bütün dertlerimi sıkıntılarımı hep önce sizinle paylaştım ve evet şimdi de sinle paylaşıyorum.Sonunda çok istediğim şeyler oluyor.Çok sevdiğim için sanırım mükafat olacak.Aslında çok uykum var yoldan geldim ama sizinle paylamak istedim.Çok güzel bir hismiş bu.Yakında çok daha güzel şeyler yazacağım mevlam nasip ederse.Sevgilimle aramızdaki tüm sorunları aştık.Tüm olumsuzlukları sorunları konuştuk ailesiyle beraber tabi özel kısımları bize kaldı.Sonunda o da bu şekilde olmaması gerektiğini ayrı olduğumuz zaman içerisinde çok kırdığımızı falan anladı.İş benim babamla konuşmama kaldı.12 saat boyunca düşündüm hala bulamadım.Ama bi şekilde hallolacak sanırım.Çok süper duyguymuş.Sonu da evl,ilik olacak.Hala ellerim titriyor heyecandan.Dua edin bana....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
mutlu bir haberim var!!!
Collapse
X
-
mutlu bir haberim var!!!
Bu gün daha çok sardı sensizlik
daha çok hissettim yokluğunu
sabah uyandığımda odamda kokun vardı
sanki o pamuk ellerin uyandırmıştı beni
dünyaya adım atmam için bana uzanan eller
çok mu özledim seni çok mu olsu sen gideli
sıcak kucağını özledim be meleğim
yollarımı gözleyen yeşil gözlerini. canım babanneme...Etiketler: Yok
-
ne sıkıntı çektiğini az çok biliyorum çok zor günler geçirdin sevmek çok farklı bir duygu hele tutku ile sevdiysen işin daha zor derinden yara bırakan hataları sırf vazgeçememek adına görmezden gelmezsin diycem ama karar senin ne varki kararını vermişsin sorunları çözdüğünüzü söylüyorsun eğer cidden öyleyse senin adına çok sevinirm güzel günler seninle olsun
Yorum
-
amin canım herşeyin başı hayır...Orjinal yazı sahibi: forte-donnahakkında hayırlısı ne ise o olsun...çok sevindimBu gün daha çok sardı sensizlik
yollarımı gözleyen yeşil gözlerini. canım babanneme...
Yorum
-
umarım öyle olur.Mevlam hayırlısıyla tamamına erdirmeyi nasip eder.Orjinal yazı sahibi: maviyesil View PostHayırlı bir evlilik hayatı temenni ederim
Yorum
-
dualarınıza çok ihtiyacım olacağı kesin.Güzel temennilerin için teşekkür ederim.Orjinal yazı sahibi: sonkartal View PostDua ediyorum sana inşallah herşey gönlünce olurBu gün daha çok sardı sensizlik
Yorum
-
evet malesef ki çok fazla sıkıntılar yaşadık.Yanlışlar ve yalanlar oldu hayatımızda.Sevmek birine bağlanmak hele de kendinle bağdaştırarak sevmekçok farklı birşeymiş.Hayatımda hatasını günahını bu kadar gördüğüm bir insanla birlikte bir hayat kurmayı planlamak belki çok saçma gelecek ama öyle olmuyor işte.Tek kelimesiyle sırf kötü diye kalkıp buradan yanına gidiyorsam ya da geliyorsa bunda art niyet aramıyor insan.Bu kez kararımızda çok ciddiyiz.Çünkü arada aile var artık.Onları dinlememiz gerek.Ailesi de kedi köpek gibi kavga etmemizden hoşnut değil zaten.Oturup hep beraber karar aldık.Sabaha kadar konuştuk ve bir daha üzmememiz gerektiğini ikimizde anladık.Dedim ya bu kez çocuk oyuncağı değil çok ciddi herşey.Tek dileğim çok mutlu olmak ve hepinizi düğünümüze çağırmak.Desteğin için çok teşekkür ederim Butu'cumOrjinal yazı sahibi: BUTU View Postne sıkıntı çektiğini az çok biliyorum çok zor günler geçirdin sevmek çok farklı bir duygu hele tutku ile sevdiysen işin daha zor derinden yara bırakan hataları sırf vazgeçememek adına görmezden gelmezsin diycem ama karar senin ne varki kararını vermişsin sorunları çözdüğünüzü söylüyorsun eğer cidden öyleyse senin adına çok sevinirm güzel günler seninle olsun
Yorum
-
bu gün annemle konuştum hayırlısıyla o da babamla konuşacak.SAnırım ölmekten daha çok tırstığım şey babamın vereceği cevap.Hoş ne derse desin bir şekilde onay vermek zorunda ama neyse
Yorum
-
çok teşekkür ederim canım.Belli olmaz hayat bu tanıştırır belli mi olur?Orjinal yazı sahibi: ry View Posttebrik ederim ya mutlu olmana çok sevindim seni tanımasam da
Yorum
-
annecim babamla konuştu ama saolsun babamdan ne bir tepki ne bir şey tek kelime söylemez sormaz mı insan evet sormaz neden mi? benim babamBu gün daha çok sardı sensizlik
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bilgealp View PostDün yorumumu sonra yapacağımı söylemiştim.Bugün kısaca yapacağım.Dürüst olmanız gerekli.Sanal karakterlerle sanal ortamlar oluşturuyorsunuz.Yorumlarımı bunları görerek yapıyorum.Kandırdığınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz...
İnanın ne söylemeye çalıştığınızı anlamıyorum.Başlığın açılış tarihine bakarsanız eğer nasıl bir yanlış için yorum yaptığınızı anlarsınız.Evet iki hafta önce hayatım çok güzeldi.Çok mutluydum ama iki hafta sonrası yani forum güncellendikten sonra bu yazılanlar gitti.Ve dahası yeni yazdıklarımda gitti.
İfade etmeye çalıştığınız şey dürüstlükse ben gayet dürüstüm.Biten bir ilişkinin ardından mutluyum diye yazmadım.Ve bitti diye başlık attım yeniden psikoloji eski sayfasına dönerseniz daha açıklamama gerek olmadığını anlarsınız....Bu gün daha çok sardı sensizlik
Yorum

Yorum