Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bunu mu hakettim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bunu mu hakettim

herkese uzun bi aradan sonra tekrar merhabalar.bi ilişkim vardı zaman zaman burad fikrinizi alıyodum.cok kısa olarak anlatıyım.ben işim dolayısıyla balıkesirdeyim kız arkadasım izmirde.ailemde izmirde oturuyo.yaklasık 1,5 senelik bi ilişkiydi.ailesi beni tanır benim ailemde onu tanırdı.ben 28 o 25 yasında ve calısıyo.şimdi işler ciddiye binmeye basladı ve ben artık bi baslangıc yapalım herkes bilsin bizi diye konustum onunla.bu arada balıkesirde olmama ragmen 1,5 yıl boyunca iki haftada bir mutlaka yanındaydım yalnız bırakmıyodum onu.neyse konu ciddi olaylara gelince bana verdiği bahaneler karsısında sasırdım kaldım.aynen yazıyorum:
    1...ben her iş cıkısı annemin yanına ugramak isterim(bankada calısıyo ve heraksam en erken yedide işten cıkıyo.bırakın beni izmirde evlense dahi hangi adam heraksam o saatte anasının yanına gitmesine izin verecek.)

2...orda basıma bişi gelse calcak kapım yok(inanın ozaman içinde ona karsı hiç siddet gostermedim gostermemde.milyonlarca insan ailesinden ayrı hayatını surduruyo sizlerinde tanıdıkları vardır)
    3...cocuguma kim bakacak(anlatamadım sanki izmirde olsan kim bakıcak.annen ve benim annem sen cagırmadan zaten geleceklerdir.cok bakmak istiyosan bırak işi.bunuu anlatamadım ona.sanki kimse cocuk yapmıyo kendi memleketlerine donene kadar)
    4...seninle birlikteykende aklım annemde(hele bu cevabı hiç anlayamadım bişeyde yazamıyorum)

işte boyle cevaplarla karsılastım.bu ilişkiye baslarken kendi bana yasımız kucuk degil ciddi olalım diye baslamıstı.ama işte boylede cevaplar verdi.yani beni kabul etmedi.oyle bıraktı ortada gitti.ne telime ne msjlarıma nede maillerime cvp verdi.bikere msnde denk geldik bana aynen benim içim nedense rahat ben iyiyim sende iyi ol dedi cıktı gitti.okadar basit kolay nasıl dusunebiliyo.hiçbişeymi beni hatırlatmadı.ailemle herkesle neden tanıstın ozaman.bugun tam 1ay oldu.hala ses yok.canım cok sıkılıyo bu olanlar karsısında ne fedakarlıklar yaptım karsılıgında boyle bi sona layık goruldum.biraz uzun olabilir yazdıklarım ilgilenen okuyan yorum yazan arkadaslara simdiden cok tesekkurler...

tesekkur edrim cevaplarınız için.ben gorevim dolayısıyla buradan ayrılamam. o da bunu bastan beri biliyordu.ben onu zorlamadım hiçbişey için.alıp da dunyanın diğer ucuna da goturcek degildim.aramızda en fazla 3 saat var.burada bircok insan oyle yasıyo zaten ki heryerde ornekleri vardır.benim de anladıgım tek nokta sevdiği için bişiler yapamazmıs onu anladım.cok fazla annesine duskun.25 yıl boyunca izmirde dogmus buyumus okumus universiteye gitmiş ve calısıyo şimdi.ozman madem oyle bişi yoktu aklında neden 18 ayımızı yedi.neden telefonlarımı acmaya yuzu yok.msjlarıma cvp vermez.ben geliip gelmeme olayını gectım zatem ondan umudum yok.neden hem suclu hem guclu davranıyo benim anlayamadıgım konular bunlar.hangi adam izin verir hergece işten cıkıcak annesine ugrucak sonra eve gelcek.evet 7 gec degil ya sonrası...bana aynen bu cvpları verdi.eger benim imkanım olsa bugun burayı bırakır giderim ama yapamam işte.tek anladıgım sey bana guvenmemiş ya da işine gelmemiş guvenmek.ama bu kadar ilgisiz biri oldugunu da hiç dusunmemiştim.baska da bişi demiyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
      başka bişey var,,bahane bunlar :roll:
      bence de başka birşey var . aynı fikirdeyim. durum bu gibi görünüyor.

