Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Farklı şehirlerden ilişki yürütmek fikirleriniz ..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Farklı şehirlerden ilişki yürütmek fikirleriniz ..

Arkadaşlar farklı şehirlerden ilişki yürütmeye ilişkin fikirlerinizi istiyorum acaba benden başka diğer insanlar bu konu hakkında ne düşünüyor merak ettim ..

Farklı şehirlerde ilişki yürür mü ?
    Gözden uzak olan, gönülden de mi ırak olur..

(Ben böyle bir ilişki yaşadım ayrıldık devam ettik ve takrar ayrıldık, sebebi bu mu merak ediyorum)

Gerçek aşkın yerini tutamaz kesinlikle,ama birbirinizi anlıyorsanız eğer sürdürülebilir...Çok değer verdiğim bir abi var,internetten tanıştığı biriyle evlendi bile...Ve inanır mısın o kadar mutlular ki,abi dediğim kişi İstanbulda kız,Çorludaydı...Şu anda gerçekten çok mutlular,bazen imreniyorum onlara...Hiç görüşemeyecekseniz eğer biraz mantıksız geliyor kulağa...Bilmiyorum ya da bana öyle geliyor...En azından bir kere yüz yüze görüşmeli diye düşünüyorum...
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

bence farklı şehirlerde yaşıyanlar birbirlerini görmek için teknolojiden yararlanabilir ama bu duygusallığı tatmin etmez bende böyle bir ilişki yaşadım 2 yıl sürdü her ne kadar her gün konuşsakda yüzyüze olduğu kadar olmuyo Gözden uzak olan, gönülden de mi ırak olur.. bu söze katılmıyorum bunu ancak gerçekden sevmiyenlerin yada sevgisi zayıf olanların söyliyebilceği bişey ancak
      Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
      sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

sakın sakın sakın boş gereksiz anlamsız yan yana gelsem bile olmaz olmamalı olamaz
        İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
        hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
        anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

en doğru iletişim yüz yüze olandır. bunu unutmamak lazım farklı yerlerde sanal üstünden ne kadar duygusal etkileşebilirsin ki zorr ... ama dokunmak duygusal bağlılığı artırır sık sık sevdiğinizi tutun öpün dokunun sarılın, çokta kaptırmayın tabiii

KuzuZade
          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
          BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
          Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

ben ve kara_denklem farklı şehirlerdeyiz ama ilişkimizi pekala da yürütebiliyoruz.. Tek kötü yanı çok kavga çıkması.. Çünkü o an yüzyüze olmadığımızdan çok yanlış anlaşılma oluyor yada o an yüz ifadesi görülmediğinden darıldı mı kızdı mı bilinmiyor.. Önemli olan gerçekten aşık olmak ve sabırlı olabilmek.. Ama görüşme imkanı 0 olan ilişkiler çok saçma.. ona lafım yok biz olabildiğince fazla görüşüyoruz

Yorum

Ben böyle ilişkilere karşıyım. in midir cin midir belli olmuyor. gereksiz...
              Hayat Güzel..

Yorum

uyum,ciddiyet,sevgi saygı meselesi olabilir neden olmasın ben taylan ta bir kızı seviyorum para biriktirip gideceğim oraya....
                İnsanların doğası,iyi şeyler yapmak,işbirliği yapmak ve başkalarından iyiliğini istemektir.EPİKTETOS

Yorum

zor bea aga ne gerek var zulüme

Yorum

başka şehir başka gezegen hiç farketmez ilişki yürütülebilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seether View Post
                      Arkadaşlar farklı şehirlerden ilişki yürütmeye ilişkin fikirlerinizi istiyorum acaba benden başka diğer insanlar bu konu hakkında ne düşünüyor merak ettim ..

Farklı şehirlerde ilişki yürür mü ?
                      Gözden uzak olan, gönülden de mi ırak olur..

