nişanlım bana düğün yapmak istemiyor ve bu benim canımı çok sıkıyor evime de gelmek istemiyor sürekli tartışıyoruz ne yapacağımı bilemiyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
düğün
Collapse
X
-
maddi durumu iyi değil ama anlayamıyorum evime gelmek istememesini ben ayrılmayı falan da düşünüyorum ama bilemiyorum kafam çok karışık arkadaşlarım yol yakınken dön bu seni çok üzer sonra diyorlar. son bi şans vermeyi düşündüm zamana bırakacağımdüştüysek kalkarız daha ölmedik ya
Yorum
-
Bu kadar az bilgiyle bir şey diyemeyiz gerçekten. Hadi maddi durumu yok düğün istemiyor, evine gelmeye neden çekiniyor?Orjinal yazı sahibi: sahıyyraa View Postmaddi durumu iyi değil ama anlayamıyorum evime gelmek istememesini ben ayrılmayı falan da düşünüyorum ama bilemiyorum kafam çok karışık arkadaşlarım yol yakınken dön bu seni çok üzer sonra diyorlar. son bi şans vermeyi düşündüm zamana bırakacağım
Ailenle mi tartıştılar, hoşlanmadı mı onlardan?
Yorum
-
ailemle ailesinin bir tartışması oldu ama çok büyük boyutlu değildi ikimiz arasında sorum yok ama bu tartışmayı çok uzattı. ve düğünü de benim istediğim gibi yapmak istemiyor. düğün kısmındaki sorun da gelin çıkma meselesinden kaynaklanıyor beni gelip evimden gelin çıkarmak istemiyor ben o eve gelmem birdaha diyor. ailemi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda bence. beni sevmiyorsun sevsen böyle yapmazsın diyorum oda sevmesem evlenmek istemezdim ama istiyorum diyor. çok büyük hayal kırıklığı oldu bende bu durum.düştüysek kalkarız daha ölmedik ya
Yorum
-
senin ailene kırılmış gücenmiş ama burda kin duyulacak veya ben bir daha o eve gitmem denilecek bir meseleye çevirmesin. Doğal olarak sende her genç kız gibi ailenin yanından gelin gitmek istiyorsun, çok normal....o fedakarlık etmek zorunda, ailene boyun eğmek zorunda, saygıyı elden bırakmadan bu dönemi atlatmak zorunda, bazı şeyleri görmezden , duymazdan gelmek zorunda..Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
-
ben de sayı duymak zorunda diyorum ama olmuyor. bu konu üzünden çok tartışıyoruz. bu benim en büyük hayalimdi olmaz demesi çok üzücü. düşünüyorum ama öyle kesip atmak ta kolay iş değil. acı verici bir durum bu. abarttığı gibi unutulamayacak şeyler de değil ama inat yaptı bir kere. düğün tarihi belli ama bakalım. hiç olmsa o tarihe kadar bekleyeceğim. ve 1 hafta öncesinde kararımı veririm diye düşünüyorum. o bana bu haksızlığı yaparsa yarın ben ona nasıl saygı gösterebilirim ki anlayamıyorum.düştüysek kalkarız daha ölmedik ya
Yorum
-
düğün işini hallettik bu defa da ailesi ile birlikte oturma konusu çıktı. karşı çıkıyorum ailemi istemiyorsun diyor.bari yeni evliyken 1 yıl ayrı otursak ne olur sanki. bakalım daha karar vermedim daha 2 ay var düğüne. bekleriz bakalım.düştüysek kalkarız daha ölmedik ya
Yorum
-
heeh heeeh heee evlendik. düğünü de yaptı. işin güzel yanı çok ta güzel oldu. daha da güzel yanı iyi anlaştık.
düğün öncesi strestenmiş her şey şimdi geçti. meğer ailesi de ona destek olmuyormuş. babası ne yaparsan yap modundaymış.
kendi evimizde eşimle oturuyoruz.Last edited by sahıyyraa; 25-09-2010, 10:26 PM.düştüysek kalkarız daha ölmedik ya
Yorum

Yorum