Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nisanlilik

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Nisanlilik

ben 1 senedir nisanliyim,nisanlimla aramda pek sorun,birbirimizi 4 senedir taniyoruz..2 yil beraberlikden sonra nisanlandik...
    tek sorun ailesi,dügün hep ertelenildi...tüm masraflari nisanlim üslenmesi gerekiyor ailesi destek degil ona,tün stresini benden cikartiyor,buda beni üzüyor,tek destegi benim onun,gecen karsimda agladi yapamiyorum artik diye...bende onunla birlikte yiprandim,onun üzülmesi benide cok üzüyor..dügünü ne konusmaya geliyor ailesi ne bisey güya 10.ayda olacakmis..bilmiyorum kafam karisik....

Bunlar olağan ve çevremde duyduğum şahit olduğum şeyler.özellikle erkek kızı kendi bulduysa aileler pek yanaşmıyor,düğüne ve masraflarada hiç karışmıyorlar.Sen peki yardım etmiyormusun?çalımıyorsan en kısa zamanda işe gir ve ona destek çık,yazık.. çok yorulmuş çocuk,haklıda...
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

hangi çagda yasıoyok ya isteyen istedi kişiyle evlenir ama tabi ailede önemli onlarıda dinlemek gerek son kararı cift vermeli erkek iyice arastırılmalı nasıl bir insan anlaşılmalı ailesi neden karsı cıkyor anlamadım giyiminmi onlara göre uygun diyil yada tarzın fln mı acaba diye düsünüyorum hem 10. ayda olcak demişler bekle bakalım biraz daha önemli olan secdin kişi senden vazgeçmesin ve neden sürekli ertelendini ögren dügnün

Yorum

İnşallah olur be arakadaşım ailenin maddi durumu iyi degildir belki
        BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

tabiki bende calisiyorum ve ona tek destek ben oluyorum...abisi evlenmeye kalktigindada böyle yapmislar hatdaga ablasi evlendigindede....dün nikah icin sorusturmaya gidecektik bu yüzden evde kayinvalidem olay cikartmis anlam veremiyorum gercekten.

Yorum

hem karismiyorlar hemde biz hal etmek istedigimizde olay cikiyor..

Yorum

giyimim falan olamaz cünki onlar daha acik giyiniyorlar yani acik dediysem modern tarzindalar...

Yorum

Nışanlın seni seviyor ve sana sahip çıkmış bu en güzeli.Demekki ailesi tam problem.Gönül isterdiki herşey tatlılıkla olsun, ama istemiyorlarsa canım siz ikiniz evinizi hazırlayın ve düğün tarihinizi alın,isteyen gelir düğününüze istemeyen gelmez..yaptıkları çok saçmalık anca onların hakkından kararlı oluşunuzla gelebilirsiniz..

Yorum

problem bu iste,biz kendimiz nikah islemerine bas vuracaktik evde olay cikartmis ben daha salon tutacagim ondan sonra hem orali olmuyor dügüne hemde izin vermiyor anlam veremiyorum...gecenlerde nisanlimla bir tartisma cikti aramizda evdede igce bunalmis annesi sürekli bagrip cagriyormus,para istyrmus nisanlimdan,nisanlimda demis bendede yok dügün icin biriktiriyorum falan demis.gece karsimda agladi artik yapamiycam diye bende ona onun hep yaninda oldugumu ve birlikte yapacagimizi söyledim.tekrarlayinca bilmiyorum artik bana cok fazla geliyor hersey dedi,bende eger ben fazla yüksem giyim dedim,hayir yapacaz bi yola girdik dedi hem seviyor beni hemde annesini dinliyor sanki.acaba evde daha cok sorun olmamasi icin mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nusyan View Post
                    problem bu iste,biz kendimiz nikah islemerine bas vuracaktik evde olay cikartmis ben daha salon tutacagim ondan sonra hem orali olmuyor dügüne hemde izin vermiyor anlam veremiyorum...gecenlerde nisanlimla bir tartisma cikti aramizda evdede igce bunalmis annesi sürekli bagrip cagriyormus,para istyrmus nisanlimdan,nisanlimda demis bendede yok dügün icin biriktiriyorum falan demis.gece karsimda agladi artik yapamiycam diye bende ona onun hep yaninda oldugumu ve birlikte yapacagimizi söyledim.tekrarlayinca bilmiyorum artik bana cok fazla geliyor hersey dedi,bende eger ben fazla yüksem giyim dedim,hayir yapacaz bi yola girdik dedi hem seviyor beni hemde annesini dinliyor sanki.acaba evde daha cok sorun olmamasi icin mi?
                    Canım hem seni seviyor bi tarafdanda ailesini yok saymak istemiyor.Nışanlının durumu çok zor.Ailesinin bu tutumu sana karşımı yoksa oğullarının evliliğe hazır olmayışınımı düşünüyorlar..Ama dediğim gibi emirvaki yapacaksınız olmadı sizi mecbur koşacaklar çünkü..

Yorum

tek korkum ileride evlendigimde bize karismaya kalkarsa ve nisanlim annesinin agzina bakarsa cok kararsizim ben

Yorum

caresizim ben ve aklim karisik..yardima ihtiyacim var....

Yorum

Öncelikle evini onlara çok yakın tutma canım, ailesi onları yok sayamaz ama sen fazla umursama onları..eşinde onların etkisinde kalmış olsa, seni çokdan bırakırdı,öle düşünme..evlenince mecbur kabullenecekler seni..kötü düşünme..

Yorum

benim zaten anlamadigim beni nicin kabullenmiyorlar...tüm cocuklarini ayirmis..bizdede yapmaya kalkti..ama sonunda nisanlim beni tutdu ve iliskisi icin mücadele etdi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nusyan View Post
                              benim zaten anlamadigim beni nicin kabullenmiyorlar...tüm cocuklarini ayirmis..bizdede yapmaya kalkti..ama sonunda nisanlim beni tutdu ve iliskisi icin mücadele etdi..
                              Çok değişik bir aileymiş, benim kardeşimin kayınvalidesi öle elinde gelse ayıracak onları,ama onlar önemsemiyorlar hiç.Sizde öle yapın, sen sakın vazgeçme ve onları takmamaya ve düşünmemeye bak canım..

Yorum

İşleniyor...
                              X