Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insanlar neden kendisini sevmeyen birisin sevebiliyor ki ......

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• insanlar neden kendisini sevmeyen birisin sevebiliyor ki ......

evet arkadaslar neden hep böyle oluyor.
    neden kendimiz sevmeyen bizi istemeyen birisi için zamanımızı harcarız, acı cekeriz.
    neden bir gün belki beni sever deriz.
    Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yanlış yerde yanlış zamanda yanlış insanı seçtiğimiz için olmasın?
    Follow the white rabbit

Yorum

Doğru insan nasıl seçilir ?
      :RpS_huh:

Yorum

çünkü o ulaşılmaz geliyor.kendini bu kadar beğenmesi ve bizi beğenmemesi çekici geliyor.ona benzemeye çalışıyoruz ona hayran oluyoruz.farkettiyseniz zaten elde ettikten sonra da bu muydu yani diyoruz.gönül kaçanı kovalar.

Haklsınız.

Yorum

bence beynimizin algılama süreci uzadığı için böyle oluyor...
          hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

aslında ne doğru insan ne de yanlış zaman yanlış yer diye bişey yok. körü körüe bişey görmeden baktıgmız için olmasın. birisinin her acıgını kapayor insan sevince sonra bir bakmısın o yok ama sen hala onu seviyorsun. hemde seni sevmediğini bilerek, o mutlu olsun ben olmasamda olur sacmalığı içinde.
            Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

salaklıktır..mesela ben beni sevmeyenle zerre ilgilenmem bile..bunyem ona asık olmaz bi kere, asil hormonlarım var..

Yorum

ya hormnoları bozulda seversen o zaman ne yapacan...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: x1980 View Post
                  ya hormnoları bozulda seversen o zaman ne yapacan...
                  beni sevmeyen birinin pesinden asla kosmam..bu beni rahatsız eder..asillik oyle bisey iste..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
                    beni sevmeyen birinin pesinden asla kosmam..bu beni rahatsız eder..asillik oyle bisey iste..
                    belli olmaz bu işler öyle, bende beni sevmeyenin peşinden koşmam diyordum ama hormanlar bazen bozuluyor işte.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sfokbysmn
                      tamam kardeşim çok asilsin.ama bırak asil olduğunu sen değil de başkaları söylesin sana :113:
                      gunde bi 50 kişi soyluyor zaten..

Yorum

belli olmaz bu işler öyle, bende beni sevmeyenin peşinden koşmam diyordum ama hormanlar bazen bozuluyor işte.
                        onu bırak beni deliler gibi seven birinin bile pesinden kosmam..beynim beni engelliyor..yapma diyor..ben farklı biriyim x1980.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
                          onu bırak beni deliler gibi seven birinin bile pesinden kosmam..beynim beni engelliyor..yapma diyor..ben farklı biriyim x1980.
                          şu işin sırrını versene, duygularımı yok etmek istiyorum

Yorum

Keşke bende öyle olabilseydim

Yorum

şu işin sırrını versene, duygularımı yok etmek istiyorum
                              kaynar suda 5 dk piseceksin..

Yorum

İşleniyor...
                              X