bu çarpık ilişkiler yüzünden varya evlenmekten buz gibi soğudum. hep sosyal fobiliyim diye sinirlenirdim kendi kendime. iyikide sosyal fobiliyim. iyiki de hiç olmadı. bu ne yaaaaaaaaa..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayatınızda kaç tane sevgiliniz oldu???
Collapse
X
-
Bu alem geçmiş kendindenOrjinal yazı sahibi: bonniebirkaç kişi seni onaylamadığın şekilde ilişki yaşıyor diye neden sen vazgeçiyorsun ki? bu hayatta her şekil düşünen insan var. sen de kendi fikrine uygun birini bulursun. ama herkes benim gibi düşünsün ve yaşasın demek bencillik oluyor biraz. tektip insan olmamız gerekirdi o zaman. ben yaşasın çeşitlilik diyorum.Orjinal yazı sahibi: mustafatoprakbu çarpık ilişkiler yüzünden varya evlenmekten buz gibi soğudum. hep sosyal fobiliyim diye sinirlenirdim kendi kendime. iyikide sosyal fobiliyim. iyiki de hiç olmadı. bu ne yaaaaaaaaa..
Ne gelir elden
ben bu sevgiye;
yedi kocalı veya bayanlı hürmüz gibi dolanmak diyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bonniebirkaç kişi seni onaylamadığın şekilde ilişki yaşıyor diye neden sen vazgeçiyorsun ki? bu hayatta her şekil düşünen insan var. sen de kendi fikrine uygun birini bulursun. ama herkes benim gibi düşünsün ve yaşasın demek bencillik oluyor biraz. tektip insan olmamız gerekirdi o zaman. ben yaşasın çeşitlilik diyorum.Orjinal yazı sahibi: mustafatoprakbu çarpık ilişkiler yüzünden varya evlenmekten buz gibi soğudum. hep sosyal fobiliyim diye sinirlenirdim kendi kendime. iyikide sosyal fobiliyim. iyiki de hiç olmadı. bu ne yaaaaaaaaa..
ama o insanlar bizim gibi sosyal fobi değil her yere rahatça girip çıkıyor.sevgilisinin elinden tutup her yere giriyor herşeyi paylaşıyorlar ben onları gördükçe kendimi yoksun bitkin mutsuz hissediyorum.
Yorum
-
Re: Hayatınızda kaç tane sevgiliniz oldu???
Sanırım yanlış anlaşıldı. Kitap okumayı kastetmiştim.Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: ArrrslanBir tane oldu ve yaşım ... ne bileyim her yıl değişiyor.Orjinal yazı sahibi: bydeadhayatınızda kaç tane sevgiliniz oldu ve yaşınız kaç??ve kaç sene sürdü?
Ama kayıtlara göre 24,5 diyebilirim. Ortalama 2 yıl süren ilişkimin yanında dalgalı denizler halt ediyordu
. Bana teklif etmeseydi bu da olmayacaktı.
Ama yakın arkadaşlarım yerimde olsaymış her ay bir sevgili olurmuş. Bende bunun yerine her aya birden fazla kitap sığdırıyorum. 
kitap yazmayı beceremeyenler ne yapsın onlara bir öneriniz varmı?yorumunuz için teşekkürler.Cevizin kabuğunu kırıp ozune inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.(Gazali)
Yorum
-
Re: Hayatınızda kaç tane sevgiliniz oldu???
Orjinal yazı sahibi: ArrrslanSanırım yanlış anlaşıldı. Kitap okumayı kastetmiştim.Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: ArrrslanBir tane oldu ve yaşım ... ne bileyim her yıl değişiyor.Orjinal yazı sahibi: bydeadhayatınızda kaç tane sevgiliniz oldu ve yaşınız kaç??ve kaç sene sürdü?
Ama kayıtlara göre 24,5 diyebilirim. Ortalama 2 yıl süren ilişkimin yanında dalgalı denizler halt ediyordu
. Bana teklif etmeseydi bu da olmayacaktı.
