Ayrılmış olsakta ben ona çok baglanmışım farketmeden..öyle ki aradan uzun zaman geçmesine ragmen hayatımda o olmadıgı için yaptıgım hiçbir şeyden zevk almıyorum...mesela o okulu bitirmek üzere benim ise daha var bitirmeme hemde uzun yıllar ve aklımda sürekli onun hayatı var o bitiriyor ben okul okuyorum diyorum hala..nefret ediyorum okuldan..ya da bir yere gidince o olmadıgı için o mekandan hemen ayrılmak istiyorum...içimde sürekli bir hüzün var..kendi hayatıma bakamıyorum bu düşünceler yüzünden...hiçbir şeyden zevk almıyorum...nasıl kurtulabilirim bu düşünceden...hayatıma öyle bir etki ediyor ki anlatamam..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Nasıl kurtulabilirim bu düşünceden..
Collapse
X
-
arkadaşım bunlar nedir biliyormusun hastalık.onun okulu bitirmesi muhtemelende beraber başlamışsınızdır ama devamlı bir hayal kırıklığı havası devamlı bir kendini çaresiz hissetme kendine güven kaybı suçlama devamlı kendini onada saplantılı kalman ona aşkından ziyade ona hayranlık duyman belkide kendine çok güvenen birisi yada sadace sıradan birisi ama kendi hayatını yaşayan depresyondasın sen tıpkı benim eksi dururmum gibi aşk zannettiğin olayda bir saplantı bir ruhsal hastalık kurtulmanın yolu ne okula nede başkasına sarılmak bunu halletmek göreceksin bu hayat aslında anı yaşamak ve hiç birşeyi takmamaktır başarıda böyle gelir hayatta zaten muhtaç olduğumuz kabiliyet bilinçaltmızıda saklı anlattığımdan bişey anlamadıysan uzuuuuun uzun açıklayabilirim zaten geceviyim bolca vaktim varwellcome to the desert of the real.
Yorum
-
beraber başlamadık ama söyledigini anlayabiliyorum ben böyle kendimi geri kalmış hissediyorum nedense aslında normal olmam gereken yerdeyim de kabul edemiyorum bazı şeyleri..evet aşktan çok saplantı oldu bende dogru ama beni bu hale biraz da o getirdi..şimdi neresinden tutsam elimde kalıyor her şey..yarım yamalak yaşar oldum ruhen çok kötü hissediyorum..Orjinal yazı sahibi: KASIRGA View Postarkadaşım bunlar nedir biliyormusun hastalık.onun okulu bitirmesi muhtemelende beraber başlamışsınızdır ama devamlı bir hayal kırıklığı havası devamlı bir kendini çaresiz hissetme kendine güven kaybı suçlama devamlı kendini onada saplantılı kalman ona aşkından ziyade ona hayranlık duyman belkide kendine çok güvenen birisi yada sadace sıradan birisi ama kendi hayatını yaşayan depresyondasın sen tıpkı benim eksi dururmum gibi aşk zannettiğin olayda bir saplantı bir ruhsal hastalık kurtulmanın yolu ne okula nede başkasına sarılmak bunu halletmek göreceksin bu hayat aslında anı yaşamak ve hiç birşeyi takmamaktır başarıda böyle gelir hayatta zaten muhtaç olduğumuz kabiliyet bilinçaltmızıda saklı anlattığımdan bişey anlamadıysan uzuuuuun uzun açıklayabilirim zaten geceviyim bolca vaktim var
Yorum
-
Onun aklında sen yoksundur bile , bir erkek için kendini bu kadar yıpratma ......Orjinal yazı sahibi: Palyaco View PostAyrılmış olsakta ben ona çok baglanmışım farketmeden..öyle ki aradan uzun zaman geçmesine ragmen hayatımda o olmadıgı için yaptıgım hiçbir şeyden zevk almıyorum...mesela o okulu bitirmek üzere benim ise daha var bitirmeme hemde uzun yıllar ve aklımda sürekli onun hayatı var o bitiriyor ben okul okuyorum diyorum hala..nefret ediyorum okuldan..ya da bir yere gidince o olmadıgı için o mekandan hemen ayrılmak istiyorum...içimde sürekli bir hüzün var..kendi hayatıma bakamıyorum bu düşünceler yüzünden...hiçbir şeyden zevk almıyorum...nasıl kurtulabilirim bu düşünceden...hayatıma öyle bir etki ediyor ki anlatamam..GİDENE DUR DEMEM ....
Yorum
-
-
yanımdaydı da ben konuşmayalım dedim artık çünkü kafasında bitirmiş bazı şeyleri öyle söylediOrjinal yazı sahibi: KATTRE View PostBen seni kız biliyordum kusura bakma o zama düzeltiyorum bir kız için kendini bu kadar yıpratma .... onun aklında olsaydın şu an yanında olurdun avutma kendini....
Yorum
-
Yapman gereken şey belli, bir aslanın yılan soktuğunda yaptığı şeyi yapmalısın...
Eğer bir yılan aslanı sokarsa, aslan avlanamaz ve doğru düzgün yürüyemez. Sadece yatar ve zehrin etkisinin geçmesini bekler. Yani "zaman en iyi ilaçtır" sözünü uygular.
Bana göre sen,in yapman gereken de tam olarak budur... Etkisinin geçip yok olmasını beklemek...
Yorum
-
sorun şu ki o aslan bir defa değil aynı yılan tarafından bir çok defa ısırıldı,tüm gücünü hayallerini kaybetti..Orjinal yazı sahibi: Buğra View PostYapman gereken şey belli, bir aslanın yılan soktuğunda yaptığı şeyi yapmalısın...
Eğer bir yılan aslanı sokarsa, aslan avlanamaz ve doğru düzgün yürüyemez. Sadece yatar ve zehrin etkisinin geçmesini bekler. Yani "zaman en iyi ilaçtır" sözünü uygular.
Bana göre sen,in yapman gereken de tam olarak budur... Etkisinin geçip yok olmasını beklemek...
Yorum
-
Benim anlamadığım kafasında bitirdiyse bu ilişki geri dönüşü olmayacak bir şekilde bitmiş demektir , neden hala saplantı haline getiriyorsunuz ? hayatınızı bile yaşayamıyorsunuz çok ilginç ? bitmiş işte bitmiş .... ne bir kız ne bir erkek için değmez ..... ben mi çok rijitim bilmiyorum ki.....Orjinal yazı sahibi: Palyaco View Postyanımdaydı da ben konuşmayalım dedim artık çünkü kafasında bitirmiş bazı şeyleri öyle söylediGİDENE DUR DEMEM ....
Yorum
-
bitti ama bittigi gibi kalmadı sorun burda benim bu halde olmamın nedeni bu..bittikten sonra onu unutmama izin vermedi ve çok acı çektim bu yüzden,ruhen bitmiş durumdayım..Orjinal yazı sahibi: KATTRE View PostBenim anlamadığım kafasında bitirdiyse bu ilişki geri dönüşü olmayacak bir şekilde bitmiş demektir , neden hala saplantı haline getiriyorsunuz ? hayatınızı bile yaşayamıyorsunuz çok ilginç ? bitmiş işte bitmiş .... ne bir kız ne bir erkek için değmez ..... ben mi çok rijitim bilmiyorum ki.....
Yorum
-

Yorum