15 yaşımdan beri aşIk falan olamıyorum.Şimdi 21 yaşında bir kadınım .Aşk hayalleri falan bile kuramıyorum.Evlilik benim için tanrı olmamdan daha imkansız.Annelik içgüdüsü diye bir şey de yok.Hoşlanamıyorum bile kimseden.Koskoca sınıfta bi kişiden bile hoşlanmıyorum.Hani beğenebileceğim biri yok diyerek avutmak da olmuyor, küçükken tipi olmayan kişilere aşık olurdum ya da hoşlanırdım diyeyim.Çirkin de değilim,ilgi gösteren insanlar da var ama umrumda değiller.Bu konuda artık bir gelişme yaşamak istiyorum.Bu yüzden benim gibi olan biri varsa onla deneyebiliriz yani ancak öyle biriyle olur sanırım.Kimsenin duygularıyla falan oynamak istemiyorum çünkü şaşkaza aşık maşık olurlar uğraşamam.Çünkü yavşak tiplerle işim olmaz ve yavşak olmayanlar da mutlaka bir şeyler hissedip kafamı ağrıtır.Gay ya da lezbiyen olduğunu düşünen ama emin olamayan kişilerle de konuşabilirm.Ben de lezbiyen miyim diye düşünüyorum bazen mesela.Kızacak belki bazıları burası bilmem ne sitesi değil falan diye ama bana ne.Yazdım işte izmirde yaşıyorum bu arada.Kaşar falan da değilim öyle olsaydım yüz tane sevgilm olurdu.En çirkin kıza bile yavşıyorlar bunu da eklemek istedim.Neyse sıkıldım kendimden üf.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
AŞik olamiyorum ve bİr deneyle denemek İstİyorum olmayi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
heheh ilginç bir deneyim olur gibi

KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
-
nesilden nesile asal2 galibaOrjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Postmuhtemelen forum sana beni önerir. ama şimdilerde yogunum. sana beni onerenleri görünce bana özel mesaj atmazsan sevinirim. dediğim gibi yogunum biraz.
adf
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life..
Yorum

)
Yorum