Daha 6 aylik evliyim eşimle hicbir seyde anlasamiyoruz. Evlenmeden bircok konuyu konustuk hereseyi kabul ediyordu ama evlendik bambaska davraniyor. Yemek bilmiyordu en sevdigim yemekleri nisandan once dedim ogren ozellikle bazi konularda taviz vermeyecegimi anlamasi icin ama yumurta pisirmeyi ogrenmemis. Ailem gelmesini hic istemiyor giderkende ayak sürtüyor. Ozellikle aileme boyle davranmasi beni sinir ediyor diger bircok seyi tolere edecek olsamda ailem ona yakin ve iyi davranirlen boyle yapmasi beni cok sogutttu. Aslinda su an dese ayrildik icimde anca ufak bir cizirti olur. Daha 6 ayda bu haldeyiz ileriyi dusundukce iyice sinir oluyorum coluk cocuk yokken ayrilmak istoyorum. Okadar cok anlattimki zerre kadar hicbir konuda degismiyor.beni cok seviyor ve ayrilmak istemiyor kendince yemek yok aile yok hicbir fedakarlik yok kafasona gore yasiyor sonra kuru kuru seviyormus. Ben bosandiktan sonra korkuyor oldugu icin devam ettigini dusunuyorum. Yada hep kendi istedigi gibi oldugu icin. 2-3 ay sonra sinavi var ondan sonra ailemi devamli getirim diyorum kendi nefret etsin gitsin bilmyirum kafam cok karisik nasil davranmaliyim hic bilmiyorum tam bir asosyal bir yol gösterecek varmi

Ben erkek olduğum halde yumurta,makarna,salata,menemen tarzı şeyleri yapıyorum.Hadi yemeği geç istese öğrenir fakat sevgi yok,saygı yok bu iş böyle yürümez.Ailene saygısı eşittir sana olan sevgisi.Sulu göz kız moduna da dul kalmaktan korktuğu için giriyor.Olağanüstü hal ilan etmenin zamanı gelmiş.Artık ya dize gelirsin yada çekip gidersin
Yorum