Ama yakın arkadaşlarım yerimde olsaymış her ay bir sevgili olurmuş. Bende bunun yerine her aya birden fazla kitap sığdırıyorum. 
kitap yazmayı beceremeyenler ne yapsın onlara bir öneriniz varmı?yorumunuz için teşekkürler.
tmm şimdi anladım kusura bakmayın benim hatam..
Yorum
-
iyikide sosyal fobiliyim. onların aşklarına epey şahit olmuş biri olarak, onlara göre aşk;Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: bonniebirkaç kişi seni onaylamadığın şekilde ilişki yaşıyor diye neden sen vazgeçiyorsun ki? bu hayatta her şekil düşünen insan var. sen de kendi fikrine uygun birini bulursun. ama herkes benim gibi düşünsün ve yaşasın demek bencillik oluyor biraz. tektip insan olmamız gerekirdi o zaman. ben yaşasın çeşitlilik diyorum.Orjinal yazı sahibi: mustafatoprakbu çarpık ilişkiler yüzünden varya evlenmekten buz gibi soğudum. hep sosyal fobiliyim diye sinirlenirdim kendi kendime. iyikide sosyal fobiliyim. iyiki de hiç olmadı. bu ne yaaaaaaaaa..
ama o insanlar bizim gibi sosyal fobi değil her yere rahatça girip çıkıyor.sevgilisinin elinden tutup her yere giriyor herşeyi paylaşıyorlar ben onları gördükçe kendimi yoksun bitkin mutsuz hissediyorum.
Çakma makma, üçe beşe bakmam hesabındandır. yalandan başka bir şey yok. insan insanın gözüne baka baka yalan söyler mi? temeli yalan olan birşey de ancak hüzün olur.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mustafatoprakiyikide sosyal fobiliyim. onların aşklarına epey şahit olmuş biri olarak, onlara göre aşk;Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: bonniebirkaç kişi seni onaylamadığın şekilde ilişki yaşıyor diye neden sen vazgeçiyorsun ki? bu hayatta her şekil düşünen insan var. sen de kendi fikrine uygun birini bulursun. ama herkes benim gibi düşünsün ve yaşasın demek bencillik oluyor biraz. tektip insan olmamız gerekirdi o zaman. ben yaşasın çeşitlilik diyorum.Orjinal yazı sahibi: mustafatoprakbu çarpık ilişkiler yüzünden varya evlenmekten buz gibi soğudum. hep sosyal fobiliyim diye sinirlenirdim kendi kendime. iyikide sosyal fobiliyim. iyiki de hiç olmadı. bu ne yaaaaaaaaa..
Çakma makma, üçe beşe bakmam hesabındandır. yalandan başka bir şey yok. insan insanın gözüne baka baka yalan söyler mi? temeli yalan olan birşey de ancak hüzün olur.
haklı taraflarında var ama şunları yaşadınmı.bir kızın elinden tuttunmu yada öptünmü yada birde yerde çimlere yatım omzuna yattımı biri o duyguyu yaşadınmı hiç.biraz acıklı konusyorum ama bunları yaşamak çok güzeldir ya
Yorum
-
ondan kolay ne var. yalan söylemeyi becerdiğin vakit bil ki o zaman aşk yaşıyorsundur. sen zannediyorsun ki herkes aşık olunca filimlerdeki gibi aşk yaşıyor. falza safistike bir düşünce diyorum. eğer öyle olsaydı, herkesin iyisiyle kötüsüyle mutlu olması gerekmiyor muydu?Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: mustafatoprakiyikide sosyal fobiliyim. onların aşklarına epey şahit olmuş biri olarak, onlara göre aşk;Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: bonniebirkaç kişi seni onaylamadığın şekilde ilişki yaşıyor diye neden sen vazgeçiyorsun ki? bu hayatta her şekil düşünen insan var. sen de kendi fikrine uygun birini bulursun. ama herkes benim gibi düşünsün ve yaşasın demek bencillik oluyor biraz. tektip insan olmamız gerekirdi o zaman. ben yaşasın çeşitlilik diyorum.Orjinal yazı sahibi: mustafatoprakbu çarpık ilişkiler yüzünden varya evlenmekten buz gibi soğudum. hep sosyal fobiliyim diye sinirlenirdim kendi kendime. iyikide sosyal fobiliyim. iyiki de hiç olmadı. bu ne yaaaaaaaaa..