(Ben böyle bir ilişki yaşadım ayrıldık devam ettik ve takrar ayrıldık, sebebi bu mu merak ediyorum)
                      Merhaba... Uzaktan 5 yıl ilişki yaşamış bir insan olarak kesinlikle onaylamıyorum bu düşünceyi ben. Özellikle internetten tanışmışsan kesinlikle aklında sürekli dönen soru işaretleri oluyor ve her geçen zaman onun yeni bir huyunu keşfediyorsun. Hem de hiç aklına bile gelmeyen huylarını... Aslında uzaktan ilişkide birbirini tanımak daha da zorlaşıyor ve bağlar çabuk kopuyor. Çünkü istediğin zaman görüşemiyorsun,özlüyorsun ve problemleri gözlerinin içine bakarak çözmen yerine telefonla halletmeye çalışıyorsun;tabii halledemiyorsun. Bu da bir süre sonra iplerin kopmasına sebep oluyor.
                      5 yıllık bir ilişki yaşadım evet.Harika bir ilişkiydi benim için ama getirisinden çok götürüsü olmuş bende şu an fark ediyorum maalesef. Yakınında olunca bir insan takibi kolaylaşıyor hem. Boşver memlekette adam mı kalmadı hiç öyle bir hataya düşme derim ben ( Bu arada erkek arkadaşımla aramda 1107 km mesafe vardı )
                      Sevgileri yarınlara bıraktınız;çekingen,tutuk,saygılı...

Yorum

bence bu karakterle alakalı...yani şöyle ki; ben mesela uzun seneler sonra birin birşeyler hissettim ama o başka şehirde.kendimi ölçtüm-biçtim,sonunda ortaya benim uzaktan bir ilişkiyi yürütemeyeceğim çıktı.adam popüler,yakışıklı,bunun da farkında,fırlamanın teki..durum buyken ben sürekli kuracaktım.kimle-ne yapıyor-kesin aldatıyordur bu beni-niye telefona cevap vermedi-doğru mu söylüyor acaba vs vs..kurmacanın sonu yok üstüne uzun süredir uzaktan ilişki yaşayan bir arkadaşıma sordum;sen nasıl yürütüyorsun bana da anlat dedim.çok kolay abi,aldatıyorum.bu yani dedi.bu cevabı alınca tamam ben katil olurum hiç gerek yok dedim uzak durmaya karar verdim...eğer benim kadar kıskanç değilseniz,kurmayacaksanız,karşı tarafta güven veriyorsa neden olmasın,olur tabi..ama karakter işi.
                        "Herkes kendi geçmişini, kalbiyle bildiği bir kitabın sayfaları gibi kapalı tutar ve dostları sadece onun başlığını okuyabilir"

Yorum

bence karakter ama uzak ilişkiler sevgiyide öldürüyo zamanla sevdğin insanı görmemeye alışıyosun ama bu sevginin şekline göre değişir
                          Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                          sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Evet bu karakterle alakalı biraz doğru. Ama Serena'nın dediği gibi uzaktan ilişki yürütmek sevgiyi öldürüyor,güveni de tabii... Kıskanmayan,düşünmeyen bir bayan bulmak zor aslında. Bayanların hepsi böyle neredeyse,ben de dahil... Bazen şizofreni olup olmadığımı bile düşünüyordum o derece Hiç riske gerek yok bence. Şu an 21 yaşındayım. 5 yıldır uzaktan ilişki yürütüyorum ve yıldım! Hiç bir özel günümde zor zamanlarımda yanımda olamadı. Sanal iletişim yetmemeye başlıyor artık zamanla. Arkadaşlarımın sevgilileri gibi benim valizimi taşısın,şenliklere birlikte gidelim,bol bol vakit geçirelim istedim hep ve bunlar benim içimde kaldı. Ben en güzel çağlarımı özlem ateşiyle yanıp kavrularak;artık yanımda ol diye ağlayarak geçirdim. Ve sonra sorunlar büyüdü büyüdü büyüdü... Bazı şeyler de azaldı belki;ama anlaşamamaya başladık iletişim kopukluğunda dolayı ve çok severken bitti. Şu an hiç bir ilişkiye cesareti olmayan bir insanım. Yararından çok zararı var yani
                            Sevgileri yarınlara bıraktınız;çekingen,tutuk,saygılı...

Yorum

farklı şehirler derken, aynı şehirde birlikte olan iki kişiden birinin başka şehire bir süreliğine gitmesinden mi bahsediyoruz? yoksa başından beri farklı şehirde olup, sanal ortamda tanışmalardan mı? birinci durumsa belki yürütülür, ama belki.. yani çok zor, o sürenin kısa olması lazım.. ikinci durumsa zaten o ilişki hiç başlamasın daha iyi
                              Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

İşleniyor...
                              X