Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bilememek

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bilememek

bilemiyorum
    Last edited by geçmişlerola; 13-04-2012, 10:05 AM.

hayat bizlere bir beden büyük geliyor kilo almak lazım
    geçmiş olsun.

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

O boşluk bende de var, sanki istediğim hayatı değil başkalarının istediği hayatı yaşadım, yaşıyorum. Zaman geçiyor yaş geçiyor fakat herşey aynı, yerinde sayıyor. İş desen yok, eş-sevgili desen o da yok. Keşke teselli edebilecek cümlelerim olsa... O da yok...
      KİŞİYİ NASIL BİLİRSİN? KENDİN GİBİ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mevsimbahar View Post
        O boşluk bende de var, sanki istediğim hayatı değil başkalarının istediği hayatı yaşadım, yaşıyorum. Zaman geçiyor yaş geçiyor fakat herşey aynı, yerinde sayıyor. İş desen yok, eş-sevgili desen o da yok. Keşke teselli edebilecek cümlelerim olsa... O da yok...
        biran ben yazdım sandım..

kaderin herşeyi güzelmiş deyip zorda olsa ,sıkıntılarıyla bize yazılan hayatı yaşamaktan başka yol yok..

Belli yaştan sonra ,toplumun kabul gördüğü kesimde değilseniz yani evli-çocuklu hadi çocuklu olmasada evli ..işte dert orası.insanların baskısı..Benim için böyle..yani işin kötüsü artık evde kaldın diyen yok ..onlar bile kabullendi durumu ama bu sefer o baskılar ,eleştiriler suçlamalar bende öyle bir iç baskı oluşrumulki bu sefer ben neden evlenmedim diye düşman kesildim kendi kendime..Şimdi bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum..

kendi istediğim okulu okudum ,kendi istediğim işi yaptım..evlenmedim..hatta hiç kafamada takmadım bunu..ama gün geldiki işi,eş vs..seçimlerimi düşündüğümde ben nerde yanlış yaptım diye sorar oldum..Bütün doğrularımın hükmü zamana hayata yenildi..

hayatın matematiği yok..A planını yaşadık..ha böyle olmasaydı B planı olsaydı daha mı mutlu olurduk..yada neden C dekileri isteyip onları yaşamadık..Bunların hiçbirnin cevabı yok aslında..Çünkü bize yazılan tek bir senaryo var..alterrantifi yoktu ki..
        ve hayat denen yolun taşları ,bizim planlarımızdan ziyade bizim için planlayan ilahi irade ile döşenmiş..Ben artık böyle bakıyorum bunu sindirmeye çalışıyorum..Kader denen muammayı, nasip denen sırrı..
        ahirimiz evvelimizden güzel olsun..
        30 lu yaşlarda bu toplumda bekar olmak ve hele bayan olmak zor..kulak tıkamak gerek bazılarınıza ama öyle bir güçlü koro olmuşki kulak tıkadıklarım bir bakıyorum iç sesim olmuş..kimse söylemese ben söylemeye başlamışım ..
        iş hayatıda herzaman yolunda gitmeyebilir..hayatta herşey insanlar içinmiş..öğrenmek için yaşamak lazım..ve herşeye rağmen, içhuzuru kaybetmemek..Bazen zor ..bazen bir dost sesine teselliye ihtiyaç var..

