Duyuru

Collapse
No announcement yet.

karımı artık yanımda istemiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• karımı artık yanımda istemiyorum

Eşimle 5 yıldır tanışıyoruz, bu surenın ıkı yılı evlı olarak gectı ve suan eşimden ayrılmak ıstıyorum fakat esımın aılesının benım aıleme zarar vermesinden korkuyorum,esım anneme kufur ettı defalarca kavga ettı hıc utanması arlanması yok evlılıgımız 2 yıldır suruyor fakat sırf bu kavgaları yüzünden komsulara rezıl olduğumuz ıcın utancımdan sureklı semt degıstırıyorum 4. evımıze tasındık, esım aşırı derecede kıskanç ınanmazsınız 10 yasındakı kız çocuklarından bıle kıskanıyor ve ardından akıl almaz derecede buyuk kavgalar çıkarıyor ustelık etraftakı ınsanların hakkımızda ne dusunecegını bıle düşünmüyor, ben erkek olduğum halde sesımı çıkarmadan onu sessizce sakınlestırıp sorunlarımızı konuşarak halletmek ıcın ıkna etmeye çalıştıkça dahada sesını yukseltıyor aramızda gecen tartışmayı etrafımızda eş dost aılelerımıze kadar herkeze anlatıyor 2 saat gectıkten sonra sankı o rezıllıkler olmamış gıbı hayatına davam edıyor, benım aıleme asla zerre kadar saygı gostermıyor bu sorunu asmak ıcın karımın aılesı ılede gorustum ama onlarda aynı kafada; bana dugunumun ortasında sadece once gıden mısafırlerle resım cekındıgım ıcın ağza alınmayacak küfürler ederek dugunumu zehır eden bu ınsanlardan da farklı bısı beklemiyorum ama en azından onlar bana bunları yaparken ben sesımı çıkartmadan yuvam bozulmasın dıye uğraştıkça halen ustume gelmelerını anlayamıyorum ben bana yapılan her kotuluge rağmen onlara saygı gosterıp ağzımı dahi açıp karşılık vermedım. esıme defalarca psıkolojık destek alalım yoksa evlılıgımız tehlıkede dememe rağmen sen gıt psıkologa diyerek ağza alınmayacak hakaretlerde bulunuyor. herseye katlandım dişimi sıktım ama anneme babama arkadaşlarıma akrabalarıma ağza alınmayacak hakaretlerde bulunması ayrıca akrabalarıma annem ve babam hakkında ınanılmaz küfürler ve ıftıralar atması benı derınden uzdu, evlendıgım günden berı bır tek arkadaşım kalmadı esım yüzünden evden sadece ıse gıdıyorum ısten çıkıp hemen eve geliyorum aksı bı durumda ınanılması guc kavgalar benı bekliyor bir tek arkadaşım bıle kalmadı 20 yıllık arkadaşlarım evımın yolunu dahi bilmiyorlar, ne yapacağımı bılemıorum kafayı yememe az kaldı yardım edın bana lütfen!!!

boşanın.

sinirlerim bozuluyor.

