babamdan nefret ediyorum. bir çok şeyin sebebi o. annem onun yüzünden hastlandı benim psikolojim onun yüzünden bozuldu . onu öldürmek istiyorum. ölse keşke nefret ediyorum ondan nefretttttt. allah cezasını versin.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
babam
Collapse
X
-
----
sabahleyin olmadık yere gelip hakaret etti. şimdide gelmiş normal konuşmaya çalışıyor. bende git başımdan kounuşmak istemiyorum bana hem hakaret ediyosun hemde konuşmaya çalışıyosun dedim. sen kimsin gerizekağlı sana hakaret edenmi var diyo. ya kafasında var bu adamın kesin. gerizekağlı bir embesil. annem yeni iyileşti adam durduk yerde huzursuzluk veriyo. gebersin ya. allah cezasını versin
Yorum
-
http://www.facebook.com/pages/Babam-...ewas=662613724
beklerim..
aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyoruz..!
size katılan ve sizin gibi ve benim gibi olanları davet ediyorum.

Yorum
-
Re: HİÇ (EMPATİ) YAPTIN MI?
Bazı babalar gerçekten suçludur. Kendimizi onların yerine koymak saçmadır. Arkadaşa Allah kolaylıklar versin. Onu iyi anlıyorum.Orjinal yazı sahibi: ekremiyicanSEN BABANA KARŞI DUYMUŞ OLDUGUN NEFRETE ODAKLANMIŞSIN İLK ÖNCE BEYNİNDEN O NEFRETİ SİLMEN GEREKİR,"NASIL BAKARSAN ÖYLE GÖRÜRSÜN" BENCE BİRAZ DA KENDİNİ ONUN YERİNE KOYUP DÜŞÜN DERİM :!:Tek dönümsün ömrüm...
Yorum
-
Re: babam
Benimde babamla aramda çok sorun var ama ölsün değilse düzelsin diye dua ediyorum. Allah belasını versin yerine ıslah etsin demen çok çok daha doğru.Orjinal yazı sahibi: yenibaharbabamdan nefret ediyorum. bir çok şeyin sebebi o. annem onun yüzünden hastlandı benim psikolojim onun yüzünden bozuldu . onu öldürmek istiyorum. ölse keşke nefret ediyorum ondan nefretttttt. allah cezasını versin.Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...
Yorum
-
ben mesela hiç konuşmuyorum günlerce haftalarca ama nafile...
arkadaşı çok çok iyi anlıyorum benim baba da öyle durup dururken olmadık yerde bağırır hakaret eder olmadık küfürler eder ağza alınmayacak sözler söyler sonra da hiç bi şey olmamış gibi konuşmaya kalkar özür dileme huyu zaten hiç yoktur beni insan yerine bile koymaz zerre kadar sevmez..
bi kere beni dövmeye kalktı bende indirdim bi tane..hiç de pişman değilim
o gün bugündür haal düşündükçe iyiki yapmışım diyorum..şimdi siz beniayıplarsınızda ama insanlar bilemezler neler yaşandığını..hele ki aile içindekileri asla tahmin bile edemezler...

Yorum
-
Pardon nasıl yakın kurtulmanız?Orjinal yazı sahibi: SarinEvet bizim peder de yapıcı değilde yıkıcı olanlardan.Nefret ediyorum desem yeridir.Eh kurtulmaya az kaldı zaten.Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...
Yorum

Yorum