haklı taraflarında var ama şunları yaşadınmı.bir kızın elinden tuttunmu yada öptünmü yada birde yerde çimlere yatım omzuna yattımı biri o duyguyu yaşadınmı hiç.biraz acıklı konusyorum ama bunları yaşamak çok güzeldir ya
Yorum
-
belli belli. sevgiden nerdeyse herkes depresyona girmiş.. benim dediğim evlenmekten bile vazgeçtim..Orjinal yazı sahibi: bonnieyukarıda yazıyor 2 ilişkim oldu. sen buna kocalı hürmüz diyorsun, bence de evde otur.Orjinal yazı sahibi: mustafatoprakyani sen kaç kişiyle aşk yaşadın.. sen buna aşk, ben buna kocalı hürmüz diyom..
yani bakış açını daraltmışsın sen, etiket yapıştırıyorsun. bu şekilde kendin gibi birini bulman da zor. sen kimseyle ilişki kurmadan direkt evliliğe geçmek istiyorsun sanırım. ama tanımadığım biriyle yaptığın evlilik sence ne kadar sağlıklı olacaktır? huyunu suyunu bilmediğin biriyle? arkadaş dikkat et, fazla kuralcılığın şu 1 kere geldiğimiz dünyada, seni mutsuzluğa mahkum etmesin. dünyanın en güzel şeyidir çünkü sevmek ve sevilmek. ve ruhun ihtiyacıdır aynı zamanda.
benim sosyal fobili olmamın en büyük nedeni babam küçükken çok baskıcı olmasıydı. bir de üniversite bitene kadar yurtlarda kaldım. anlayacağın hayat beni bu hastalığa zorladı.
Yorum
-
o zaman evde televizyon izlemeye devam et. madem böyle aşklar arıyorsun, belki bir gün bulursun. sorması ayıp paran olmazsa bu devride nasıl geçinmeyi düşünüyorsun. kuru ekmek mi yiyeceksiniz. eskiden olsa olurdu, ama şimdi karşılıksız aşk olmaz. bir kızın kuaför parasının ne kadar tuttuğunu bilmiyorsun.Orjinal yazı sahibi: bydeadmustafatoprak işte sana yalan geliyor kendini inandırmışsın buna gerçektede böyle sevgililer var.sevgide var aşkta var parayı sevmeyen insnalarda var bu dünyada.sen bir şeyler yaşıyamadığın için belkide inanmak istemıyrsun.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bonniebydead, bir insan bedensel özürlü biriyle sevgiliyse bu aşkın karşılıksız olduğu anlamına mı geliyor??? bedensel özürlü biri, bu özre sahip diye duygularından da özürlü olmuyor. o da sevgiyle karşılık verebilir. böyle bir aşk gayet karşılıklı varolabilir bence. öteki türlü bakıcılık olur zaten ismi.
işte gelmek istediğim nokta bu bende sosyal fobiyim ve depresif sessiz biriyim benide böyle biri sevebilir bende ona biraz karmaşıkta olsam sevgisine karşılık verebilirim yani illa sf depresyonu yenersemmi sevgilim olucak bu hastalıkları yenmeden sevicek karşılıksız sevicek insanlarda var ben bunu anlatmaya çalışıyorum.çünkü gerçek anlamda iyileşemezsek eğer hiç kimseyle birlikte olma hakkımız sevme sevilme hakkımız olmucakmı yani direk birine teklif edip evlenmemizmi gerek bizim gibilerin gidişat bunu gösteriyr ve kendi halımden utanıyrm artık :cry:
Yorum

Yorum