Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çıldırıcak gibi oluyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çıldırıcak gibi oluyorum

artık o kadar daraldım ki ne yapıcağımı gerçekten hiç mi hiç bilemez oldum. o kadar zor günler geçiriyorum ki bu ara yaptıklarıma ben bile inanamıyorum.bir yanda annem bir yanda babam ve nişanlım var. annemle nişanlım o kadar zıtlaşıyorlar ki birbirleriyle arada kalan ben oluyorum ve en azından nişanlımın ailesi bana destek olup biz senin yanındayız diyorlar. haftasonu pazar günü annem ve ben annemin arkadaşı gezmeye gidicektik ben nişanlıma bunu söyledim izin vermedi gitmeni istemiyorum aklım sende kalıyor dedi ( bu arada kendisi askerde) annem geliceksin ben ne diyosam o dedi nişanlım hayır gitmiceksin diye birbirleriyle inat yarışı yaptı resmen ve arada ben kaldım o gün annemle gittim ama ikimizede hatta onun ailesinede zehir oldu o gün. daha sonra aksam eve geldiğimizde annem nişanlım için arama bosver bi süre o da aramasın bende konusmak istemiyorum dedi. bende tamam anne sen muhattap olmak istemiyorsan konusma ama ben konusmak zorundayım çocuk askerde ve ayrıca nişanlım o benim dedim ve dediğime diyeceğime beni pisman etti öyle bir dövdü ki beni her yerim mosmor oldu o gece sinir krizi geçirdim ve alt katta komşumuz kocasıyla geldi kurtardı beni elinden. daha sonra babamı aradılar ben kendimden geçmişim hastaneye götürdüler ve sakinleştirici yaptılar suan annemle konusmuyorum yaptıgı çok ama çok zoruma gitti bir anne ben anneyim diye dilediği gibi davranamaz. En azından ben böyle düşünüyorum artık sinir krizi geçirmekten sürekli sinir hastası olucam ilerde. annemle ilişkim nasıl düzelir hiçbir fikrim yok...bulamıyorum...

bi git ya bir tane çapulcu için anneni mi gözden çıkarıcan sakın ha ana baba bulunmaz koca çok........

Yorum

annemi gözden çıkarmıyorum tabikide.. ben ona hak vermeye calısıyorum onunda cok daraldıgı sıkıldığı konular var tabi ama ben annemde birazcık benide anlamasını ve bir kızı olarak saygı gösterip benim yasadıgım sıkıntıları gelip konusarak benimle dertleserek paylasmak istiyorum. dünyada bitek ben varım modunda davranıyor ve ben annemden bir destek göremiyorum. bana yaptıgı sey zoruma gidiyor 20 yasındayım ve bu yasta annemle bu sekilde olmak beni çok üzüyor.

Yorum

20 yaşında ne evlenmesi hemşerim hayırdır.........başka işin gücün yok mu ?

Yorum

böyle olması gerekti diyelim. zaten sorun benim bu yasta evleniyor olmam değil ailemin ''annemin'' bana karsı olan tavırları tutumu.

Yorum

senin evlenmeye yasın musait değil kafadan bu yasta ki kızlar çok saf ve mal olurlar doğru isabetli kararlar veremeyebilirler.....

Yorum

20 yasında evlenen ilk kız ben değilim ve sonda olmıcam. ayrıca sorun benim bu yasta evleniyor olmam da değil. benim aklım da gayet yerinde verdiğim kararda ayrıca bu tek taraflı verilmiş bir kararda değil ve çok şükür evliliği yürütebilecek bir kapasitemde var.. bu konuda sıkıntı yok arkadasım benim derdim baskaa !

Yorum

ne evlenmesi arkadaş herşeyi bitirdin evlenmemi kaldı sadece kağıt üzerindemi oluyo bu evlilik yani.....

Yorum

off türkçen mi kıt senin arkadasım bas bas bagırmak mı gerek illaa her neyse sen haklısın bosver

Yorum

20 yaşındaki nişanlı bir geçk kızı hastanelik edip, dövmek falan bunlar annenin pekde sağlıklı bir kişilik ve ruh yapısı olmadığını gösteriyor bana göre..
                    ama anne işte..atsan atılmaz satsan satılmaz...

olanı biteni unutmaya çalışın bir şekilde..nişanlınızla evlenene kadar annenin dediğini yap bence..inatlaşma..idare etmeye çalış.
                    evlendikten sonrada aile hayatına mudahale etmesine izin verme...

geçmiş olsun..

