sevdiğiniz sizinle çok kararlı bi şekilde ayrılmak istemiş ve arkadaş kalalım dediyse, onu geri kazanmak için ne yaparsınız
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaş kalalım
Collapse
X
-
Bir kere sizinle ayrılmak istediğiniz kararlı bir şekilde söyleyen ve geri dönmek istemeyen bir kişiyi geri kazanmaya çalışmanız büyük yanlış olur. Ayrılmak istiyorsa, bırakın ayrılsın. Arkadaş kalmayı falan da aklınızdan geçirmeyin. Eski sevgiliden arkadaş markadaş olmaz. O yaşadıklarınızı nereye koyacaksınız arkadaş olursanız?
Bence bu işe burada noktayı koyun ve kapatın gitsin. Hiç kimse alternatifsiz değildir. Hatta gün gelir "kaybettiklerim meğer kurtulduklarımmış" diye sevinirsiniz. Arkadaş kalma olayını atın kafanızdan...
Yorum
-
Bu arkadaş kalmak da moda oldu sanırımm..Bir paylaşım oldukdan sonra arkadaş kalınmıyor benim fikrim..Bence hiç üstüne gitme, sen çabaladıkça daha çok havalanacak senin daha çok canın yanacak.Biraz zamana bırak herşeyi.Sen istediğini sevdiğini söylemişsin,bekle artık bişey yapma sessiz kal..Olmadıysada canını sıkma.Unutma seven adam çekip gitmesinide bilmeli..Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
-
Burada bir tercümeye ihtiyaç var, sanırım arada yanlış anlama var.
İlişkiden sonra söylenen arkadaş kalalım
eşittir
ayrılmak istiyorum ama ayrıldıktan sonra benden nefret etmeni istemiyorum
ok?
8) 8) 8)
Bunu diyen bir insanı geri kazanmanın mümkün olduğunu sanmıyorum. Yada çok zor diyim hadi bir umut olsun
Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
-Buda-
Yorum
-
Arkadaş kalma bahanesi, sevdiği insanı hayatından çıkarmaya cesaret edemeyen ve yine sevgilisi tarafından şutlanmış zayıf insanların işidir. Benim gördüğüm bu. Zayıf bir insandan sevgilisi ayrılmak isteyince, o ezik büzük bir şekilde "o zaman arkadaş kalalım" der...
Biraz onuru, biraz gururu olan insan, kesinlikle böyle bir şey yapmaz. Eğer bir kişiyle ilişkin bitmişse, bitmiştir. Arkadaş falan kalamazsın. Bu zaten insanın fıtratına aykırıdır...
Yorum

Yorum