Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kardeşiyle problem yaşıyan varmı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kardeşiyle problem yaşıyan varmı

kızkardeşimle sürekli kavga halindeyim benim ak dediyime o kara diyor yaşı 25 oldu artık alttan alamıyorum sinirlennce boğazıma saldırıyr artık kaldıramyorm benimde psikolojim bozuldu ne olur yardım edin

hayır çok kez alması gerektiğini güzel dille anlattım beni hep yanlış anladı ben destek oldukça o benden uzaklaştı artık bende çileden çıktım

Yorum

coumu bence konusmakla halledebirsiniz
      sizinki ciddi kavga bogazina sarilmak gibi
      dusunun neden ona gore konusun kardesinizle
      bazen insanlar cok sevdiklerine daha cok kalp kirabiliyor cok sinirlenmis bence size
      konusmakta fayda vardir

Yorum

sabrım tükendi artık ne yapıcağımı bilmiyorm ikna olmaz ki ben söylersem asla!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 2o1o.
          Buraya bizimle sıkıntını paylaşmaya gelebilirsin. Bu en azından senin için bir çözüm olabilir. İkna etme konusunda yanlış anlama, onun değer verdiği biri senden daha etkili olacağını düşünüyorum. Aranızdaki diyalog anlatımındaki ya da buna benzer bir şekilde ilerliyorsa; dediklerini pek kâle almaz.
          Burada yapılan yorumlar senin tarafından değerlendirilmiş bir olayın sonucuna göre yapılıyor. Bunun nedenleri de önemli.
          anladım öyle yapmak gerekli sanırım teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: holly
            napcak başka çekilmiyorrrrrrr kardeşimden biliyorum babamdan biliyorum
            dayak şiddet vs hiçbirşeyn çözümü değil

Yorum

olmz mı.ben de sürekli kavga ediyordum kendisiyle çözümü bulana kadar.artık pek konuşmuyoruz nasılsın iyi misin .arada biraz muhabbet . o kadar .. yoksa zararlı çıkan ben oluyorum hep :S bir keresinde tuzluk dibimde patlamıştı ,bi keresinde de boğazımı sıkmıştı izleri geçmedi bir müddet. gibi gibi
              IşIk VER BANA !

Yorum

Bizde zamanında çok kavga ederdik. Ablamın tırnak izleri halen yüzümdedir şimdi söylediğimde gülüyor çok üstüne gitme kardeşinin, belliki ruh hali çok sağlıklı değil, fazla konuşma, zamanla yumuşayacaktır. Hele evlenin gidin baba ocağından,, ona en yakın, sana en yakın kardeşten başka kimse olmayacaktır. Kıymetiniz anca evlenip baba ocağından ayrılınca bilinir..
                Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İşleniyor...
                X