Evet.. onunla geçen sene liseye yeni başladığımda aynı sınıfa düştüğümüzde tanışmıştık.O zamanlar aynı okuldan özellikle aynı sınıftan biriyle arkadaşlık yaşamak istemiyordum.Ama biri çıktı karşıma aynı sınıftan.İlk gördüğüm anda dikkatimi çekmişti.İlk görüşte aşık olmadım ama zamanla birbirimizi tanıdık.Ve gerçekten sevmeye başlamıştım.Onda da bişeyler görüyodum.Çok şey paylaşıyorduk evde mesajlaşıyorduk ve hislerimde de yanılmamışım.Ona açıldım ve kabul etti.Ama bir kaç kişinin dışında çıktığımızın bilinmesini istemiyordu sebebini de söyletemedim ve gizli saklı bu ilişkiyi yürüttük.Neyse harika bi beraberliğimiz vardı.Romantik sohbetler saatler süren telefon konuşmaları..Dışarıda zaman zaman buluşmalar.Aramızdaki o paylaşım harikaydı.Yani bi aşktan beklediğim şeyi tam alıyordum.Ama iş 1.5 ay falan sonra biraz değişti.Benden uzaklaştığını hissettim.Ve arkadaşı beni eskisi kadar sevemediğini ve eskisi kadar heyecanlı olmadığını falan söyledi.Ve ayrıldık.Zor bi dönem geçirdim.Ayrılsakta arkadaş gibiydik ve bu bana çok zor geldiği için bi süre sonra görüşmemeyi teklif ettim.Çok seviyordum.Yazın ve okulun 1.5 ayı falan konuşmadık.Kendimi toplamış sayılırdım.Sonra barıştık.Arkadaş olarak.ve zamanla arkadaşlığımız baya gelişti.Bende onu arkadaşım gibi görüyordum.Sanki geçmişi tamamen unutmuş gibiydi.Tekrar uzun uzun sohbetlerimiz dışarıda arkadaş gruplarıyla buluşmalarımız oldu.Birbirimize gerçekten yakındık.. biraz zaman geçti ve ben zaman zaman onu tekrar seviyomuyum şüphesine kapıldım.Rüyalarımda geçen seneki anılar en güzel anlarıma bir bıçak gibi saplanıyordu.Ve ben acayip bir kafa karışıklığıyla günü geçiriyodum.Sürekli yanındayım.Ve bendeki durgunluğu dalgınlığı merak ediyor.Üsteliyor neyin var diye ? ben anlatmıyorum ve en son geçen gün paylaşamayacağım şeylerin olduğunu söyledim.17 yaşında bi genç erkeğim onu tekrar sevdiğimi düşünüyorum.Ama %100 emin olamıyorum.Sizce sebep yakın olduğumuz için canlanan anılarmı yoksa onun da bana karşı duyduğu ilgi mi veya herhangi bişey .Son olarak yorumlarınız benim için çok önemli Samimi önerilerinize.. Saygılarımla
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aşk mı yoksa başka bişey mi ?
Collapse
X
-
Ya mehmet kardeş 2 buçuk sene önce başımdan neredeyse aynı olay geçti.Bende benimle aynı sınıfdaki birine aşık olmamalıyım dedim ama oldum.İlk gördügümde aşık değildim ama dikkatimi çekti.O günlerdede devlet konservatuarına yeni girmiştim ve dikkatimi çeken kız müziği çok seviyordu.Bana sürekli ne oldu?kazandın mı? Diye soruyordu yani benle ilgileniyordu.Konuşmaya başladık.Okul çıkışları evine kadar beraber yürüyorduk.Beni arkadaşları ile tanıstırdı çok güzel vakit geçiriyorduk.Ona bitürlü çıkma teklifi edemedim etsem beni bırakıcak ters tepki vercek diye korktum.Ama resmen çıkıyorduk iki sevgili gibiydik.Yaklaşık 5 ay sonra başka okuldan bir çocukla görüşmeye başladıOrjinal yazı sahibi: 863mehmet View PostEvet.. onunla geçen sene liseye yeni başladığımda aynı sınıfa düştüğümüzde tanışmıştık.O zamanlar aynı okuldan özellikle aynı sınıftan biriyle arkadaşlık yaşamak istemiyordum.Ama biri çıktı karşıma aynı sınıftan.İlk gördüğüm anda dikkatimi çekmişti.İlk görüşte aşık olmadım ama zamanla birbirimizi tanıdık.Ve gerçekten sevmeye başlamıştım.Onda da bişeyler görüyodum.