Yorum

bence hayirisi olmus seni istemeyeni sen hic isteme...Evet haklisin 1.5 sene kolay degil ve zor hazmediliyor bilirim bu duyguyu ve seni cok iyi anliyorum ama unutmaya calisacaksin baska caren yok cunku o seni unutmayi goze almis. Aci bile cektigini dusunmuyorum ve guclu ol...Demesi kolay diyorsundur icinden duyar gibiyim ama olmalisin zamanla her aci gibi geciyor inan...

KAL SAGLICAKLA
        SEN HERŞEYE DEĞERSİN!!!

Yorum

Şu yazdıklarım seni üzsün istemem ama insan gerçekten severse sevdiğiyle dünyanın bir ucuna bile gitmeye razı olur..Çünkü bilir ki onsuz nefes alamaz..Kız arkadaşının ya sevgisi yeterli değil ya da korkuları sevgisine baskın geliyor..Durumun kendisinde yarattığı panik yüzünden sevgisi bu korkuyla ikinci plana gerilemiş olabilir..Umarım daha sonra pişman olmaz..Bu korkuları geçtikten ve seni kaybettiğini tam olarak anladıktan sonra çok fazla pişman olmaz umarım..
          Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

şimdi bonnie cok guzel soyluyosun bende aynı seyleri soylerdim baskası için.ben guvenlik kurumunda calısıyorum daha fazla acamam ama buradan izmire ayrılmam imkansız tayinim de yok oraya.ben onun da fedakarlıklarını gordum inkar etmiyorum ama bu noktada son soz onundu.bi de bu acıdan dusun hani hep erkeklerde goruyorum diyosun ya bu anne olayını da ben hep bayanlarda goruyorum bunu da kabul edelim.neyse uzatmaya gerek yok sadece paylasmak istemiştim o kendi yolunu secti ama secerken arkasında mutsuz bi insan bırakarak.bigun benim yasadıklarımı yasarsa nasıl bi halde oldugumu anlar ve insallah da bunu yasar boyle tek basına kalıverir ortada bu satten sonra fedakarlıktan bahsetmeye zaten gerek yok.isteseydi yapabilirdi ama o kolayı secti.insan mutlu olmak için once inanması gerek.tesekkur ederim

Yorum

şehir farkından ziyade başka sorunlarınız mı vardı?? çok hazırmış ayrılmaya...

Yorum

hayır herhangi bir sorunumuz yoktu.bu arada ilişkimizin altıncı ayında tektaş yuzugu kabul etti taktı parmağına.bu arada maltttt soylediklerin tamamen benim dusuncelerim tesekkur ederim.devlet işinde olmasaydım hiç dusunmez bırakıp işimi giderdim yanına ama olmuyo işte.ailesi de beni sever yıllardır tanırlar beni babasıyla izinde ona yardım etmek için beraber bile calıstım.bi de bana en cok koyan neydi biliyomusunuz bu kararını onca yasananlara saygı gosterip yuzume karsı bile soyleyemedi liseliler gibi telefonda kararını soyledi.olaylar boyle işte nasıl sevgiymiş hevesmiymiş neymiş ben bişi anlayamadım sadece yoruldugumla kaldım sonuc ne kocaman sıfır yıne 1,5 yıl once basladıgım yere dondum hayatımdan gidenler dısında hersey aynı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bonnie
                  Orjinal yazı sahibi: MaLTtTt
                  Şu yazdıklarım seni üzsün istemem ama insan gerçekten severse sevdiğiyle dünyanın bir ucuna bile gitmeye razı olur..Çünkü bilir ki onsuz nefes alamaz..Kız arkadaşının ya sevgisi yeterli değil ya da korkuları sevgisine baskın geliyor..Durumun kendisinde yarattığı panik yüzünden sevgisi bu korkuyla ikinci plana gerilemiş olabilir..Umarım daha sonra pişman olmaz..Bu korkuları geçtikten ve seni kaybettiğini tam olarak anladıktan sonra çok fazla pişman olmaz umarım..
                  Malttt, tam tersi de geçerli olmaz mı o zaman? :roll: yani kız da bu şekilde düşünüyor olabilir, beni seviyorsa benim yaşadığım şehre gelmek için çaba sarfetmeli gibi.
                  başka şehre tayininin olmadığını söylüyor kızın bunu bilmemesi imkansıuz..Ancak memurluğu bırakırsa izmire gidebilir..Bu devirde devlet meurluğu gibi bir iş de bırakılmaz..üni bitir, kpss ye gir o kadar emek ver, yani senin anlayacağın çok zor kazanılan bir şeydir bu..Hem niye bıraksın ki bir zorunluluk yok..Burada iş kıza düşüyordu..Çünkü onu bağlayan bir şey yok ve şehir değiştirebilirdi..Sevgi fedakarlık ister..
                  Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