Yorum

20 yaşındaki kızı babası ya da abisi dövebilecek güce sahiptir ama annesi nasıl hastanelik edecek kadar dövebiliyor onu anlamadım.
                      senin annen insan azmanı filan mı. seni dövebiliyorsa babanı da döver.
                      ayrıca 20 yaşına gelene kadar anneden yediğin diğer dayakları da bir anlat. herhalde bu dayak olayı 20 yaşında başlamadı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: meva_ View Post
                        20 yaşındaki nişanlı bir geçk kızı hastanelik edip, dövmek falan bunlar annenin pekde sağlıklı bir kişilik ve ruh yapısı olmadığını gösteriyor bana göre..
                        ama anne işte..atsan atılmaz satsan satılmaz...

olanı biteni unutmaya çalışın bir şekilde..nişanlınızla evlenene kadar annenin dediğini yap bence..inatlaşma..idare etmeye çalış.
                        evlendikten sonrada aile hayatına mudahale etmesine izin verme...

geçmiş olsun..

inatlaşmıyorum ben zaten annemdir sonuçta kabullenmekten baska care mi var burdan gidiceğim günü iple çeker oldum ben sadece biraz şefkat ve anlayıs saygı bekliyorum annemden de. saolun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: siirimsi
                          cansinn annenle gittigin heryeri uzakta akli sende kalicak olan birine söylemen dogrumu?sonucda annen seni yanlis bir yere götürmüycekki.Ben her zaman iliskilerde arada kalanlari hatali bulmusumdur idare etmeyi ve ne tarafa adim aticaklarini bilemeyenlerdir.
                          çünkü bu sefer de yalancı durumuna düşüyorum aradıgında veya bisey gizlemiş saklamıs gibi oluyorum. bu duruma düşmemek için bunu yaptım aramız bozulmasın diye. cünkü annem ben ona biraz bagırıcak olsam hemen bana kızar niye bagırıyorsun cocuga diye. hem aramızın bozulmamasını istiyor hemde bozmak için ugrasır gibi davranıyor bi öyle bi böyle yani.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: neyzenilhan48 View Post
                            20 yaşındaki kızı babası ya da abisi dövebilecek güce sahiptir ama annesi nasıl hastanelik edecek kadar dövebiliyor onu anlamadım.
                            senin annen insan azmanı filan mı. seni dövebiliyorsa babanı da döver.
                            ayrıca 20 yaşına gelene kadar anneden yediğin diğer dayakları da bir anlat. herhalde bu dayak olayı 20 yaşında başlamadı.

ya her anne kız gibi atışmalarımız kavgalarımız oluyordu tabi ama normal bi sekilde. ama bu defa ki öyle olmadı ben sinir krizi geciriyorum komsumuz kocasıyla beraber yanımda durup beni sakinleştirmeye calısıyorlar annemde karsıma gecmiş numara yapıyor hicbiseyi yok gibi cümlelerle insanı çileden cıkartmaya yetiyor. ilk defa bu kadar acımasız merhametsiz bir sekilde gördüm annemi ki ayrıca ben ona bunları yapması için kötü bisey söylemedim veya kötü bir davranısta bulunmadım.

Yorum

annen sağlam bir tip değil bende nişanlıyken kardeşimle tv tartışması yapmıştım aynı yaşlardaydık.annem beni süpürge sapıyla dövmüştüm.bende nişanlıma gidip sana kaçtım demiştim ama o olmaz allahın emriyle gel demişti.şunu belirtmeden geçemiyorum.ailen ne kadar kötü olursa olsun bunun nişanlının ailesiyle paylaşma
                              .çünkü ileride yüzüne vurulacak sana saygıları ailene saygıları olmayacak.onların sözleri canını acıtır ,içini acıtır benden abla tavsiyesi..

Yorum

İşleniyor...
                              X