eski sevgili ne zaman unutulur?????
kendim terkettim ama zaman geçsede içim acıyo düşünüp düşünüp iyi olduğumuz günleri hatırlıyorum sanki hiç sorunumuz yoktu sanki ben mahvettim herşeyi üzülüyorum facede sürekli sayfasını fotolarını takip ediyorum özlüyorum galiba
aslında yokluğumu içimi acıtan yoksa boşluğu mu doldurulmayan tam da anlamış değilim..biliyorum çok karmaşık oldu şuan çok sinirlendim sakin olamıyorum yine kızlarla çekinmiş fotolarını gördüm aslında öyle biri değildi 6 yıl boyunca..ya da ben tanıyamamışım bilmiyorum... haklı sebeplerim vardı benim belki ayrılma denemesi yapmak istemiştim(uffff saçmalıyorummmm) ama o ne yaptı yıktı herşeyi alev alev yaktı tüm gemileri..ve biz ayrı düştük...sonra pişman oldu aylarca aradı konuşmaya çabaladı araya kimleri soktu ama iş işten geçmişti o da biliyordu( aileler dahil olunca imkansıza girilmişti) ne zaman onu anmadan yaşayabileceğim canım başka sebeple de yansa o geliyor aklıma ve sinir oluyorum kendime...hayallerimiz vardı hep onları düşünüyorum ve en acısı okulu bitirmesinin askere gitmesinin tek sebebi bendim o da ailesi de hep kabul eder bunu..tam hayatını düzene koydu bensiz sürüyo sefasını sebep yine ben..
bense yalnız yapayalnız yanlış baştan sona yanlış..kırgın..öfkeli....(ayrılık sonrası korkunç hatalar yaptım çok ağır bedeller ödedim kendimi mahvettim olan yine bana oldu )...dönmek imkansız hayatım darmadağın yüreğim yangın yeri...bitsin artık bu acı
kendim terkettim ama zaman geçsede içim acıyo düşünüp düşünüp iyi olduğumuz günleri hatırlıyorum sanki hiç sorunumuz yoktu sanki ben mahvettim herşeyi üzülüyorum facede sürekli sayfasını fotolarını takip ediyorum özlüyorum galiba
aslında yokluğumu içimi acıtan yoksa boşluğu mu doldurulmayan tam da anlamış değilim..biliyorum çok karmaşık oldu şuan çok sinirlendim sakin olamıyorum yine kızlarla çekinmiş fotolarını gördüm aslında öyle biri değildi 6 yıl boyunca..ya da ben tanıyamamışım bilmiyorum... haklı sebeplerim vardı benim belki ayrılma denemesi yapmak istemiştim(uffff saçmalıyorummmm) ama o ne yaptı yıktı herşeyi alev alev yaktı tüm gemileri..ve biz ayrı düştük...sonra pişman oldu aylarca aradı konuşmaya çabaladı araya kimleri soktu ama iş işten geçmişti o da biliyordu( aileler dahil olunca imkansıza girilmişti) ne zaman onu anmadan yaşayabileceğim canım başka sebeple de yansa o geliyor aklıma ve sinir oluyorum kendime...hayallerimiz vardı hep onları düşünüyorum ve en acısı okulu bitirmesinin askere gitmesinin tek sebebi bendim o da ailesi de hep kabul eder bunu..tam hayatını düzene koydu bensiz sürüyo sefasını sebep yine ben..bense yalnız yapayalnız yanlış baştan sona yanlış..kırgın..öfkeli....(ayrılık sonrası korkunç hatalar yaptım çok ağır bedeller ödedim kendimi mahvettim olan yine bana oldu )...dönmek imkansız hayatım darmadağın yüreğim yangın yeri...bitsin artık bu acı

Yorum