Yorum

Guzel kardesim ayni seyleri hepsini bende yasadim. Allah yardimcin olsun. benimde seninki gibi bir esim vardi. neler yapmadi bana. sirma gibi saclarim dokuldu beyazladi. Manken edasinda bir insan iknen resmen dunyadan kopmus bir hal aldim. Cumle aleme rezil oldum. Tehdit edildim. Bicaklamaya calisti. oldurmeye calis varda var hangisini anlatayim ben sana... Seni en iyi ben anlarim. Arkadslarim dostlarim benimle gorusmek istemiyordu. Akrabalarimda dahil. Ben bosanmak icin cok ugraslar verdim. isini bilmiyorum ama isinide degistir. uzerinde herhangi biseyin varsa bosanmadan once sat yada devret. isinden ayril. sonra bosanma davasini ac. Yoksa kanini canini emerler. Benim kanimi son damlasina kadar emdiler. ustumdeki elbisemden baska hic birseyim kalmadi. Beni ole durumlar soktuki kedimi oldurmeyi dusundum. Onun icin yillarimi herseyimi verdim yaranamadim.
      Kardesim asla duzelmez gittikce daha kotu olacak. En az zararla nasil kurtarirsin onu dusun. allah yardimcin olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yalniz365 View Post
        Guzel kardesim ayni seyleri hepsini bende yasadim. Allah yardimcin olsun. benimde seninki gibi bir esim vardi. neler yapmadi bana. sirma gibi saclarim dokuldu beyazladi. Manken edasinda bir insan iknen resmen dunyadan kopmus bir hal aldim. Cumle aleme rezil oldum. Tehdit edildim. Bicaklamaya calisti. oldurmeye calis varda var hangisini anlatayim ben sana... Seni en iyi ben anlarim. Arkadslarim dostlarim benimle gorusmek istemiyordu. Akrabalarimda dahil. Ben bosanmak icin cok ugraslar verdim. isini bilmiyorum ama isinide degistir. uzerinde herhangi biseyin varsa bosanmadan once sat yada devret. isinden ayril. sonra bosanma davasini ac. Yoksa kanini canini emerler. Benim kanimi son damlasina kadar emdiler. ustumdeki elbisemden baska hic birseyim kalmadi. Beni ole durumlar soktuki kedimi oldurmeyi dusundum. Onun icin yillarimi herseyimi verdim yaranamadim.
        Kardesim asla duzelmez gittikce daha kotu olacak. En az zararla nasil kurtarirsin onu dusun. allah yardimcin olsun.
        vallahi kardeşim benim abimde eşinden ayrı şu anda yanımızda oturuyor belkide oda senin benzeri olayların bir kısmını yaşadı diyelim resmen o eşi alacak cazgın terbiyesiz şeytan kız abimin bildiğin psikolojini bozmuş çocuğu paranoyak yapmış o kadar çok yalan söylemiş o kadar çok arkasından iş çevirmiş ki abimde gitmiş ailesini evine bıraktı ailesininde kendinden kalır yanı yok onlarda terbiyesiz ahlaksızın önde gideniymiş hiç mi bu insanlarda allah korkusu yok anlamıyorum ki nerdeyse 1 ay olacak ayrı yaşıyorlar boşanma davası açacaktık ama baktık araştırdık biz zararlı çıkarmışız onun için başka yollara başvurmayı düşünüyoruz kardeşim daha bide belki sen yıllarca evli kalmışsın benim abim 10 ay sonra işi bitirdi evi boşaltık geldik...Allah hepimizin yardımcısı olsun diyecek söz bulamıyorum....
        Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...555#post286555
          benim konumda burasi bende yasadim. Bole bir durum. hic kimseye guvenme basinda en iyi sekilde savmanin yollarini arastir.

Yorum

çamur gibi olan insanlara bişey izah edemezsın,en az zararla atlatmaya çalış..
            yalnız365 çok haklı onu dınle bence

Yorum

Allah sabırlar versin. Ne umutlarla evleniyor insanlar. Ama başınıza belayı almışsınız. Makul bir şekilde, ortada çocuk olmadan yolları ayırmak lazım. Zorlama ile evlilik yürümez. Eşinin ailesi seni sindirmiş. Sahipsiz imajı verme, yasal haklarını kullan. Zorla evli tutamazlar seni.

Yorum

Mutsuz bir birliktelik daha ne kadar sürdürülebilir ki merak ediyorum doğrusu ? yada bir insan kendini neden bir girdabın içerisine sokup bocalar ki ? kendinize bu şekilde davranılmaya izin vermeyin, kendinize olan saygınız için en azından öyle değil mi .....
                GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

üstteki mesajımı editleyecektim, vazgeçtim, gördüklerimi yazayım.

