Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kendime şaşırıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kendime şaşırıyorum

Merhaba arkadaşlar ben 22 yasında 4 yılılk evli biriyim evliliğimi ailemin onayı olmadan yaptım neyse zamanla onlarda eşimi sevdi falan 1,5 yasında oğlum var evliliğimde ilk zamanlar sorun olmadı faka eşim bni net te diyorum yüsünü görmeden tel biriyle aldattı 1 sene önce neyse sorunum bu da değil aslında biras karısık eşimle 2 yıl flört dönemi yasadım fakat eşimden önce can adında bi erkek arkadsım vadı canla ayrılığımızın aredından esimle tanıstık ve evlendk o bni çok aradı tabi ama evlenmiştim ve eşimi seviyordum fakat zaman içerisinde gördümki eşimin evlenmeden önce söyledği cou sey kişiliği olark diorum sahte cıktı onunda söyledkleri kısları ayarlamak için tutulmayan sözlerden ama cok sorunlu bi evliliğimis yok her istedğimi yapar sevdiğini söyler vs. fakat sorun su ki can ara ara aklıma gelirdi 5ay önce bi sitede resimlerini gördüm o günden beri sanki bnmle dalga geçercesine hergece rüyalarıma geliyor evet hemde her gece ve bana kötü kötü bakıyor sitemkar biras kabus gibi gece gündüs aklımda kendmi hiçbişeye veremez oldum ve en sonunda o dedğim siteden msj gönderdim inanın sadece arkdsca bi nevi vicdanımı rahatlatmak sanırım nbr nasılsın fln iyiyim fln diye cevap verdi o bni çok sevmişti 2 mesajımda yanlıs anlama sadece yasanmıslıukların adına neler yaposun merak ettim dedim o ise gayet soğuk yanlıs anladğım yok bnm napim ist dayım çalısıyorum ve bnm için sorun yok ama senin için sorun olabilir eşin duyasa benim konustgunu senin için problem olabilir yazıs bu ne demek şimdi bana evlyken bile geri dön diyen herzaman sevgisini belli eden adam bunları yazmıs iyice sasırdım aklımı daha cok kurcaladı yanlıs anlamayın lütfen eşmi aldatma niyetim yok ama o da cıkmıyo aklımdan bazen acaba cok yakısıklı onun içinmi resimlerinden co etkilendim diyorum desteğinize ihtiyacım var

Unut kızım Can haklı olarak senden uzak durmaya çalışıyor sen younu cizmişsin hele çocukta var başka alternadifin yok Mesaj çekmen bile hata
    BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

merhaba ilyadam, mesajını okurken zorluk çektim, z harfi yerine hep s kullanmışsın. mesela kızları yerine kısları yazmışsın. Konuyu anlamam için önce şifre çözdüm

Bence de bu eski arkadaşını unut. Sanki eşine misilleme yapmışsın gibi geldi bana. Macera arama. Sen eşine iyi bir eş, çocuğuna iyi bir anne olmaya özen göster.
      Aklımdan çıkmıyor demişsin, bence çıkar ne resimlerine bak, ne mesaj yaz.
      Bence sen çok gençsin genç evlenmişsin ondan oluyor bunlar. Daha sen çocukluğunu bitirmeden çocuğun olmuş. Bak canım bir insan yetiştirmek büyük sorumluluk ister. Madem çocuğun olmuş artık geri dönüşü yok başka işlerle meşgul olma da kendini ve çocuğunu nasıl geliştirebilirsin ona bak, bol bol kitap oku.
      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar yanlış yada saçma olduğunu bende biliyorum 8 yıl sonra nereden niye girdi aklıma anlayamıyorum öncelikle çocuğuma iyi ilgili bir anne olmaya çalısıyorum bu konuda cok fazla okuyup arastırma yapıyorum eşimle aramızda bana göre küçük ona göre büyük sorunlarımız var ama bunlar aşılır eşime asla misilleme yapmak istemedim ki istesem bile bunu can ı kullanarak yapmam ben onun sadece nasıl olduğunu eski yaşanmışlıklar adına nasıl bi hayat yaşadığını merak etmiştim kötü bi niyetim yok ki

Yorum

Yanlış birşey yaptığının farkındasın zaten yoksa bize sormazdın bizimle paylaşmazdın.
          Ben sana bir anne gibi konuştum nasihat ettim farkındayım ama o arkadaşına duyduğun merakın meraktan öteye gitmesinden endişe ettim sadece o kadar.
          Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

iyimser cok haklısın ama bende anlamıyorumki kendime eşime deli gibi aşıktım ben yıllarca aklıma gelmedi resimlerini görünce ve bi akrabasının o seni çok sevdi arkandan çok ağladı neden bıraktın sözlerini duyana kadar kabus gibi gecelerime girmeye başladı sanki sen bana neler yaptın der gibi

Yorum

olan olmuş gecmiş gitmiş çok irdeleme sana zarar verir
              BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

evet haklısınız sabahtan beri sizin yasdılarınısı düşünüyorum tam eşimle barısayım derken annesi ile yazısmalarını gördüm annesi yok torunumu göremiorum herkes torunuyla gesior sen göndermiyorsun falan demiş o da tamam annecim söz göndericem seni seviyorum yazmış ki annesi bize neler yaptı kendi de söyler ne zaman bnmle kötü olsa annesiyle iş birliği yapıp benim arkamdan iş çevirirler annesi de onu doldurur yine cinlerim tepeme geldi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum

Yorum

oda artık hayatına bir başkasıyla yön vermiş aşık olmuş olabilir
                  bu çok normal değilmi
                  hayatı boyunca seni düşünecek değil ya

Yorum

dacer ilyadam eşinden bahsediyor, sen yanlış anladın sanırım.

ilyadam, eşinin annesinin torununu görmek istemesi ve onun da ona böyle güzel mesaj yazması çok normal, bazen annemize kızarız ama sonra hemen geçer, onlar bizim ailemiz. Yanlış da yapsalar sineye çekeceğiz. Senin de annen baban seni kızdırsa alttan alacaksın, sonra ölüp gidiyorlar, yapamadıklarımız için çok üzülüyoruz, onu niye kırdım sanki diyoruz.

