Orjinal yazı sahibi: nusyan
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Nisanlilik
Collapse
X
-
sadece ssize özel bir davranış değil yani,bu kişilerin kişiliksizliklerinden kaynaklanıyor bence...Ne kadar sorumsuz ne kadar vurdum duymaz bir aileymiş anlam vermek zor...Fakat nişanlın sanırım senin yanında sana destek verecek bir yapıya sahip herşeyi zaman bırak diyecem ama zamanlada halolacak gibi değil allah yardımcınız olsun
-
nusyan, önce herseyin gonlunce olmasını diliyorum.
aılenın sızı desteklememesı uzucu.ama malesef kı herkes dogrumu davranıyorum acaba deyıp hareket etmıyor.dugun masraflarını mumkun oldugunca kısmaya bakın.herkesın begenıcegı bı dugun yapıp kac sene ödemeleri siz yapıcaksınız.mesela ev esyalarında zarurı olanlara oncelık verın.zamanla alırsınız dıgerlerını.benım de dugunumde evımde kesıkler oldu,neden boyle neden alınmamıs dıyenler de oldu.sımdı eksıklerım var ama huzurum da var.
bıde kendı aılen de olsa esının aılesı de olsa sadece sızı ılgılendıren meselelere onları mudahele ettırmeyın.e tabı boyle davranınca tepkı çekiceksiniz.ellerini eteklerini çekicekler sizden.yanı aslında benımkı ``azcık aşım ağrısız başım`` hesabı.
Yorum
-
zaten bende öyle düsünüyorum,benim icin dügünün pek masrafli olmasina gerek yok,kücük bi dügün yeterli.cok masrafada kacmama gercek yok tabiki,ileride eksik olani bi türlü aliriz.en dogrusu huzur benim icin.esimle anlasmam daha önemli,gerisi bos.umarim korkularim bos cikar.biraz teredüt deyim.kismet kader hersey..Orjinal yazı sahibi: ikbal_gulendam View Postnusyan, önce herseyin gonlunce olmasını diliyorum.
aılenın sızı desteklememesı uzucu.ama malesef kı herkes dogrumu davranıyorum acaba deyıp hareket etmıyor.dugun masraflarını mumkun oldugunca kısmaya bakın.herkesın begenıcegı bı dugun yapıp kac sene ödemeleri siz yapıcaksınız.mesela ev esyalarında zarurı olanlara oncelık verın.zamanla alırsınız dıgerlerını.benım de dugunumde evımde kesıkler oldu,neden boyle neden alınmamıs dıyenler de oldu.sımdı eksıklerım var ama huzurum da var.
bıde kendı aılen de olsa esının aılesı de olsa sadece sızı ılgılendıren meselelere onları mudahele ettırmeyın.e tabı boyle davranınca tepkı çekiceksiniz.ellerini eteklerini çekicekler sizden.yanı aslında benımkı ``azcık aşım ağrısız başım`` hesabı.
Yorum

Yorum