavi görüyorum zor yaa çok zor allah yardimcimiz olsun
                          amin amin amin su mübarek günde....

HAYIRLI BAYRAMLAR AYRICA

Yorum

aslında olumlu yönleri var fakat muhafazakar bir yapıya sahipsiniz buda sizi yaralıyor. olumsuz yönleri bir erkek eşinden artık sevgili veyahut arkadaş sıkılıyorsa sadece o ilişkide bir "alışkanlık" kalmıştır. o şekilde vurdum duymaz bir biçim ile devam eder düşünce zorluluğu veya birisinin düşüncelerinize zarar veya farklı bir açıdan değerlendirme yaptırmasına olanak vermek ne kadar doğru olur buda işin kavuçuk kısmı bence diye cümleye başlamak istemiyorum fakat düşünmeleriniz sadece sizin içinizde olsun ve kendi ailenizden de yardım talebinde bulunun fakat kimsenin sözüne güvenip yanılgı sağlamayın daha sonra pişman olursanız bu kişiler yüzünden evliliğim bitti demezsiniz herşeyin kararını kendiniz verebilirsiniz diye düşünüyorum.

Yorum

evet sadece güçlü olmak........ korkuyorum birdaaha hiç ama hiç gülemeyecegim diye.... ki gülemem de muhtemeelen

Yorum

İşleniyor...
                              X