Duyuru

Collapse
No announcement yet.

eski sevgili.......

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• eski sevgili.......

eski sevgili ne zaman unutulur?????
    kendim terkettim ama zaman geçsede içim acıyo düşünüp düşünüp iyi olduğumuz günleri hatırlıyorum sanki hiç sorunumuz yoktu sanki ben mahvettim herşeyi üzülüyorum facede sürekli sayfasını fotolarını takip ediyorum özlüyorum galiba aslında yokluğumu içimi acıtan yoksa boşluğu mu doldurulmayan tam da anlamış değilim..biliyorum çok karmaşık oldu şuan çok sinirlendim sakin olamıyorum yine kızlarla çekinmiş fotolarını gördüm aslında öyle biri değildi 6 yıl boyunca..ya da ben tanıyamamışım bilmiyorum... haklı sebeplerim vardı benim belki ayrılma denemesi yapmak istemiştim(uffff saçmalıyorummmm) ama o ne yaptı yıktı herşeyi alev alev yaktı tüm gemileri..ve biz ayrı düştük...sonra pişman oldu aylarca aradı konuşmaya çabaladı araya kimleri soktu ama iş işten geçmişti o da biliyordu( aileler dahil olunca imkansıza girilmişti) ne zaman onu anmadan yaşayabileceğim canım başka sebeple de yansa o geliyor aklıma ve sinir oluyorum kendime...hayallerimiz vardı hep onları düşünüyorum ve en acısı okulu bitirmesinin askere gitmesinin tek sebebi bendim o da ailesi de hep kabul eder bunu..tam hayatını düzene koydu bensiz sürüyo sefasını sebep yine ben..
    bense yalnız yapayalnız yanlış baştan sona yanlış..kırgın..öfkeli....(ayrılık sonrası korkunç hatalar yaptım çok ağır bedeller ödedim kendimi mahvettim olan yine bana oldu )...dönmek imkansız hayatım darmadağın yüreğim yangın yeri...bitsin artık bu acı

Sen yine iyisin görüşmüyorsunuz , bana hepsi acı çektiriyor ben ne yapayım ?
    Olup olmadık zamanlarda karşıma çıkıp hayatımı mahvediyorlar , intikam alıyorlar resmen
    Tam birisiyle mutlu oluyorum pat gecenin yarısı bir telefon hıçkırık sesi yada telime bir mesaj..
    Sonra görmemesi gereken kişiler görüyor " çağdaş bu kız kim ? " soruları , sessizlik , sinir harbi..
    Dengem bozuluyor , olan ilişkime oluyor..

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
    ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
    ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
    уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

arkadaşım telefonunu değiştirebilirsin sende ondan kolay ne var..ben ilk iş numaramı değiştirdim hemde yüzüne kapatır kapatmaz bulurum diodu hatta..ama öyle kolay bulunmuyor, tabi hayatına sık sık birileri girip çıkıyorsa o iş olmaz sanırım altı aydan kısa sürede numara değişimi yapmıyorlarmış

Yorum

Bilmediğin şeyler var , telimi değiştiremiyorum Benimkisi kolaysa seninki daha da kolay o zaman , kafanı ona yorma bu kadar basit

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
        ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
        ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
        уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

haklısın...zaman lazım bana...herşey söylendiği kadar basit olmuomuş onu gördük

Yorum

sevgi ihtiyacı ve o eski kişinin yanında bir dönem mutluluğu yaşayış hissettiklerinin tüm nedeni. onun gibi birisini bir daha bulamıyacağın ve ya öyle birine layık olamayacağın inancı da bu eskiye özlemi percinliyor olabilir.

bana kalırsa temeldeki neden sevgi ihtiyacının karşılanmaması, karşılama noktasında kapıları kaygıların yüzünden kendine kapaman.