Yorum

evet arkadaşlar haklısınız ama diyorum ya elimde değil sanki bişiler beni ona cekiyor 5 yıldır değilde niiye şimdi anlamıyorum tam yazmayacağım bakmayacağım diyorum yine bakıyorum yazıyorum zaten sanırım o beni umursamıyor hiçbişi yazmıyo pc bozuktu falan yazmıs 5 gğn önce hayatında baska biri olabilirim buna sözüm yok ama onu bulmak için çok uğrastım sadece arkadas olabilmek için belkide onu terkettiğim için ve ağladığını duyduğum için vicdan mı yaptım bilemiyorum buarada eşimle barıstık geldi bana sarıldı ve barıstık biraz aramız soguk ama fena değiliz yine de ben aynı ben cıkaramıyorum aklımdan Allah a dua ediyorum cıkarması için onu düşünmemek için...

Yorum

arkadaslar bu can msj larıma cvp vermio ilk 2 sine aynıgün yasdı sonra net yoktu dedi yasmadı şimdide 5 gündür hiç yasmıo konusmak istemiosan söle yasdım onada cvp vermedi tamam bakmıcam diyorum ama cevap vermeince deliriom aklımdan bi dakika bile cıkaramıyorum onu

Yorum

Bence bu can doğru yapıyor, sen evlisin ve çocuğun var. yeter artık yazma şuna. Kendini küçük düşürüyorsun, iradene bu kadar mı sahip değilsin?

Yorum

iyimser haklısın yazmamam gerektiğini bende cok iyi biliyorum ama o benim ilk askımdı ve onu nekadar cok sevdiğimi suan bile nekadar değer verdiğimi eşimbile söyler sen ona cok değer verdin diye ve ben can ı bulmak için tam 3 sene savastım 3 senedir onunla sadece ama sadece arkadasca konusabilmek için cok uğrastım şimdi tam bulmusken onun böyle yapması beni çok üzüyo cünkü inan onu cok sevmiş cok değer vermiştim suan halada benim için ço kdeğerli o zaman niye onunla evlenmedn diyeceksiniz çünkü can rua asıllı biri sonradan türk vastandaslığına geçti kültür farkları falan neyse ayrıldık eşimide cok sevdim ama ca aklımdan cıkmıyor yani bana evlenince bile arayıp herseyi bırak gel demişti bu cocuk şimdi neden tek kelime etmiyor?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iLyada_m View Post
                              iyimser haklısın yazmamam gerektiğini bende cok iyi biliyorum ama o benim ilk askımdı ve onu nekadar cok sevdiğimi suan bile nekadar değer verdiğimi eşimbile söyler sen ona cok değer verdin diye ve ben can ı bulmak için tam 3 sene savastım 3 senedir onunla sadece ama sadece arkadasca konusabilmek için cok uğrastım şimdi tam bulmusken onun böyle yapması beni çok üzüyo cünkü inan onu cok sevmiş cok değer vermiştim suan halada benim için ço kdeğerli o zaman niye onunla evlenmedn diyeceksiniz çünkü can rua asıllı biri sonradan türk vastandaslığına geçti kültür farkları falan neyse ayrıldık eşimide cok sevdim ama ca aklımdan cıkmıyor yani bana evlenince bile arayıp herseyi bırak gel demişti bu cocuk şimdi neden tek kelime etmiyor?
                              bak canım bana kalırsa o ilk anın şokuyla, düşünmeden, olmasını istediği şeyleri arayıp söylemiş
                              ama o ilk anın şokunu üstünden atıp yani aradan zaman geçtikten sonra bakmışki sen başkasını tercih ettin,hemde flört ederek değil evlenerek çooooook zorda olsa bunu kabullenmiş ve artık hayatına başka bir yön vermek istemiştir
                              bunu başarmak zor olsada, hayatına öylesine girip çıkan insanlar olsada artık seni unutmuştur belki
                              belki birisini çokkk ama çok seviyordur aşıktır belki
                              seni unutmasa seni görmek istese gene ağlar,seni görmek istiyorum falan der ama senden kaçıyor aleni.seni görmek konuşmak istemiyor lütfen anla bunu
                              neden neden diye soruyorsun
                              lütfen kabullen artık seni istese konuşurdu ama o bunu istemiyor hatta nedenini bile sorma artık istemiyorsa istemiyordur bu kadar basit
                              sonuçta sende onu başkasına tercih ettin ve oda neden neden dedi.nedenin cevabı:sen başkasını seçtin.
                              hesap ortada işte.
                              seninde sorunun cevabı da bu olabilir.
                              bana kalırsa düşünme artık dicem ama böyle söyleyen çok olmuş sen hala düşünüyorsun.bence bu kararı kendin vermelisin.zihnini faydalı şeylerle meşgul et
                              bir filmde izlemiştim(beyaz melek)düşüncelerimizden de sorumluyuz diyordu.onlarıda yazarlar diyordu.kim diye sorulduğunda yazıcı melekler diye cevap vermişti işte ozaman tüylerim diken diken oldu ve hesabını veremeyeceğim şeyleri bir daha zihnime almadım.allah korkusu zaaflarımı bastırdı anlayacağın belki sanada faydası olur diye anlattım.

Yorum

İşleniyor...
                              X