hem kişi oalark hem de sınıfsal olarak ötekileştirmeye krşıyım. nitelik yerine geçici bir meta olan niceliğin tercihinin olağan sonuçlarıdır. maalesef toplum olarak insan karakterini analiz etmektense ''bunun durumu iyidir (güzel hatun, daha iyisini mi bulacağım), buna kapak atalım, yaşantımız bir şeye benzesin'' şeklinde zihinlere yerleştirilen eğreti düşünce sonucudur. nobranlık ve ayılık çözüm gibi görünse de gerçekte bir işe yaramaz. kangren olan uzvu kesmezseniz baştan, tüm bedeni kemiren asalak kurtlara esir olursunuz. karınızın ve kalas sülalesinin ucuz çemkirmelerine boyun eğmemelisiniz, işinizi, evinizi, terketmemelesiniz. üzüzlerek söylüyorum ki karınızda aile terbiyesi ve Allah korkusu gibi kavramlar yok. armut dibine düşer misali. bu konuda siz de suçlusunuz. üzüldüğünüz ve üzdüğünüzle kalacaksınız.

bir insanın gelir seviyesinin alt olması o insanın ''çamur'' olduğu anlamını taşımaz, tersi de... insan olmanın vasıfları belirlenmiştir. çağımızın popüler hastalığı olan sidik yarışının ve sistemin kurbanısınız.

boşanma davası açmadan önce bu ayılar hakkında suç duyurusunda bulunun, durumunuzu izah edin. 3 ve üzeri kişi olan saldırı ve tehdit gibi eylemler çete kapsamına giriyor, cezası gayet ağır. iyi bir avukatınız olsun, çok sağlam gözdağı versin. avukat değilim ama arkadaşlar var, onlardan biliyorum. forumda da avukatlar olabilir bu işlerde ihtisas yapan. bunları sadece sizin sakin yapınıza bağlayarak söylüyorum. doğada, çivi çiviyi söker.

kafayı takacak bir durum yok. vurun tekmeyi gitsin!
                  Last edited by cins; 21-05-2014, 09:07 PM.

Yorum

Açıkçası öyle bir tablo çizmişsiniz ki siz melek karınız şeytan olmuş. Bildiğimi açık yazayım: dünyadaki tüm ilişkiler karşılıklı etkileşimle şekil alır, gelişir veya geriler. Eşiniz annenizle ilgili bu seviyede davranıyorsa siz nasıldınız acaba? Eşiniz sizi 10 yaşındaki bir çocuktan bile kıskanıyorsa siz nasıl davranışlar sergilediniz ki bu duruma geldiniz?

Ben kendi hayatımdan bir örnek vereyim. Evlendiğimden itibaren sorunlu biri olarak eşimin kendi ailesiyle yakın ilişkileri beni rahatsız etmişti (ben kendimi dışlanmış hissediyordum). Benim bilinçaltım bu algı nedeniyle sürekli kendi tarafımda hissettiğim şeyleri eşime karşı savunma konumuna getirdi (çalıştığım işyerinin ürünlerini tercih etmesi için savunmalarımdan tutun, annemin yaptığı yemekleri beğenmesini beklemeye kadar, aklınıza nasıl bir yelpaze gelirse öyle. Bu arada 14 yıllık evliyim). Bu yanımı farkedince yaptığım hatayı düzeltmeye başladım. Benzer şekilde, eşime karşı toleransım, saygılı ve ince davranışlarım az iken çevremdeki bayanlara daha fazlaydı. Bunu farketmemle birlikte kendimde köklü değişiklikler için kolları sıvadım. Artık biliyorum ki her olayda karşımdakini suçladığım sürece kendimi de melek yapıyormuşum.

Yorum

Evet değişim için çabalayın, akıntıya da kurek çekmeyin. Oluru var mı bir bakın, deneyin, takıp da kendinizi de bir yere kadar hırpalayın, tüketmeyin. Kendinize yatırım yapın. siz başarılı, özgüvenli ve kendi,nden emin ne istediğini bilen olarak ayakları sağlam yere basan olursanız herşeyi çözümlersininz. Kendinize yatırım yapın. Alternatif yöntemleri deneyin. Kendinizi yeniden formatlayın, programlayın, yaratın. ZOr değil bir arkadaşımız Taşkın hocadan nlp eğitimi aldı bakış açısı ve dolayısı ile hayatı değişti. Bu kişi neden sizde olmayasınız ki? Yılmayın, Çözümleri deneyin.

Yorum

İşleniyor...
                      X