.................................................. .................................................. ...............
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
fikirlerinize ihtiyacım var
Collapse
X
-
öpmeye bile laf ediyosan erkek arkadaşın yakında ayrılalım der söyliyim.çocuk muyuz artık -gerçi yaşını bilmiorm ama yüksek olduğunu varsayıyorum- bakışmalarla gülüşmelerle ilişki yaşıyalım...bak ben bu kız aklımla halimle böle düşünüorm bence sen fazla abartmışsın erkek arkadaşının seni öpmek istemesi en doğal hakkı.sırf burdan seni kullanacağını düşünmek ne kadar saçma...Gemiler gibi dünya, gemiler gibi hayat
Gemiler gibi yıllar, geçip gidiyor, geçip gidiyor...
-
kestane şekeri yanlış yorumlarınla insanları doğru yoldan çıkarma. Dinimizde günah olan birşeyi olağan göstermek hiç uygun değil. Erkek arkadaşı o hakkı nereden kazanıyormuş? Kimse kimseyi öpmek, kimse de öptürmek zorunda değildir.Konuyu açanın düşüncesine çok saçma demişsin, senin düşüncen saçma farkında değilsin.Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: masum528 View Postkestane şekeri yanlış yorumlarınla insanları doğru yoldan çıkarma. Dinimizde günah olan birşeyi olağan göstermek hiç uygun değil. Erkek arkadaşı o hakkı nereden kazanıyormuş? Kimse kimseyi öpmek, kimse de öptürmek zorunda değildir.Konuyu açanın düşüncesine çok saçma demişsin, senin düşüncen saçma farkında değilsin.
dini açıdan doğru olduğunu elbette sölemedim ben sevgililik kavramı üzerinden konuşuyorum.sevgili demek de bu tür paylaşımların olduğu bi ilişki demektr.
dinen sevgili olmak da günah.eğer sevgilisi varsa elini tutmasını, öpmesini göze almış demektir.ozman hiç yapmasın adam meyhaneye giriyo içki içmemek için direnio sen bi içmezsin iki içmezsin üçüncüde içersin.bu arkadaşın durumu da aynı bana kimse meyhaneye giden adamı savunmasın gidiosa içecektir nihayetinde...ben de içmiceksen meyhanede işin ne derim adama..bilmem anlatabildim miGemiler gibi dünya, gemiler gibi hayat
Gemiler gibi yıllar, geçip gidiyor, geçip gidiyor...
Yorum

Yorum