Bence bayan kismi hep haklidir..Hele ki bayan ailesinden uzak kalmak istemiyorsa onu ikna etmeye calismak bence bencilliktir...

Benim eski erkek arkdasim birakin baska sehri baska semtte bile oturmak istemiyordu ailesine yakin olmak icin erkek icin cok karsiyim o ayri ama bir bayan icin durum daha farkli...

bence sen yine sakin ol, ben kizin hemen kestirip atacagini dusunmuyorum, ona sana oneri de bulunmasini soyle? isten mi ayrilmani istiyor? isten ayrilmani istiyorsa nasil gecinmeyi planliyor? issiz bir es kabul ediyor mu? ya da sana daha iyi bir is bulmus da ondan mi tasinmamakta israrci? bunlarin hic birine cevabi yoksa o zamn farkli dusunursun?
                    tek tasa da dert etme, ayrilirsaniz geri istersin

Yorum

zaten tektas derdinde diilim ki ben maddiyat onemli degil.zaten ayrıldık gibi bişey olmus biraydır aramayan telefonlarıma cvp vermeyen biri suanda o.benim de anlamadıgım o.bi anda kestirip nasıl atıyo hiç mi merak etmiyo.unutmaya calısmaktan baska carem yok.ama kolay olmayacak orası kesin

Yorum

tek tasi espri yaptimbiraz sakin ol, sen de cok kizmissin ona..

ben onun kestirip attigini dusunmuyorum, senin ne kadar zor durumda oldugunu anlamis degil gibi.durumu ona inandirmaya calis...cevap vermemesi falan cocukluk, imkanin varsa en azindan haftasonu calismiyorsundur, yanina git ve yuzyuze konusun, hersey netlesir boylece sen de yolunu ona gore cizersin..
                        elbette bir yol sunmuyor ve sadece izmirde yasamak istedigini soyluyorsa o zaman onun sevgisinden de suphelen, cunku seni zor duruma sokacak bir insanla bir omur gecirmek de dogru olmaz..

Yorum

evet orası dogru zaten cumartesi gidiyorum izmire 15 gun ordayım eger gelirse ki pek inanmıyorum konusup bende ona gore hareket edicem artık ama dediğim gibi inanmıyorum gelecegine...neyse cok saolun ilginiz için.allah kimseyi bu duruma dusurmesin...

Yorum

inatlasir,ortaya yol bulmak icin cabalamazsa ona gecmis olsun...sen de kendini dogru anlatmaya calis...

sonucu haber veririsin artik burdan..

mutluluklar..

Yorum

gittim dun geldim izmirden.1 hafta beni oyaladı ama sonunda gorustuk.aynı seyleri duydum izmire gelmiyosun dedi durdu.zaten bi umudum yoktu ama bana en cok koyan bişey oldu.ona benle ilgili nasıl 2 gunde karar verebildin dedim. o da ben kararımı bayramda yani kasım ayında verdim dedi.e dedim 4aydır gozumun içine bakarak seni seviyorum derken yalanmı soyledin?15 gunde bir 700km yol geldim gittim yanına hiç mi için acımadı dedim.yalan soylemek zorunda kaldım diye sacma bi cevap verdi.baska birimi oldu diye usteledim sordum olmadıgını soyledi ve yine bahanelerinin arkasına sıgındı.bitti işte oylece giden aylarıma zamanıma heveslerime heyecanlarıma oldu.saglık olsun hakeetiğini yasasın herkes bana dokunmadan.kendinize iyi bakın ilgilenen herkese tesekkurler...

Yorum

İşleniyor...
                              X