Çok şey paylaşıyorduk evde mesajlaşıyorduk ve hislerimde de yanılmamışım.Ona açıldım ve kabul etti.Ama bir kaç kişinin dışında çıktığımızın bilinmesini istemiyordu sebebini de söyletemedim ve gizli saklı bu ilişkiyi yürüttük.Neyse harika bi beraberliğimiz vardı.Romantik sohbetler saatler süren telefon konuşmaları..Dışarıda zaman zaman buluşmalar.Aramızdaki o paylaşım harikaydı.Yani bi aşktan beklediğim şeyi tam alıyordum.Ama iş 1.5 ay falan sonra biraz değişti.Benden uzaklaştığını hissettim.Ve arkadaşı beni eskisi kadar sevemediğini ve eskisi kadar heyecanlı olmadığını falan söyledi.Ve ayrıldık.Zor bi dönem geçirdim.Ayrılsakta arkadaş gibiydik ve bu bana çok zor geldiği için bi süre sonra görüşmemeyi teklif ettim.Çok seviyordum.Yazın ve okulun 1.5 ayı falan konuşmadık.Kendimi toplamış sayılırdım.Sonra barıştık.Arkadaş olarak.ve zamanla arkadaşlığımız baya gelişti.Bende onu arkadaşım gibi görüyordum.Sanki geçmişi tamamen unutmuş gibiydi.Tekrar uzun uzun sohbetlerimiz dışarıda arkadaş gruplarıyla buluşmalarımız oldu.Birbirimize gerçekten yakındık.. biraz zaman geçti ve ben zaman zaman onu tekrar seviyomuyum şüphesine kapıldım.Rüyalarımda geçen seneki anılar en güzel anlarıma bir bıçak gibi saplanıyordu.Ve ben acayip bir kafa karışıklığıyla günü geçiriyodum.Sürekli yanındayım.Ve bendeki durgunluğu dalgınlığı merak ediyor.Üsteliyor neyin var diye ? ben anlatmıyorum ve en son geçen gün paylaşamayacağım şeylerin olduğunu söyledim.17 yaşında bi genç erkeğim onu tekrar sevdiğimi düşünüyorum.Ama %100 emin olamıyorum.Sizce sebep yakın olduğumuz için canlanan anılarmı yoksa onun da bana karşı duyduğu ilgi mi veya herhangi bişey .Son olarak yorumlarınız benim için çok önemli Samimi önerilerinize.. Saygılarımla
Bana olan ilgisini tamamiyle kesti sadece selamlaşıyorduk artık.Okul çıkışları o çocuk gelip alıyordu onu.Arkadaşım ilişkimizi biliyordu ve bana onu sahilde başka biriyle gördüğünü söledi.Hergün kabus gibi geçiyordu.Derslerime yoğunlaşamadım.En sonundada sınıfta kaldım.Geçici heves olduğunu geçte olsa anladım.Şimdi kendıme kızıyorum:-(Şimdi o lise sonda ben 3 deyim.SEVDİKTE NE OLDU?1 YIL BOKU BOKUNA GİTTİ:-(BUNLAR GEÇİCİ HEVES TAKMA KAFAYA DERİM..
Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
Aldatıyor,aldanıyoruz
Üç öğün de...
-
17 sinde aşk gerçektir.ama cancağızım daha önünde uzun yıllar var.bunlar belki klasik sözler fakat henüz yolun başındasın.biz ne söylesek bu aşkı acısıyla tatlısıyla sen yaşayacaksın.çook acı çekmemen dileğiyle.çünkü gerçek aşk unutulmuyor.benim gözümün yaşımı 15 yıl üstüne dindi.ama unutulmuyor.
Yorum
-
bu ikilemle yaşacağına açıl kurtul.olumlu ve olumsuz sende hayatına ona göre yön verirsin.Orjinal yazı sahibi: 863mehmet View PostTekrar açılsammı diyorum ama arkadaşlığımızı kaybetmekten de korkuyorum ve beni çok büyük bi ihtimalle arkadaşı gibi görüyor Sizce de tekrar açılmak mantıksızca olur değil mi ?
Yorum
-
Asık mısınız degil misiniz onu siz bilebilirsiniz.Duygularınız bizim icin sizin anlattıklarınızdan sonra beynimizde cagrısan seylerdir.Ancak sizin duygularınız sizin kalbinizdeler.
Beynimde ki cagrısıma göre seviyorsan süphe olmaz,eski anıların cagrısmasından dolayı gelen bir yakınlık gibi duruyor:RpS_huh:Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:
''GALATASARAY''
Yorum

Yorum