Duyuru

Collapse
No announcement yet.

galiba deliriyorum.bana yaşayabilmem için yardım edin lütfen

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• galiba deliriyorum.bana yaşayabilmem için yardım edin lütfen

Geçen yıl forumdaydm yine. evli adamlarla ilişkim oluyordu sürekli bu durumdan hem rahatsızdım hemde zevk alıyordum.fakat bir gün bu böyle gitmez dedim ve o an hayatımda olan ikisi evli birisi bekar bütün sevgililerimi teker teker bıraktım.ve bir gün benim yaşımda bekar biri ile tanıştım.herşey o kadar mükemmel o kadar hızlı ilerliyorduki ilk kez gerçekten birini sevdim ve teslim oldum.bütünüyle kendimi ona teslim ettim ruhumu... duygularımı...5 ayda evlilik planları yapmaya başladık.hergün birlikteydik ve beraber oldupumz zamanlarda bile birbirimizi çok özlüyorduk muhteşem bir ilişkiydi ve hyatımda ilk kez birini aldatmadan yaşıyordum.sonra bir gün nim eski sevgililerimden biri onunla ortak arkadaşımzdı.fakat ben eskisiyle beraberken aşık olduğum adamı tanımıyordum ve 2 yıl önceki bir ilişkiydi.o şerefsiz eski benden sonra evlenmiş ve bizim ilişkimizi öğrendiğinde de o benim sevgilimdi demiş ve tüm yaşadıklarımızı anlatmış ona.o da ihanet etmişim gibi tepki vererek duygularımın zirvesindyken beni karanlıkta bıraktı.
    şimdilerde aşık olduğum kişi beni arıyor saatlerce telefonda hiç konuşmadan bekliyoruz.buluştuk 7saat birlikteydk fakat hiç konuşmuyoruz.hayatıma karışıyor msj göndererek eve git neredesi diyor.ve ben ölüyorum yavaş yavaş ölüyorum 1haftada 4 kg verdim.sokakta evde kendi kendime konuşmaya başladım , birden gülme krizine giriyorum gülmekten karnıma sancılar girerken aynı anda deli gibi ağlamaya başlıyorum.hem gülüyor hem ağlıyorum.öyle yaralandımki sevgilim tekrar hayatımda olmasını istemiyorum biliyorumki hiç birşey eskisi gibi olmayacak ama o yokken de yapamıyorum
    ayrıca sık sık kafamda herşeyi mahveden eski sevgilimi onun karısını öldürme hayali var bu düşünceyle de başedemiyorum söyleyn bana napıcam
    Last edited by karanlık; 11-07-2010, 11:13 AM.

Hepimiz kendi yaptıklarımızdan sorumluyuz. Bir kere ilişkilerinde seçici ve kuralcı olmalıydın. Şu ana kadar nerdeyse hiç sonunu düşünmeden yaşamışsın ilişkilerini. Erkeklerin elinde kukla olmayı bırakmalısın.Daha sağlam adımlar atmalısın, kesinlikle yarını düşünmelisin. Şu saatten sonra geçmişe değil geleceğe bakmalısın.
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: secondarycolor
      Beklemeyin, bir psikiyatri uzmanına gidin. Depresif olmanıza başka bir psikiyatrik rahatsızlık neden oluyor gibi geldi bana anlattıgınız kadarıyla. İyi günler..
      geçen yıl majör depresyon ve anksiyete teşhisi koymuşlardı. ne olduğunu ne yaşadığımı da bilmiyorum

Yorum

evli adamlarla birlikte olurken onların yuvalarının içine sızarken düşünecektin bunları..adamları baştan çıkarmak güzeldi demi..şimdi noldu ...hastamısın

Yorum

birilerinin mursuzlugu üstüne mutluluk kurmanın bedeli bu, cezanın cekiyorsun, ama sen bir doktora git sonrada sevgilinle konus olmuyorsa da yapacak bişey yok, üzülme bundan sonraki hayatında kendine ceki düzen verir geçmişta yaptıgın hataları yapmazsın inşallah. şu bir gerçekki altadat aldanır, sende aldanıyorsun kimsenin mutsuzluğu üstüne kendine mutluluk kurma. artık bunu bir hayat dersi olarak gör kendine, önce doktor sonra da sevgilin ile konus.
          Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

İşleniyor...
          X