Duyuru

Collapse
No announcement yet.

eski sevgilimi hala deli gibi seviyorum ama.....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• eski sevgilimi hala deli gibi seviyorum ama.....

eskı sevgılımi(tuğçe) hala deli gibi seviyorum ama o suanda bı baskasıyla bırlıkte sıksık telde konusuyoruz arasıra gorusuyoruzda arkadaslar bana bişeler önerin lütfen çıldırmak üzereyim yardımlarınızı bekliyorum:2:

Sevmek konusunda tek taraflı aşktan sonra yaşanabilecek en kötü şey; sevdiğinin bir başkasıyla olması. İnsana her türlü işkenceyi yaptıran o lanet duygu. Neden niçin ayrıldınız bilmiyorum galiba kız ayrılmak istemiş kabullen desem biliyorum ki demesi kolay çünkü bende aşağı yukarı aynı durumdayım çivi çiviyi söker git sende başka biriyle başla diyecem öteki kıza yazık oluyor çünkü eski çok sevdiğini unutamıyorsun daha kötü oluyor ve ayrılıyorsun. Ayrılığın neticesinde bir daha asla sana dönmeyecek gibi mi onu bilmiyorum hala konuştuğunuza göre aranızdaki sevgi bitmiş olsa bile saygı var ama sana karşı şu an ne hissediyor bilemiyoruz ona ayrıldıktan sonra tekrar deneyelim diye teklifte bulundun mu? Şu anda maalesef ki beklemekten başka çare görünmüyor ayrılığınızın üstünden ne kadar zaman geçti yaran taze mi bilmiyorum ama onu başkasıyla düşünmek gerçekten çıldırmak gibi bişeydir. Fazla umut bağlamadan onu bekleyebilirsin unut demiyorum çünkü insan kendine söz geçiremiyor bekle bakalım belki kendiliğinden unutursun belki tekrar sana geri döner. Her bakımdan zor bir durum...

Yorum

Ben birini sildim mi bütün hayatımdan silerim. Devamlı sık sık gözünün önünde olması, onu araman ve görüşmen anca seni üzecektir. Sana tavsiyem hiç bir şekilde görüşme. Gözün görmeyince, gönülde unutur belli süre sonra..
      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

ıkımızd ayrı ayrı yerlerdeyız o ıstenbulda ben sakaryada okuyoruz sıkıntı su kı arkadas ortamında sureklı bırlıkte oluyoruz ve atesle barut gıbıyız yanyana geldık mı mutlaka bıseler olucak gıbı oluyo ama onun bı cıktıgı var ve ıster ıstemez buna baglı olarak sogukluk mesafe oluyo buda benı kahredıyo

Yorum

seb sevıyorsun da kız senı sevıyor mu ?? eger sevıyorsa neden bır baskasıyla görusuyor ?
          SEVİLMEYİ HAK ETMEDİGİNİ DÜŞÜNEN HERKES YANLIZDIR...

Yorum

tugcenın gozlerıne baktıgımda anlayabılıyorum hala bıselerın oldugunu ve gecmıste yasananlar unutulur cınsten olmadıgından ıkımızın hayatı sureklı kesısıyo fakat suanda o baska bırısıyle ılıskılerının boyutu ne durumda bılmıyorum ama ben cok kotu durumdayım....

Yorum

sen şuan her ne kadar tugçeyi sevsen de başka bırıyle beraber olabılır mısın ??
              SEVİLMEYİ HAK ETMEDİGİNİ DÜŞÜNEN HERKES YANLIZDIR...

Yorum

ya farklı gelıstı bızım olaylar ayrıldıktan sonra adımı zamanında atmıs olsaydım tugce suanda benımdı bekledı benden bıseler zamanlama hatası yaptım
                sorunun cevabına gelınce tugceyı unutmadan kımseyle bırlıkte olamam

Yorum

3 lü bir ilişki olmuş. Bu durumda da en günahsız diğer erkek gibi görünüyor. Sonuçta yürüyen bir ilişki olduğundan bana ters gelsede git kızla konuş. Açık açık söyle söyleyeceklerini. Yanlız şuna dikkat et insanlar etraflarında birileri olunca nedense onları yedek lastik gibi kullanıyor. Herneyse eğer yok diyorsa kızı unut.. Yoksa hayatı ne kendine nede kıza katlanır yaparsın..

Yorum

ismael bende aynı senın gıbı dusunuyorum burada gunahsız olan tek kısı burak ama bende yaklasık 5 aydır cok kotu bı durumdayım somestırda tugceyle acık acık konusup ya herro ya merro dıcem artık benımde onume bakmam lazım dıye dusunuyorum da hayır cevabını alırsam ne halde olurum bılmıyorum bunu kestıremıyorum ama yınede konusup bu ısı bıtırmeyı dusunuyorum ......

Yorum

zamanlama hatası yaptım diyorsun da o dönemde nasıl davranıyorsan bence şimdide öyle davranmalısın.ortak arkadaşlarınız olabilir ama aynı ortamda bulunmak zorunda değilsin.ortak arkadaşlarınızla farklı zamanlarda da görüşebilirsiniz.
                      birşeyleri bitirmiş olmasaydı şu anda başka biri ile birlikte olmazdı.
                      belliki arkadaş olarak kalma fikri dahi sana zarar veriyor.gördükçe yaşanmışlıklar geliyor aklına ve bence hiçbir zaman arkadaş kategorisine alamayacaksın. bu yeterince yıpratıcı zaten bence hiç görüşmesen senin için daha iyi olur.

ayrılma sebebiniz ve ayrılık süreciniz nedir bilmiyorum ama sen tekrar başlamayı düşünüyorsun sanırım.bitmiş bir şeyin eskisi gibi olacağı konusunda şüphelerim var.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ghira View Post
                        eskı sevgılımi(tuğçe) hala deli gibi seviyorum ama o suanda bı baskasıyla bırlıkte sıksık telde konusuyoruz arasıra gorusuyoruzda arkadaslar bana bişeler önerin lütfen çıldırmak üzereyim yardımlarınızı bekliyorum:2:
                        kızın seninle hala görüşme nedeni ne? bence bunu bilip ona göre davranman daha mantıklı..
                        bir de şu var, başka biriyle birlikteyse, seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyordur. bu durumda senin sevgin neyi değiştirir?..
                        Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
                        Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
                        Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

labirent arkadasım soledıklerıne katılıyorum arkadas olarak kalma olayı benı cok derınden etkılıyo o bakımdan konusup ıcımı dokmek ıstıyorum
                          platonık arkadasım ıste benım kabullenemedıgım yada kabullenmek ıstemedıgım olay onun baskasıyla bırlıkte olması
                          arkadaslar ben bu kızı gerı ıstıyorum ........

Yorum

Ben de ölen arkadaşımı istiyorum..

Ya bırak allah aşkına..

Yorum

ismael dostum ölen arkadasınla ınsallah bıgun kavusursun ....

Yorum

İşleniyor...
                              X