Yorum

Bende geleceğimi okuyorum sandım
          İstemediğiniz işte çalışmak ve sevmediğiniz insanlarla arkadaşlık etmek kötüdür... Bence hayat devam ettiği müddetçe hiçbirşey için geç kalmış sayılmayız.. Ya bulunduğumuz durumları tamamen değiştirmeli yada en azından kendimiz için "yaşanabilir" ve "katlanabilir" düzeye indirmeye çalışmalıyız...
          Evlilik konusunda kimsenin kimseye laf söyleme, elleştirme hakkı yok.. Siz halinizden memnunsanız, elaleme hiçbirşey düşmez...
          Yalnız iş konusunda, eğer imkanınız varsa, bence severek yapacağınız bir işte çalışın..Çünkü iş hayatı yaşamımızın büyük bir bölümü etkiler.. Severek gittiğiniz işte, toplumun baskılarını yada istemediğiniz şeylere katlanmanız daha kolay olur...
          Bazen böyle zor zamanlarda, "sil baştan" şarkısını dinlerim.. Herşeyi silip, yeni bir başlangıç elbet zordur..Ama daha fazla istemediğimiz gibi gitmesine ancak biz engel oluruz, hayatımızı ancak biz geri alabiliriz... Ve hep şunu düşünmüşümdür, zorluklar yaşanmadan, güzelliklere ulaşamyız
          Geçmiş olsun diliyorum..Umarım sağlığınıza kavuşursunuz..Her şey gönlünüzce olması dileğiyle...
          I've been alone all along

Yorum

meva_ "...kulak tıkadıklarım bir bakıyorum iç sesim olmuş..kimse söylemese ben söylemeye başlamışım ..." demişsin ya işte aynen öyle, insan kendi kendine soruyor bir yerden sonra. Neden böyle, neden, yanlış nerde? diyorsun
            KİŞİYİ NASIL BİLİRSİN? KENDİN GİBİ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: geçmişlerola View Post
              selam arkadaşlar.
              burada görüyorimki herkesi bir sorunu var.benimde bir sorunum var ama nedir bir türlü bulamıyorum.anlam boşluğu diyorum kendi kendime.yaşım ilerlemesine rağmen halen evlenmedim.Aslına bakarsanık okadarda dert etmiyorum.Ama en azından bir sevgilim ola bilirdi olmadı.istemediğim okullarda okudum, istemediğim işte çalışıyorum, istemediğim halde istemediğim insanlarla arkadaylık ediyorum.Yanı ben beni yaşamıyorum.
              Har zaman sanki bana biçilenbir rolü oynuyorum.Bu küçüklükten beri biçilen bir rol.kız arkadaylarımın aileleri ben varsa bir yere gönderirlerdi kızların,tanıştığı bütün erkekler sevgilileriye olan sorunlarını evlenmişlerse eşleriye olan sorunlarını benle paylaşırlardı.anlayacağını çevremdeki herkes az çok kullandılar beni.Ama zaman geçincede evde kalmış dediler arkamdan çok sıkıldım ama diyecek bişe yoktu çünkü gerçekti.Yaşınla isteklerinin uymaması çok kötü bişe burada bumunan geç arkadaşların sorunların bile imreniyorum inanın sorunlu olmak hiç olmaktan iyidir.Boşluktayım kafam yanlış şeyler üretmeye başladı.dostoğru yaşamak isterken herşeye geç kaldım.Hergür bir yerim ağrıyor kalbim, midem, başım bu rahatsızlıklardanda bıktım.Uyumak için bile ilaç alıyorum. Ondanda geçmişlerola diyorum
              Ne olursa olsun kendini kullandırtma geçmişlerola ....Hiçbirşey için geç değil önemli olan doğru zamanda doğru adımı atmayı bilmektir.
              GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
                Ne olursa olsun kendini kullandırtma geçmişlerola ....Hiçbirşey için geç değil önemli olan doğru zamanda doğru adımı atmayı bilmektir.
                KATTRE dilerim haklısındır arkadaşım

Yorum

doğru zaman doğru adım..birde doğru insan...
                  helede şu doğru insanı bulmak ,karar vermek vs..hayır yanlışları neydi ki doğru olamadılar..bilmiyorum..cevabım yok..kaderde gizli.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: doğukan
                    hayatta hiçbirşey kendiliğinden olmaz siz birşeyin gerçekleşmesini istiyor ve elde edemiyorsanız ya yönteminiz yanlış yada yeterince istemiyorsunuz ya da aptal olmalısınız
                    şu cevap ukalalıktan başka birşey değil...Aptal deme hakkını nasıl buldun ,kim verdi ?

çekim yasasına fazla kafayı takmışsınız..

Yorum

İşleniyor...
                    X