Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yaş farkı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yaş farkı

sizce iki kişi arasındaki yaş farkının 10-13 arasında olması normal mi?ben normal olduğunu düşünürken arkadaşım fazlasıyla anormal buluyor ve bende böle birinden hoşlanıyorum açıkcası,yorumlarınızı merak ettim,

eğer erkek büyükse no problem amaa bayan büyükse orda problem var işte

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ArZeLL View Post
      eğer erkek büyükse no problem amaa bayan büyükse orda problem var işte
      bende öle düşünüyorum da arkadaşım biraz üzerime geldi, ben de ben mi garip düşünüyorum diye merak ettim, ben bayanım zaten, hoşlandığım kişi yaklaşık 12 yaş falan büyük

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pasha1979
        onemli olan anlasabilmek yoksa yas farkinin sorun olacagini sanmiyorum.insanlar anlasamadiktan sonra yani yasta olmasinin ne onemi var?
        yureginin goturdugu yere git kardesim.bosver yas farkini mezhep farkini ....
        işte benm zihniyet

Yorum

erkekler geç olgunlaşırlar..bayandan büyükse (ki bence arada nesil farkı olmasın) daha güzel sonuçlar çıkabiliyor..
          ama kadının oturaklısının yanına deli dolu bir genç gitmiyor..hele bir dünyaya gözlerini açsın bakalım sıkılmış bıkmış heyecan arayan kendinden küçük hoş bayanlara gizlice göz gezdiren üzerine düşen sorumluluktan çok daha fazlasını yüklenmek zorunda kalan bir erkek kalbinin götürdüğü yeremi başka yerlermi gidiyor görürsünüz :P
          ....................

Yorum

erkekler geç olgunlaşıyor ve kadınlar doğumdu kiloydu falan derken çabuk çöküyor gerçektende, nesil farkı cidden önemli, 16 yaşındaki biri 26 yaşındaki biriyle görüşürse bana da garip gelirki yaşanmışlıklar çok farklı, hayattan beklentiler farklı, biri resmen çocuk oluyor ve diğeri onu kllanıyor gözüyle bakıyorum açıkcası ben de

Yorum

biri 16 diğeri 26 iken biri çocuk diğeri olgunlaşmış gibi olabilir ama yıllar ilerledikçe örneğin biri 36 diğeri 46 olduğunda fark kapanır gider

ayrıca 26 olan çocukça 16 olan ağır bile olabilir

bana göre aşırı yaş farkı örneğin 25-30 yaş olursa garip, 10-12 yaş farkları tolere edilebilir farklardır.

Aslında önemli olan anlaşmaktır kimin ne dediği değil
              Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

yaş farkı okadar önemli birşey olmasa da senin ilişkiye bakış açın önemli.ilerde sen hep öğrenci durumunda eşin öğretmen durumunda olcaksa yani seni hep küçük yaşından dolayı eğitmesi gereken biri gibi görecekse bu seni bunaltabilir.kişisel olgunluğunuzun uyuşması önemli.ben bayanım ama eşimden büyüğüm ama bu bizim aklımıza bile gelmiyor biz eşten de öte arkadaş gibiyiz çünkü önemli olan hem eş hem de hayatı paylaşan 2 arkadaş olabilmeniz

Yorum

önemli olan karşılıklı anlaşıp mutlu olabilmek gerisi faso fiso bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schopenhauer_ View Post
                    sizce iki kişi arasındaki yaş farkının 10-13 arasında olması normal mi?ben normal olduğunu düşünürken arkadaşım fazlasıyla anormal buluyor ve bende böle birinden hoşlanıyorum açıkcası,yorumlarınızı merak ettim,
                    Erkek büyük olsa bişey olmazda ama kız büyük oldu mu? birazcık dengesizlik olur gibime geiyor diye düşünüyorum.Çünkü bayanların gelişim süreçleri daha hızlı olduğu için
                    fark yaratabilir.Ama genede anormallik die bir şey yok.İsteyen kendinden büyük biriyle birlikte olur.
                    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

ben de kendimden oldukça büyük birini seviyorum ve anlaşıldığında sorun olmaz gibime geliyor ama işin kötüsü o korkuyor bizde de

Yorum

ciddi anlamda sorun oluyor mesela yan yana olduğunuzda çevredekiler size gülebilirler
                        Etrafımda ki insanlara aldırmadan , kendi içimde büyüttüğüm yalnızlığımla beraber oturup seninle geçen günlerimi düşünerek gitmendeki mantığı bulmaya çalışıyorum

Yorum

benim teyzemle kocasının arasında dağlar kadar fark var yaş olarak.. 10 dan da fazla zannedersem.. annemin söylediğinden biliyorum.. ama hiç de bi problem çıkmaz.. zaten büyük evli torun torba sahibi insanlar..
                          boşwer kimseyi takma..
                          sevgi varsa gerisi boş..
                          saygılar..
                          bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

Aşırı yaş farkı yok bence. 15 16'dan fazlaysa sorun var bence.

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                            Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                            birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                            Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schopenhauer_ View Post
                              Arkadaşın çok haklı gerçekten aşırı fazla

Yorum

İşleniyor...
                              X