diğer bir konu ise, eski sevgilin senden ayrıldıktan sonra seni unutacak değildir. birlikte 6 senelik bir maziniz var. hem ayrıldıktan sonra çok üstüne gelmiş senin. çok arayıp arayı düzeltmek istemiş. bu şekilde seven bir insanın tamamen unutacağını sanmıyorum. içinde bir yerlerde hala seninle ilgili hisleri mevcuttur.

tabi bu ilişkinin tekrar başlayabileceğine umut teşkil etmez. çünkü yaşanan kötü süreçler içinde yaşanılan devasa acılar her zaman pürüz oluşturma riskini beraberinde getirir. o yüzden kötü bir süreç geçirilmiş ilişkilerin tamirini yapmak zaman alır. belki yapılamaz. en güzeli başka biri ile tertemiz sayfa açı yeni bir hayata ve o hayat içindeki serüvenlere yelken açmaktır. bu en sağlıklısı en zahmetsizi, en yeniden doğmayı içinde barındıranıdır.
            ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Post
              sevgi ihtiyacı ve o eski kişinin yanında bir dönem mutluluğu yaşayış hissettiklerinin tüm nedeni. onun gibi birisini bir daha bulamıyacağın ve ya öyle birine layık olamayacağın inancı da bu eskiye özlemi percinliyor olabilir.

bana kalırsa temeldeki neden sevgi ihtiyacının karşılanmaması, karşılama noktasında kapıları kaygıların yüzünden kendine kapaman.

diğer bir konu ise, eski sevgilin senden ayrıldıktan sonra seni unutacak değildir. birlikte 6 senelik bir maziniz var. hem ayrıldıktan sonra çok üstüne gelmiş senin. çok arayıp arayı düzeltmek istemiş. bu şekilde seven bir insanın tamamen unutacağını sanmıyorum. içinde bir yerlerde hala seninle ilgili hisleri mevcuttur.

tabi bu ilişkinin tekrar başlayabileceğine umut teşkil etmez. çünkü yaşanan kötü süreçler içinde yaşanılan devasa acılar her zaman pürüz oluşturma riskini beraberinde getirir. o yüzden kötü bir süreç geçirilmiş ilişkilerin tamirini yapmak zaman alır. belki yapılamaz. en güzeli başka biri ile tertemiz sayfa açı yeni bir hayata ve o hayat içindeki serüvenlere yelken açmaktır. bu en sağlıklısı en zahmetsizi, en yeniden doğmayı içinde barındıranıdır.
              çok güzel yazmışsın her zaman ki gibi teşekkür ederim. senin tahlillerini çok beğeniyorum geri dönüş yok şu an tamiri mümkün değil olsa da istemem.. yine kapıma gelse belki yine ben istemeyeceğim...hissettiklerimi paylaştım içimi döktüm o kadar...inceldiği yerden kopsun dediğim bi ilişkiydi çok yıpranmıştı erteleye erteleye en sağlam yerinden koptu ve çok canım yandı..

Yorum

Yaşanılanlar, paylaşımlar oldukça unutmak bir o kadarda zorlaşıyor. Bazen sana yaptıkları kötülükleri unutuyor gibisin değilmi ..özlüyorsun, olmadı faceden onu takip ediyorsun. Bir dönem böyle devam edecek zamanla hayatına özellikle birileri girdikçe onu takip etmelerin bitecek. Şuan yüreğin acıyor, bilirim bu duyguyu. Ama seven insan seni böyle üzmezdi değilmi, sana böyle hatalar yapmazdı ve en önemlisi yanında olurdu senin.unutacaksın ama unutmak için sende çaba göstereceksin, onu özlediğinde sana yaptığı yanlışları hatırla, kızlarla sarmaş dolaş halini içindeki sevgiyi öldür, dedikleri gibi zaman en iyi ilaçtır sana..
                Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

inş. içimdeki güzel günlerin özlemi unutulur..teşekkür ederim yorumlarınız için öfkem diner ve unuturum zamanla inş.kendimi hatalarını hatırlayarak avutmaya uğraşıyorum bu bi süre devam edecek anlaşılan...

Yorum

İşleniyor...
                  X