Geçen yıl forumdaydm yine. evli adamlarla ilişkim oluyordu sürekli bu durumdan hem rahatsızdım hemde zevk alıyordum.fakat bir gün bu böyle gitmez dedim ve o an hayatımda olan ikisi evli birisi bekar bütün sevgililerimi teker teker bıraktım.ve bir gün benim yaşımda bekar biri ile tanıştım.herşey o kadar mükemmel o kadar hızlı ilerliyorduki ilk kez gerçekten birini sevdim ve teslim oldum.bütünüyle kendimi ona teslim ettim ruhumu... duygularımı...5 ayda evlilik planları yapmaya başladık.hergün birlikteydik ve beraber oldupumz zamanlarda bile birbirimizi çok özlüyorduk muhteşem bir ilişkiydi ve hyatımda ilk kez birini aldatmadan yaşıyordum.sonra bir gün nim eski sevgililerimden biri onunla ortak arkadaşımzdı.fakat ben eskisiyle beraberken aşık olduğum adamı tanımıyordum ve 2 yıl önceki bir ilişkiydi.o şerefsiz eski benden sonra evlenmiş ve bizim ilişkimizi öğrendiğinde de o benim sevgilimdi demiş ve tüm yaşadıklarımızı anlatmış ona.o da ihanet etmişim gibi tepki vererek duygularımın zirvesindyken beni karanlıkta bıraktı.
şimdilerde aşık olduğum kişi beni arıyor saatlerce telefonda hiç konuşmadan bekliyoruz.buluştuk 7saat birlikteydk fakat hiç konuşmuyoruz.hayatıma karışıyor msj göndererek eve git neredesi diyor.ve ben ölüyorum yavaş yavaş ölüyorum 1haftada 4 kg verdim.sokakta evde kendi kendime konuşmaya başladım , birden gülme krizine giriyorum gülmekten karnıma sancılar girerken aynı anda deli gibi ağlamaya başlıyorum.hem gülüyor hem ağlıyorum.öyle yaralandımki sevgilim tekrar hayatımda olmasını istemiyorum biliyorumki hiç birşey eskisi gibi olmayacak ama o yokken de yapamıyorum
ayrıca sık sık kafamda herşeyi mahveden eski sevgilimi onun karısını öldürme hayali var bu düşünceyle de başedemiyorum söyleyn bana napıcam
şimdilerde aşık olduğum kişi beni arıyor saatlerce telefonda hiç konuşmadan bekliyoruz.buluştuk 7saat birlikteydk fakat hiç konuşmuyoruz.hayatıma karışıyor msj göndererek eve git neredesi diyor.ve ben ölüyorum yavaş yavaş ölüyorum 1haftada 4 kg verdim.sokakta evde kendi kendime konuşmaya başladım , birden gülme krizine giriyorum gülmekten karnıma sancılar girerken aynı anda deli gibi ağlamaya başlıyorum.hem gülüyor hem ağlıyorum.öyle yaralandımki sevgilim tekrar hayatımda olmasını istemiyorum biliyorumki hiç birşey eskisi gibi olmayacak ama o yokken de yapamıyorum
ayrıca sık sık kafamda herşeyi mahveden eski sevgilimi onun karısını öldürme hayali var bu düşünceyle de başedemiyorum söyleyn bana napıcam

Yorum