Merak edıyorum sevgılınızın yada sevgılı olacak adayın meslegı okumusluk durumu sızı ne derece etkıler?? mesela siz üniversite okuosunuz o size lıse terk ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merak edıorum..
Collapse
X
-
yüksek ögrenimli kadınlar genelde kendinden düşük eğitimli erkekleri tercih ediyor.
Nedeni ise, herşeye rağmen maço vari erkekler kadınlar tarafında tercih ediliyor. Erkekler için ise, yaş,aile gelenek ön planda olduğu için eğitim daha sonraki sıralarda halen...biliyorum artık çok zor çok
kuracak yeni bir hikayem yok.
yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle
alt üst olmuş coğrafyanda
cebinde bozuk paralarınla
kendi mezarına selam durup
boşver mi diyorsun kanasın.
-
ROBİN ole bır durum yok sadece gozlemlerıme bakıorum arkadaslarım hep kendı egıtım sevıyesınden dusuk ınsanlarla beraber? sordugumda bana davranısı yeter dıolar..Orjinal yazı sahibi: Robinsen ünili o lise terk yani ortaokul :tinysmile_angry_t: feci bir durum:unsure: bu ilişki asla yürümez tartışması bile abes:blushed:YaŞaMaZSaM BuGuNu HaYaT BeNi BaGıŞLamAz!!!
Yorum
-
valla teoride haklısın ama uygulamada işler öyle yürümüyor ne yazık ki, bende üni mezunuyum çevremde bu olaylar çok fazla. çıkarken, sevgiliyken normalde, artık iş evliliğe gelince her formül ters işliyorOrjinal yazı sahibi: Robinsen ünili o lise terk yani ortaokul :tinysmile_angry_t: feci bir durum:unsure: bu ilişki asla yürümez tartışması bile abes:blushed:
biliyorum artık çok zor çok
Yorum
-
bence çok haklısın ama gene uygulamaya gidersek ben hümanist bir yapıda değilim işteOrjinal yazı sahibi: Robinsana değer veriyosa isterse çoban olsun karşındaki kişinin kişiliğine bak derim ben
Katı bir karaktere sahibim, yukardan vahiy gelse gene takılırım ufak şeylere.. Aslında dediğin gibi, yapmak doğrusudur...
Yorum
-
sevgili ya da sevgili adayı yerine
es ya da sevgili deseydiniz daha güzel olurdu bence.herkes sevgili istemez,tıpkı herkesin es istemeyecegi gibi...
Okumusluga gelirsek,bence diploma degilde kendini yetistirebilmek önemli olan sey.Karsındaki insanla konusurken kültür farkı sorun olmuyorsa tahsil önemsiz.Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:
''GALATASARAY''
Yorum
-
evli olduğun ne kadarda belliOrjinal yazı sahibi: ultrAslan View Postsevgili ya da sevgili adayı yerine
es ya da sevgili deseydiniz daha güzel olurdu bence.herkes sevgili istemez,tıpkı herkesin es istemeyecegi gibi...
Okumusluga gelirsek,bence diploma degilde kendini yetistirebilmek önemli olan sey.Karsındaki insanla konusurken kültür farkı sorun olmuyorsa tahsil önemsiz.
Yorum
-
Bekarkende bu sitede olsam yine böyle yazardımOrjinal yazı sahibi: LICHKING View Postevli olduğun ne kadarda belli

Yani her insana hitap etmek lazım,ben böyle bir konu acıcak olsam es/sevgili derdim.Herkes kendine göre yorumlar.Kimseninde hangisinden dolayı yorum yaptıgı kimseyi ilgilendirmez ama direk sevgili diyince bunu belirtmeden bu baslık altında yazmak istemedim.Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:
''GALATASARAY''
Yorum
-
İnan ki bir mühendis ve bir işletmeci arasında bile uçurum olabiliyor. Tamamen insanın kendini geliştirmesiyle alakalı bence. Senin yüksek öğrenimde öğrendiğin her neyse, sevgilin bunu bilmese de olur. Ancak senin üniversite yaşamında edindiğin arkadaşlıklar, davranışlar, beraber gittiğiniz mekanlar hatta konuştuğunuz konular sevgiline hitap etmiyorsa biraz zor bir ilişki olur diyorum. Yine de herşey çiftlerin elinde, eğer çok seviyorsanız üstesinden gelinemeyecek bir durum değil bence.
Yorum
-
Eğitimi yüksek olan bayansa birçok problem olacağını düşünüyorum.Ben evleneceğim erkeğin en azından benimle eşit statüde olmasını isterim mesela. Hem erkek açısından hem de benim açımdan ileride oluşabilecek sorunları engellemek için.Davul bile dengi dengine demişler.Neye inanırsan bir gün onu yaşarsın...
Yorum
-
herkes herşeyi bilmek zorunda diil.okumuş olmakta gerekmez.seb bi şey bilirsin o bişey bilir .birbirinizden öğrenecek farklı biçok şey vardır.yeterki uyumlu ve öğrenmeye açık hevesli olsun insanlar.yoksa bilmediğimiz o kadar çok şey varki.insanlığı karakteri kişiliği iyiyse işi gücü varsa problem olmaz.insanların zaten farklı olup birbirini geliştirmesi önemli.kız kardeşim okumadı ama benden hiç farkı yok.birlikte öğrettim.ama onunda başka bilgileri var oda bana öğretti.insanlar üstün olmak farklı olmak için bişiler yapar birbirini eziklerse hiç bişi yürümez.ama herşey bi deneyimmiş gibi gibi birlikte deneyimlenip öğrenilir ve öğretilirse kimse okul okumadı die salak diilya.öğrenilir.ortam vs olayıda her zaman olcak şeyler.aklı başında biriyse okul okumadı die bi insan bişi kaybetmez.evlenilir de.bu farkları yaratmak için uğraşmak yerine ortak noktalar bulunursakurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:
Yorum
-
İnsanları kültür sevyesine göre değerlendirmeyin kardeşim.Lise mevzunu birçok insan üniverste bitirmişlerden kat kat üstün.Siyaset konuştuğumda aynı anda 3 üniversteliyi pert ederim.Bu işler böyle olmaz.Sınıf ayrımı yapmayın ulen.Hem kızların önem verdiği başlıca 3 şey para tip ve konuşma yeteğinedir.Mutluluklar ve zevkler değil
Acılar büyüdükçe
Gelecek ve ikbal arayarak değil
Geleceğini koyarak
Yalnızca dostluğu ve arkadaşlığı değil
İhaneti ve satılmışlığı da görerek
Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil
Direndikçe
Direndikçe büyürsün dostum
Direndikçe...
Yorum

Yorum