Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yaş sorunsalı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yaş sorunsalı

kendimi bildim bileli sürekli kendimden yaşça büyük-en az 10-15 yaş- bayanlardan hoşlandım ama, tabi çevre ne der karşıdan ne tepki gelir tarzında kaygılar yüzünden sadece kur yapmaktan ötesine geçmedi. sanırım karşı tarafında benim gibi olan kaygıları, bi adım uzakta kalmalarına neden oldu. kendimden yaşça küçük bayanlarla bir kaç ilişkim oldu. ama bu ilişkilerin hiçbiri uzun süreli olmadı. açıkçası her seferinde çok sıkıldım bu beraberliklerden. yani sonuçta doğru düzgün bir ilişki için 35 yaşını devirmem gerekiyor sanırım. 35 üstü bayanların kafa yapıları tam bana göre. ama bu seferde 35 i devirdikten sonra 50 yaşındaki kadınları çekici bulmaktan korkuyorum :S

aynı ben vallah yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm ...
    bende genelde kendimden büyük bayanlardan hoşlanırım ama bugüne kadar gidipde görüşüp konuştuğum hiç olmadı hep uzaktan sevdim öyele....

Yorum

mesela şu an biri var çalıştığım yerde -bi 15 yaş farkı vardır sanırım- ister istemez her gün konuşuyoruz havadan sudan, ben şaka yoluyla belli ediyorum ilgimi davranışlarımdan anlamaması mümkün değil, konuşmalarından hareketlerinden onun da meyli var gibi algılıyorum ama gel gör ki çevre baskısı duyan ne der endişesi yüzünden arkadaş olarak devam ediyor ilişki.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: poruy View Post
        mesela şu an biri var çalıştığım yerde -bi 15 yaş farkı vardır sanırım- ister istemez her gün konuşuyoruz havadan sudan, ben şaka yoluyla belli ediyorum ilgimi davranışlarımdan anlamaması mümkün değil, konuşmalarından hareketlerinden onun da meyli var gibi algılıyorum ama gel gör ki çevre baskısı duyan ne der endişesi yüzünden arkadaş olarak devam ediyor ilişki.
        hocam senin yaş kaç ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duhan571 View Post
          hocam senin yaş kaç ?
          27 .......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: poruy View Post
            27 .......

oooo senin yaşın iyiymiş ben daha 23 yaşındayım ya ben ne yapim ha ?
            ben şu yaşıma geldm bırak ben büyük birini kendi emsalim birini bile bulamadım anca tren gibi uzaktan uzaktan baktım benden küçük adamlar evlendi sıpaları oldu biz hala eizabet elenor anasını satım ..

Yorum

ne olacak bizim bu halimiz kısmeti kapalı erkekler klübümü kursak ne yapsak ?
              bugüne kadar hep elizabet elenor hep amenulla-2 takıldık yeter artık yalnızlık tak deid canıma ...

Yorum

yok ya ne iyisi, şimdi bi günde 10 yıl yaşlanır mısın deseler seve seve kabul ederdim senin de ilerde hayatın değişecektir, hep böyle kalmaz şimdilik başka taraflarından hayatın tadını çıkarmaya bak.

Yorum

yav beyler siz ölmüşsünüz ya,benden betersiniz valla
                  içindeki öküz e oha de.

Yorum

ben farklı bir durumdan bahsetmiştim arkadaşlar ama bunu da ıssız adama bağladınız ya helal olsun valla bu durum sadece kişisel olarak algılanmamalı aslında. bunun altında çok derin toplumsal etmenler belirleyicidir. toplum ve yetiştirilme tarzı seçimlerimizi ve başımıza gelenleri ve de gelecek hayatımızı şekillendiren faktörlerdendir. içsel nedenler tarz yapı karakter diye adlandırdığımız şeylerin bir kısmı genetik olsa da büyük çoğunluğu çevrenin toplumun etkisi altındadır bu çok önemli. mesela türkiye değilde amerika'da japonya'da yada rusya'da yaşıyor olsaydınız büyük olasılıkla bu durumda olmaya bilirdiniz.

Yorum

Kaşr deniyo onlara, bendede tam tersi diyebilirm ahah
                      3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: shondes View Post
                        Kaşr deniyo onlara, bendede tam tersi diyebilirm ahah
                        onlar kim ?

Yorum

ben de benden buyuk kadınlardan hoslanıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asalsayı View Post
                            ben de benden buyuk kadınlardan hoslanıyorum.
                            Mature : )
                            Ben hasta bir adamım..

Yorum

İşleniyor...
                            X