Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kız arkadaşımı anlayamıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kız arkadaşımı anlayamıyorum

Merhaba. Henüz yeni bir ilişkim var (13 gün oldu). Bir sosyal paylaşım sitesinden tanıştık ve ilk buluşmamız çok güzeldi. Kız arkadaşımla ilgili anlayamadığım ve kafamı karıştıran bazı şeyler var, içinden çıkamadım ve size sormaya karar verdim. Öncelikle, kendisiyle mümkün oldukça daha fazla vakit geçirmek istiyorum fakat o ise " hergün birlikte olamayız" diyor. Beni neredeyse hiç aramıyor, sms göndermiyor. Yalnızca ben arıyorum ve o böyle yapınca da ancak günde bir kere arayabiliyorum. Kafamı karıştıran birşey de, önceden 1 hafta önceye kadar falan kendisine sms atabiliyordum fakat şimdi nedense gönderdiğim smsleri almıyor(ben ileti raporu alıyorum) ve hatta onun yanında da denedim, ona ulaşmıyor. Bilmiyorum acaba sebebi nedir, kendisine sorduğumda "hiçbir fikrim yok" diyor. Cidden kafam çok karışık.

Fazla düşünme, ilgi göstermek iyidir, kız arkadaşına ilgi göster tabi. Seni aramaması, sana güvenmek için zamana ihtiyacı oluşundan, onure edilmekten hoşlanması ya da kontörünün az olduğunu gibi şeyleri gösterebilir.

O sana açılmazsa , sen ona açılmazsan aranızda bir bağ oluşmaz. Dostluktada böyle , sevgililiktede ve on günde kim kimi anlayabilirki ? Seviyorsan eğer, sabırlı git, zamana bırak zorlama.
    Last edited by Sen'jin; 28-10-2010, 04:08 PM.

Yorum

internetten bulursan işte böyle başına bela olur.

Yorum

Acele etme, oluruna bırak...
        aLdırma...

Yorum

İyisi oluruna bırakmak.

Yorum

kızın hayatında biri daha var seni gizli gizli deniyor kafasına yatarsan diğerinden ayrılacaktı ama anlaşılan beğnememiş seni tecrübeye kulak ver

Yorum

Bence o kızdan uzak dur arkadaşım.

Yorum

demekki istemıyor sana arkadaş olarak değer veroıyor sadece ve kırmakda istemıyor
                sevgili olarak görmuyor seni
                msj gelınce engellemiştr numaranı

http://elifnazmmislina.blogcu.com/

Yorum

İşleniyor...
                X