Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kadın Şeytansa Erkek Ne?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kadın Şeytansa Erkek Ne?

Bu kadına şeytan diyenelr erkeğe ne diyo ya. Dedilermi böyle bişey acaba.. Hiç aklımda yok ama. Kadın şeytansa erkek ne peki, melek mi?

o dediğinden her insanda var aslında

Yorum

labirentin dediği gibi..

şeytanlık kadına has değil insana has... kim seçerse artık öyle olmayı...
      cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: labirent View Post
        o dediğinden her insanda var aslında
        alkışlıyorum harikaydı
        "-Çıkmaz o yol"
        diye uyaranlar...
        ben yürümeyi seviyorum
        anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

Bu kuantumda yazıyo da yazıyo arkadaş... Peki kuantum erkek için bir kötüleyici sıfat yada sıfatlar var mıdır? Varsa nelerdir? Nedendir?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytindalı
            kadın şeytansa erkek te oyuncaktır nolsun yani
            Güzel...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytindalı
              kadın şeytansa erkek te oyuncaktır nolsun yani
              vodoo bebeği canlandı gözümde

Yorum

şeytan kadında var,p.ç erkekte var genelde bunlar birbirini bulmaz.ne demişler deli deliyi görünce sopasını saklarmış o yüzden bu ikili pek birbirine rastlamaz

Yorum

Kadın şeytansa ben şeytanın başıyım o zaman? Ula kadınalr melek melek.. KAdına şeytan denir mi be.... Hepsi birer çiçek... Dünya'nın gülü gülü.... İyi iltifat ettim haaa..)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sizobiponeo View Post
                    Kadın şeytansa ben şeytanın başıyım o zaman? Ula kadınalr melek melek.. KAdına şeytan denir mi be.... Hepsi birer çiçek... Dünya'nın gülü gülü.... İyi iltifat ettim haaa..)
                    bak istedin mi neler yapıyorsun

Yorum

Kadın şeytandır denmesinin altında yaşanılmış tecrübeler var elbette......

Kadının kin gütmesi..........Rol yapabilme kabiliyetindeki ustalık............aldatsa bile bunu belli etmemesi vs vs vs

Bunlar kadını tehlikeli yapıyor
                      Böyle hayatın a.q :54:

Yorum

Erkeklere ithaf edilmiş başka bir konu başlığunda da yazmıştım yine tekrarlamak da mahsur görmüyorum:

...Allah her kulunu ahsen-i takvim suretinde yaratmıştır.. Alemin özü bir tek insanın içine sığdırılmıştır.. Dünyadaki tüm güzellikler tüm nimetler insanın hizmetine sunulmuştur..

İnsan ki isterse meleklerden daha ala olur, isterse en adi mahlukatlardan daha adi olur.. Burada iyice durmak ve düşünmek gerekmez mi?....

Burada sorgulamamız gereken şey, kimin şeytani kimin melekani niyetlere sahip olduğu değil bence, kimin neye talep olduğu?

Mevlana'ya sormuşlar: 'İnsanın değeri nedir?' Mevlana şöyle cevap vermiş:

'Aradığı şeydir.'
                        Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

harika bir cevap olmuş..
                          Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid View Post
                          Erkeklere ithaf edilmiş başka bir konu başlığunda da yazmıştım yine tekrarlamak da mahsur görmüyorum:

...Allah her kulunu ahsen-i takvim suretinde yaratmıştır.. Alemin özü bir tek insanın içine sığdırılmıştır.. Dünyadaki tüm güzellikler tüm nimetler insanın hizmetine sunulmuştur..

İnsan ki isterse meleklerden daha ala olur, isterse en adi mahlukatlardan daha adi olur.. Burada iyice durmak ve düşünmek gerekmez mi?....

Burada sorgulamamız gereken şey, kimin şeytani kimin melekani niyetlere sahip olduğu değil bence, kimin neye talep olduğu?

Mevlana'ya sormuşlar: 'İnsanın değeri nedir?' Mevlana şöyle cevap vermiş:

'Aradığı şeydir.'

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
                            harika bir cevap olmuş..
                            teşekkürler lagrima! Beğendiğine sevindim
                            Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid View Post
                              teşekkürler lagrima! Beğendiğine sevindim
                              lagrima beğendi

aha kıyamet alameti
                              Böyle hayatın a.q :54:

Yorum

İşleniyor...
                              X