Duyuru

Collapse
No announcement yet.

babam

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• babam

babamdan nefret ediyorum. bir çok şeyin sebebi o. annem onun yüzünden hastlandı benim psikolojim onun yüzünden bozuldu . onu öldürmek istiyorum. ölse keşke nefret ediyorum ondan nefretttttt. allah cezasını versin.

elbetteki seni rahatsız etmesi normal bu saydıklarına gore...ama yine de sabırlı ve sakin olmak lazım...sıkıntı nedir,kotu mu davranıyor farklı konular mı??

Yorum

----

sabahleyin olmadık yere gelip hakaret etti. şimdide gelmiş normal konuşmaya çalışıyor. bende git başımdan kounuşmak istemiyorum bana hem hakaret ediyosun hemde konuşmaya çalışıyosun dedim. sen kimsin gerizekağlı sana hakaret edenmi var diyo. ya kafasında var bu adamın kesin. gerizekağlı bir embesil. annem yeni iyileşti adam durduk yerde huzursuzluk veriyo. gebersin ya. allah cezasını versin

Yorum

elbetteki haklısın ama bizim uzerimize duşen elimizden geldiği kadar yanlışlarını gostermek en azından evdeki huzur ve annemiz için..bunu solerken sana katılmıyor değilim ama bole devam ederse harşey daha kotu olur o yuzden....

Yorum

http://www.facebook.com/pages/Babam-...ewas=662613724

beklerim..

aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyoruz..!
          size katılan ve sizin gibi ve benim gibi olanları davet ediyorum.

Yorum

HİÇ (EMPATİ) YAPTIN MI?

SEN BABANA KARŞI DUYMUŞ OLDUGUN NEFRETE ODAKLANMIŞSIN İLK ÖNCE BEYNİNDEN O NEFRETİ SİLMEN GEREKİR,"NASIL BAKARSAN ÖYLE GÖRÜRSÜN" BENCE BİRAZ DA KENDİNİ ONUN YERİNE KOYUP DÜŞÜN DERİM :!:

Yorum

Re: HİÇ (EMPATİ) YAPTIN MI?

Orjinal yazı sahibi: ekremiyican
              SEN BABANA KARŞI DUYMUŞ OLDUGUN NEFRETE ODAKLANMIŞSIN İLK ÖNCE BEYNİNDEN O NEFRETİ SİLMEN GEREKİR,"NASIL BAKARSAN ÖYLE GÖRÜRSÜN" BENCE BİRAZ DA KENDİNİ ONUN YERİNE KOYUP DÜŞÜN DERİM :!:
              Bazı babalar gerçekten suçludur. Kendimizi onların yerine koymak saçmadır. Arkadaşa Allah kolaylıklar versin. Onu iyi anlıyorum.
              Tek dönümsün ömrüm...

Yorum

Re: babam

Orjinal yazı sahibi: yenibahar
                babamdan nefret ediyorum. bir çok şeyin sebebi o. annem onun yüzünden hastlandı benim psikolojim onun yüzünden bozuldu . onu öldürmek istiyorum. ölse keşke nefret ediyorum ondan nefretttttt. allah cezasını versin.
                Benimde babamla aramda çok sorun var ama ölsün değilse düzelsin diye dua ediyorum. Allah belasını versin yerine ıslah etsin demen çok çok daha doğru.
                Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

ne kadar doğru soylemıssın sevde gercekten cok dogru..

Yorum

iyide kötüde olsa sonuçta baban o senin.tmm nefret ettiğini zannettiğin zamanlar olabilir ama seni bu yaşada getiren o bunu unutma sakın.

Yorum

durup dururken aniden hakaret mi ediyor napıyor da bu kadar kızgınsın ona karşı?

Yorum

ben mesela hiç konuşmuyorum günlerce haftalarca ama nafile...
                        arkadaşı çok çok iyi anlıyorum benim baba da öyle durup dururken olmadık yerde bağırır hakaret eder olmadık küfürler eder ağza alınmayacak sözler söyler sonra da hiç bi şey olmamış gibi konuşmaya kalkar özür dileme huyu zaten hiç yoktur beni insan yerine bile koymaz zerre kadar sevmez..
                        bi kere beni dövmeye kalktı bende indirdim bi tane..hiç de pişman değilim
                        o gün bugündür haal düşündükçe iyiki yapmışım diyorum..şimdi siz beniayıplarsınızda ama insanlar bilemezler neler yaşandığını..hele ki aile içindekileri asla tahmin bile edemezler...

Yorum

Evet bizim peder de yapıcı değilde yıkıcı olanlardan.Nefret ediyorum desem yeridir.Eh kurtulmaya az kaldı zaten.
                          <strong><em>''G&ouml;lgeler Karanlıktan Korkmaz''</em></strong><br />

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sarin
                            Evet bizim peder de yapıcı değilde yıkıcı olanlardan.Nefret ediyorum desem yeridir.Eh kurtulmaya az kaldı zaten.
                            Pardon nasıl yakın kurtulmanız?
                            Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Artık aileden tamamen bağımsız bir hayat yaşamak.Kurtulmak derken bunu kastetmiştim...
                              <strong><em>''G&ouml;lgeler Karanlıktan Korkmaz''</em></strong><br />

Yorum

İşleniyor...
                              X