kendimi bildim bileli sürekli kendimden yaşça büyük-en az 10-15 yaş- bayanlardan hoşlandım ama, tabi çevre ne der karşıdan ne tepki gelir tarzında kaygılar yüzünden sadece kur yapmaktan ötesine geçmedi. sanırım karşı tarafında benim gibi olan kaygıları, bi adım uzakta kalmalarına neden oldu. kendimden yaşça küçük bayanlarla bir kaç ilişkim oldu. ama bu ilişkilerin hiçbiri uzun süreli olmadı. açıkçası her seferinde çok sıkıldım bu beraberliklerden. yani sonuçta doğru düzgün bir ilişki için 35 yaşını devirmem gerekiyor sanırım. 35 üstü bayanların kafa yapıları tam bana göre. ama bu seferde 35 i devirdikten sonra 50 yaşındaki kadınları çekici bulmaktan korkuyorum :S
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yaş sorunsalı
Collapse
X
-
mesela şu an biri var çalıştığım yerde -bi 15 yaş farkı vardır sanırım- ister istemez her gün konuşuyoruz havadan sudan, ben şaka yoluyla belli ediyorum ilgimi davranışlarımdan anlamaması mümkün değil, konuşmalarından hareketlerinden onun da meyli var gibi algılıyorum ama gel gör ki çevre baskısı duyan ne der endişesi yüzünden arkadaş olarak devam ediyor ilişki.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: poruy View Postmesela şu an biri var çalıştığım yerde -bi 15 yaş farkı vardır sanırım- ister istemez her gün konuşuyoruz havadan sudan, ben şaka yoluyla belli ediyorum ilgimi davranışlarımdan anlamaması mümkün değil, konuşmalarından hareketlerinden onun da meyli var gibi algılıyorum ama gel gör ki çevre baskısı duyan ne der endişesi yüzünden arkadaş olarak devam ediyor ilişki.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: poruy View Post27 .......
oooo senin yaşın iyiymiş ben daha 23 yaşındayım ya ben ne yapim ha ?
ben şu yaşıma geldm bırak ben büyük birini kendi emsalim birini bile bulamadım anca tren gibi uzaktan uzaktan baktımbenden küçük adamlar evlendi sıpaları oldu biz hala eizabet elenor anasını satım ..
Yorum
-
ben farklı bir durumdan bahsetmiştim arkadaşlar ama bunu da ıssız adama bağladınız ya helal olsun vallabu durum sadece kişisel olarak algılanmamalı aslında. bunun altında çok derin toplumsal etmenler belirleyicidir. toplum ve yetiştirilme tarzı seçimlerimizi ve başımıza gelenleri ve de gelecek hayatımızı şekillendiren faktörlerdendir. içsel nedenler tarz yapı karakter diye adlandırdığımız şeylerin bir kısmı genetik olsa da büyük çoğunluğu çevrenin toplumun etkisi altındadır bu çok önemli. mesela türkiye değilde amerika'da japonya'da yada rusya'da yaşıyor olsaydınız büyük olasılıkla bu durumda olmaya bilirdiniz.
Yorum
Yorum